Мені здається, що то тимчасова депресія і потрібен просто час щоб її перебороти, а якщо збираєшся повернутись на Україну, то зробиш помилку
Дуже дякую всім за поради. Я вас не намагаюсь розвести. В мене просто депресія. Сумую за моїми рідними, друзями, всім що я мав на Україні. Це не так просто забути все і почати нове життя у незнайомому для тебе світі. Думаю у всіх молодих людей буває такий час коли ти не знаєш чого тобі треба від життя, ким ти хочеш стати, чого ти хочеш досягти. Гадаю всі мене розуміють, бо всі пройшли через це. Ще раз дуже дякую за поради! А з оцінками в мене все було добре, всі п'ятірки, чи як в Америці - А. Це просто депреісії скотили мене до трійок. Треба побороти депресію і почати знову вчитися.
Та про що ви говорите? Ви виїхали у 14? Яке нове життя? У вас зараз ВСЕ нове. Дивно читати. Направду. Я от постійно в роздумах, але я сюди із сім'єю виїжджала, то це складніше. А вам сам Бог велів узяти все, що найкраще зі ситуації, а вже тоді вибирати життєвий шлях. Але ж не в 17 років таке вибирати... Бо за 5 років ви на все будете дивитися цілковито інакше. Щиро кажучи, не уявляю, як би ви поступили до українського вишу зараз. Адже шкільна програма значно відрізняється. А українська мова й література? Вони в вас були в американській школі? Відповідно, аби поступити до вишу в Україні, вам ще доведеться рік витратити на підтягування хвостів із репетиторами. Так що зважте й на це так само.
Слухайте тільки себе. Якщо Ви справді говорите правду то це ніколи повністю не пройде. Ні через 10 років ні через сімдесять. І Вас ніхто ніколи хто не був поміж двома системами не зрозуміє. Але робіть вибір тепер поки Ви ще молоді. Потім буде пізно. В США система освіти кардинально відрізняється від освіти в Канаді. Хоч мушу сказати, так як я вчився в американських школах то "А" - "Ф" це оцінки які дають у ВУЗАХ. В школах дають оцінки базовані на 100%-ній шкалі. В якій Ви школі вчитесь, знову?
хоть стріляйте але це дешевий розвод кимось хто до школи в америці не ходив-хай напише свій пост по англійськи-подивимось чи 4 роки в Америці щось дали)))
....I don't believe that this consideration is fair since there is basically no difference between Canadians and Americans. There's one big difference - the Americans have US citizenship... P.S.Happy New Year ! All the best pal !!! New York , New York © Frank Sinatra By the way....What city do you live in? Tell us more about yourself.....
I live in Naperville. It's near Chicago. I go to Neuqua Valley High School. Did you hear about it? My parents bought house in Naperville just because of the school.
And what?... Your parents get a house , BECAUSE OF YOU. You wona move back to Ukraine... It's no fear.
My advise is very simple - stay in US. Receive a Citizenship and become a free... to move anywhere. Часто чув.Воно не правильно , але вживають. І'm going to (механічна помилка)
"америка" -- це просто одна з причин вашої депресії... може б вам собі дівчину пошукати?.. хоч би й через інтернет...
Більш серйозна помилка "why don't you write on Ukrainian". Але ті on, in, at на початку досить важко даються. Мій "вердикт" як на три роки English is quite acceptable...
І ми навіть знаємо одну 17-18 річну форумчанку. Правда, з характером... І з українською бажано підтягнутися...