Прошу про допомогу українських тролів!

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем JTata, 28 лип 2015.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Всіх благ, бережіть себе :bye2:

2. JTata

JTata Well-Known Member

Дякую :uaflag:

3. ollan

ollan Well-Known Member

Как сказал один человек, раньше россиянин был для меня брат, а теперь он для меня бурят.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. JTata

JTata Well-Known Member

Отвечу русским. Но не все , там нормальных много, например Стецура и Низовкина две девочки юристы по 29 лет, эти уроды их ЕР им дом сожгли в психушки сажали..в тюрьму..А девчонки были с Новодворской, она умерла , так они сейчас как сиротки..без денег..без работы..кошмар просто. И журналиста избили недавно бурята, который против Путина и системы. Так , что там не все так однозначно.И наших много , тех кого еще давно вывезли, а они и хотят обратно и боятся, что тут их будут считать предателями, а они и пытаются украинский язык сохранить и культуру, ну как могут..

5. ollan

ollan Well-Known Member

Мне, конечно, нравится ваш энтузиазм в этом направлении. Но на сайте бурятской газеты, это дело неблагодарное и бесперспективное.
    Если Вы хотите кому-то что-то донести, то общайтесь с этими людьми на каких-то профильных площадках, тогда, может будет какой-то толк.
    Удачи Вам.

6. JTata

JTata Well-Known Member

Вы не понимаете что я делаю. Именно на этих сайтах можно так на морочить в головах . Ну например хозяин этого сайта лже оппозиционер он вроде бы борется против коррупции..но! ..но по указанию Путлера. А народ вначале купился, а потом я на мешала..перемешала и показала где обман . Ну у нас все знают что борьба коррупции с коррупцией--это идиотизм и для чего Путин это делает. И мои заморочки подействовали и этот депутат --хозяин сайта очень злой на меня а люди благодарны .

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я вже написав. Одне повідомлення. Далі ось

• Смішно Смішно x 1
  8. JTata

JTata Well-Known Member

Мені тебе жаль (( І у мене так само ))))) В самому початку ця людина, хазяїн сайту дозволяв все мені , народу подобалось , що я писала, а колі вибори відбулися і він став депутатом , в нього помінялася політика. І зараз це мій ворог.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не варто. Я якось і не встиг звикнути.:)))

• Подобається Подобається x 1
  10. JTata

JTata Well-Known Member

Але на цьому сайті я багато правди донесла людям , ну поки дозволяли і вони чекають але дуже трудно зараз це робить.
    А мало того я знаю майже про всіх їхніх журналістів та депетатів і веду вже інформаційну війну більш внутрішню , чим зовнішню.

11. JTata

JTata Well-Known Member

І там де я з'являюся , на тих сайтах перегляд зашкалює , а це вже багато і добре, а значить я руйную ворога з середини

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Можете ще занести світло правди на форум "Діалог", або на "Глобальну авантюру" (це взагалі хардкор). Але там навряд чи ви когось здивуєте.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. JTata

JTata Well-Known Member

Я вже світло занесла , таке вибухове, а зараз я їх знищую зсередини , щоб вще надійно і без повороту назад.

14. JTata

JTata Well-Known Member

Зрозумійте у мене там друзі і я їм допомагаю. Приємно мати друзів так ? А ще вони мені інфу скидують а я її в сбу.
    У мене там друзі і зараз я їм допомогаю, а вони мені інфу скидують , а я її в сбу.

15. prius

prius Well-Known Member

Файний бурят це смажений бурят

• Смішно Смішно x 1
  16. JTata

JTata Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
  17. JTata

JTata Well-Known Member

Про сайт РБ інфа-- ще в тому році на ньому були статті справжніх опозиціонерів від Немцова, Новодворскої , а коли хазяїна сайту вибрали депутатом , то всі нормальні постраждали. Головного редактора українця --вигнав , дівчат в психушкі. ( до речі вони народилися в Україні).а сам злигався з комуняками у яких гральний бізнес . Він набрав голоси людей , які думали , що він справжній опозіціонер , а він їх обманув. У нього статті все проти корупціі , наче й вірно, але це все за вказівкою Путлера.

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

@JTata, а чого вас гугель перекладає?

• Смішно Смішно x 1
  19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Гм.

Нє нравіцца мнє всьо ето.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. ollan

ollan Well-Known Member