Прошу про допомогу українських тролів!

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем JTata, 28 лип 2015.

1. solweig

solweig Слухачка тиші

Мене вразив сам запит: "Українських тролів будь ласочка!" Ви вважаєте, проти тролів немає іншого прийому, як такий самий недоброякісний, що його використовують сусіди?.. :facepalm:

2. JTata

JTata Well-Known Member

Ніхто не переклада , я сама як можу , але так як ви файно ніхто не розмовляє в Україні . Ваша українська точно як пісня . насправді дуже подобається

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:haha: Хто? Львів? Теж колись так думав.

• Смішно Смішно x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Оце хіба шо, "як пісня"

• Смішно Смішно x 1
  5. JTata

JTata Well-Known Member

Від щирого серця всім подяка !!!!! На сайті--повний срач !!!:dance3: Вони такого не очікували .

• Смішно Смішно x 1
  6. JTata

JTata Well-Known Member

Для бурятів Львівяни --це щось страшне та космічно не досяганне їх розумом .

• Смішно Смішно x 1
  7. manur

manur Well-Known Member

Дівчинко (маю надію, що Ви дозволите пенсіонерові саме так Вас називати) в мене в мордокнизі є друг - міліцейський пенсіонер з Улан-Уде (це якраз Бурятія якщо хтось не в курсі). Познайомився я з нею кілька років тому на українському міліцейському форумі. Вона напів - бурятка, напів - росіянка. Нормально ми з нею спілкувалися.

Її рідний брат тривалий час жив в Івано-Франківську, працював тележурналістом. Зараз, наскільки я бачу в мордокнизі, він - тележурналіст CNN - жиє десь в Європі чи й в Америці.

Її рідний син (СИН) вчиться в одному з іванофранківських ВУЗів.

Вона сама бувала в Станіславові (хто не в курсі - так часто називають Івано-Франківськ), їй дууууууже сильно подобалася українська мова. Їй я писав виключно українською, вона все чудово розуміла, навіть мені намагалася відписувати також УКРАЇНСЬКОЮ !!!!!

Так от : зараз я бачу по тому, що вона "лайкає" (останні 1- 1,5 року), що вона канкрєтна ватніца (особисто з нею вже давним-давно не переписуюся).

В той же час бачу, що і її брат і її син - цілком притомні люди, які все чудово і правильно розуміють.

Виникало бажання якось написати її брату чи її синові і вияснити ху із ху, але не став цього робити, так як з ними не є знайомий.

Так отож... про що це я?

Дівчинко, марна це справа. Треба знімати свої труси (бажано після кількаденного їх носіння)))))))) і бити ними по писку тих ватників. Як файно ся того нанюхають, то, може, хоч щось почнуть панімать))))

Те, що ви їм пробуєте донести - це є метання бісером перед свиньми. І ніяк по іншому.............. на жаль...........

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. prius

prius Well-Known Member

Про майтки це пісня

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. JTata

JTata Well-Known Member

Блин..хто це...така жіночкаааа.. )) аха Це натяк ?? аха)) А сконт веш ?аха))

10. manur

manur Well-Known Member

Гм... І звідки то пані польську шарить???;)

11. JTata

JTata Well-Known Member

Напевно ви праві !! Ні не так , я згодна з вами.

12. JTata

JTata Well-Known Member

А хто у нас її не шарить )) Поляки то мабудь едині хто за нас переживає

13. JTata

JTata Well-Known Member

У мене зовсім другий підхід до тролінгу . Я не так як всі . Ну це довго розповідати..)

14. Hoakina

Hoakina Well-Known Member

не скажіть, наші ж люди ведуться на російських тролів, яких повно по наших ресурсах?

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

16. JTata

JTata Well-Known Member

Ааа, я не работаю как все) Я мешаю в головах их всяким бредом и они в это верят. Ну например . Вы россияне не знаете того, что знают европейцы о чем они говорят , но в СМИ практически не найти. Вспомните 80 года , что произошло ! Коль соединил, Горбачев -- развалил и война в Афганистане , в которой СССР был в качестве оккупанта.И..и самое интересное где тогда был Пу..? Так вот --миром правит комитет 300. Путин --это их проект и он вас предал. Вы выбирали Пу..нет вам его дали)) И Коль и Горбачев--это все их проект. Что сейчас происходит ?--так перераспределение природных ресурсов. И не Украина жертва , а вы россияне, именно вас и делят. Пу..предал вас. Вспомните, что сказал Сорос год назад !! Да, Россия будет разделена на восемь частей. Майдан у вас не возможен.У вас только социальная революция..а потом разобют на части.
    Посмотрите Путин должен 70 миллиардов Китаю , но ..но вместо денег он отдает земли в Сибири. Уже половина земли Забайкалья под китайцами, они строят дома, школы....и плодятся как тараканы!! Через десять лет с миллиона будет --сто миллионов и референдума не нужно--они у вас родились --и ваша земля будет их.......Ну и тому подобное. Чем больше бреда, тем больше ,как ни странно--верят..)) Самое главное навести их мысли , что Пу..их предал и чем -нибуть подтвердить.

17. JTata

JTata Well-Known Member

Да и! Хороший флирт --это обязательно, они от этого просто чумеют:)

18. Hoakina

Hoakina Well-Known Member

те, що пуйло шкодить Росії - це не брєд.

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Скільки вам платять?

20. JTata

JTata Well-Known Member

Я ні на кого не працюю , це таке хобі в вільний час. Ааа і весело і шкоду ворогу ))

Tags:
а де твій аватар? :)