Прошу підтримати власну гру на Steam Greenlight

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем semanser, 5 бер 2017.

1. semanser

semanser New Member

Усім привіт!

Хочу представити Вашій увазі мультиплеєрну онлайн гру, яку я розробив сам. Нещодавно виклав її на Steam Greenlight. Для того щоб гру опублікували у магазині, потрібна Ваша підтримка у вигляді голосу (тут).

Коротко про гру:

Ballea - мультиплеєрна онлайн гра, за правилами схожими на футбол. Кожен гравець управляє власною "фігурою", а уся взаємодія між командами відбуваєтсья у реальному часі. Управління схоже на Dota2 (click-to-move). Оскільки гравці це звичайні сфери, можливість фінтів обмежуєтсья тільки вашою фантазією. Ви можете грати як зі своїми Steam друзями, так і з гравцями з усього світу, що додає елемент стратегії до гри.

Новина про те, що Greenlight скоро закриють, не дала реалізувати усі ідеї повною мірою, а тому прийшлось викладати те що є, поки не закрили остаточно [​IMG]. Наразі працюю над допрацюванням.

Більше інформації (відео, скріншоти і тд), ви можете знайти на сторінці проекту.

Буду навідуватись у цю тему, тому якщо у когось є питання, з задоволенням дам відповідь [​IMG].

а де твій аватар? :)