Так, у цих інакше... Випадок один із донькою розповім, про математику. Робили д/з, зачитую умови задачі і питання, що потрібно знайти. Вона підняла очі до стелі і через 5-10 секунд дає вже готову відповідь. Я радію, що так швидко розібралася. Тепер, кажу, давай у зошиті розпиши, якими діями ти дістала відповідь. А вона й пояснити не може як дістала... Ну то й вийшло, що через дії та формули ця задача нам хвилин 20 давалася, хоча відповідь вже відома ото так...
Урбанізація +ГМО => акселерація => Сильний розвиток лівої скроні головного мізку <=> більше стає ліворуких => Ріст інтуіції
Знайома ситуація. Наші діти так само, спочатку дають вірну відповідь, а потім саму потребу пояснювати, як вони це вирішили сприймають, як тягар.
Своє я виставляю на сайті Новини мистецтва, Статті про мистецтво, Галерея мистецтв (на моєму профілі є посилання), або "Вірші для душі" пост 388. Я до ще до цієї пори не все зрозумів всього, що тоді написав. Здається зрозумів, а воно починає виглядати якось не так. Вірніше зрозумів та якщо можете, то спробуйте і ви. Буду вдячний. Прочитав твір з конкурсу № 23 "Різдвяна казка" . До речі, на російській мові - отримав таке фантастичне задоволення, що важко описати.
Прочитала "Чорного кота" вчора, та відписатися вже сили не вистачило. Шкода, що на ресурсі потрібно реєструватися, щоб залишити оцінку, або коментар... не стала реєструватися. Буду відверта - у поезії не розбираюся. І в образотворчому. Мабуть, надто прогматична Та пару лексичних речей кинулися в очі. Зараз спробую згадати...
Не претендуючи на істину в першій інстанції. Перше, це там де "вельми шанобливий кіт". Може він і шанобливий, та якось кострубато звучить. Так не звертаються. І ще місце, де "спросоння кіт вважався" - не зрозуміло, як це. Він, скоріше, міг ввижатися спросоння.
Немає серед нас людини, яка все знає і без гріха... Дякую за зауваження. Про вельми ... - тож знущання з кота із зверхністью людини (гугл не поперхнувся)), а там помилка, де "ввижалося". Гадаєте, що не спати ніч, а потім написати того вірша за годину можно без помилки? Спробуйте. Але я очікував більшого від вас.
Не знаю, з якого боку більшого Ви од мене очікували. Та що там лукавити - взагалі не підозрювала про якісь очікування Якщо мова про оцінку Вашого поетичного таланту, то, як я вже писала, не розуміюся на поезії. Чомусь мені важко її сприймати. Часто, навіть, не можу спіймати думку автора і від того почуваюся дурною. Можу просто приймати як факт, ну ще риму оцінити. Все Можу про Ваш експромт сказати. Мене звеселила така собі пихатість значення назви коли дочитала до чого вона відноситься. Уявила собі цього суддю, не обтяженого справами, руки нічим зайняти, кава в супермаркеті -аби кудись податись... Випадок навів на дитячий конкурс і от вже СУДДЯ Не хочу, щоб Ви вирішили, що я Вас думаю образити. Це не оцінка конкретної особистості. Розсмішила сама ситуація. Тим паче, що вона співпала з темою моїх теперішніх спостережень і міркувань: "Звичка роздмухувати власні незначні дії до ПОдії, з великої літери "ПО" - талант чи недолік?"
У вас гарна цитата в профілі: "Не гноби людей, яких зустрінеш по дорозі вгору... ". Тож не варто сміятися з людини, якщо її не розумієте, щоб потім не було соромно. Давно ще було таке і пам'ятаю, як по селах ходили божі люди. Краще їм дати те, чого вони хотіли, ніж відмовити, ще й насміхнутися над ними.
"- Почему вы вступаете в партию? - Я ей нужен! - Вы ей не нужны, она и без вас обойдется. А вы обойдетесь без нее?" Таємниці не потрібно нікого торкатися, шоб бути таємницею, а щоб наблизитися до її розгадки, то треба її торкнутися.
Щоб розуміти людину або сміятися з неї, треба хоча б знати чи бачити, у крайньому випадку. Мій сміх відноситься до описаної ситуації. Припускаю, що в мене буває відвертий гумор, без ліцемірства. І в тому тексті я побачила саме гумор, можливо навіть автора над собою. Якщо його там не було - тоді, вибачте, зовсім нудний твір
Ви знаєте, обійдуся Якщо там захована таємниця, я її не розгадав. Так що хай лишається таємницею Може маєте рацію. Краще було похвалити (те чсого Ви хотіли?)і на тому... І ще. Мені подобається зовсім інша поезія. Звиняйте, напросилися на оцінку