Прошу підтримати власну гру на Steam Greenlight

Discussion in 'Всяке різне' started by semanser, Mar 5, 2017.

1. semanser

semanser New Member

Усім привіт!

Хочу представити Вашій увазі мультиплеєрну онлайн гру, яку я розробив сам. Нещодавно виклав її на Steam Greenlight. Для того щоб гру опублікували у магазині, потрібна Ваша підтримка у вигляді голосу (тут).

Коротко про гру:

Ballea - мультиплеєрна онлайн гра, за правилами схожими на футбол. Кожен гравець управляє власною "фігурою", а уся взаємодія між командами відбуваєтсья у реальному часі. Управління схоже на Dota2 (click-to-move). Оскільки гравці це звичайні сфери, можливість фінтів обмежуєтсья тільки вашою фантазією. Ви можете грати як зі своїми Steam друзями, так і з гравцями з усього світу, що додає елемент стратегії до гри.

Новина про те, що Greenlight скоро закриють, не дала реалізувати усі ідеї повною мірою, а тому прийшлось викладати те що є, поки не закрили остаточно [​IMG]. Наразі працюю над допрацюванням.

Більше інформації (відео, скріншоти і тд), ви можете знайти на сторінці проекту.

Буду навідуватись у цю тему, тому якщо у когось є питання, з задоволенням дам відповідь [​IMG].

а де твій аватар? :)