Прошу допомоги

Тема у розділі 'Книгарня', створена користувачем Forpost, 8 лип 2007.

1. ivansstef

ivansstef Well-Known Member

Відповідь: Прошу допомоги

мож запізно але. проблема в ДОСТАВЦІ чи проблема в виборі чтива ???

2. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

А чого на Чикаго не виходите? Чи ту ж Канаду? Питайтеся в наших Делi-магазинах, звiдки вони товари з гуртовень беруть- я думаю що з тим проблем не буде.

3. Forpost

Forpost Стоїк

Була в виборі.Туть класику пропонували ,оть цікаво скільки класики Кася в 19 років прочитала?

4. Liliya

Liliya Well-Known Member

А яка література довподоби Вашій дочці? Знайдіть їці твори на укр. мові, тим більше, що на полицях зараз багато україномовних книг

5. vasili

vasili Well-Known Member

Ось розповідав мені кореш прийшов у магазин у "славному" Донецьку і питає книгу Ірени Карпи "50 хвилин трави", а йому у відповідь: "ви что не мєстньій, такую літературу только под заказ?"...

6. Кася

Кася Well-Known Member

ну не всю...але добряче прочитала...люблю я читати...а оскільки колись в школі нових книжок не було,а була лише світова класика видана ще за совєтів...то читала лише то....книжка за день - для мене то була норма...зараз читаю менше,бо то одне,то друге,та й нет часу добряче займає...але все одно..перехочу на більш такі...глибші книги...

• Подобається Подобається x 1
  7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

мілорад павич — розумна жіноча проза....

8. Кася

Кася Well-Known Member

глибші я мала на увазі більш наукові...

9. dArt

dArt Well-Known Member

Уважаемый, при скорости интернета 20 Мб\сек Ваша дось за 3е суток в состоянии скачать ВСЮ мировую литературу от преданий африканских племен до еще ненаписаных произведений.
    Практически любое письменное произведение сейчас можно найте в Нете и безо всяких проблем скачать его. Конечно встает вопрос насколько Ваша дочь любит читать с монитора. После того как купил ТиЭфТишку - привык.
    Естественно хогчется проявить родительскую заботу, тут я Вас вполне понимаю, очевидно тяжело, когда Ваш ребенок находится на другом континенте.

10. ivansstef

абсолютно погоджуюсь в даному випадку.
    чи не краще набрати доці ВЕЛИКИЙ каталог лінків.. переслати, і нехай КАЧАААААААААЄЄЄЄЄЄЄ, доки вистачить харда та силоньки..
    Адже в даному випадку Ви НАВЯЗУЄТЕ ( хоче яке там навязування в 19 рокіВ) свою думку..
    Для цього ж просто достатньо скинути їй декілька посилань бібліотек..

ІМХО. :)

• Подобається Подобається x 1
  11. Кася

Кася Well-Known Member

а ти не міг подумати,що можливо дівчині хочеться читати не з принтера чи монітора,а зі справжньої української книжки з України?

12. Melody

Melody Well-Known Member

Одне дивно: невже в Гамериці нема українських книгарень чи бібліотеки з українськими книжками? Щось не хочеться в це вірити.

13. ivansstef

спеціально запитав власника теми про ПРИЧИНУ.. як бачимо проблема не в НОСІЯХ інформації, а в СУТНОСТІ інформації..

Але навіть якщо це опустити, то я просто перефразую свій допис..
    ЧИ НЕ ЛЕГШЕ скинути доці посилання на ОНЛАЙН магащини які доставляють книжки і в Гамеркиу також.. Наскільки я знаю це зараз не проблема..
    В карйньому разі можна вислати своїй доці саме ТУ книжку яка їй сподобається..
    Йшлось про ВИБІР а не про доставку та методи збереження тексту..
    Тому Кася вибачайте, не можу погодитись з Вашими звинуваченнями..:)

14. ~KOLOBOK~

Ну й ви анiгдот загнулu.:D

15. ~KOLOBOK~

Повiр, нелегко.Абетку малому брату, так власними руками мусив набирати на компi i нести в "Кiнкос" шоб роздрукували, заодно i до церкви кiлька примiрникiв взяв.

16. Melody

Melody Well-Known Member

Біда та й годі. Стільки українців - і щоб абетки не було... Українських шкіл також нема?

а де твій аватар? :)