...вы конечно помните сказку "Мальчик и волки", где мальчик решил подшутить над взрослыми( дровосеками) и кричал волки, волки.Дровосеки приходили и видели, что никаких волков нет. А когда волки действительно пришли, и мальчик опять закричал: ВОЛКИ!!! ему никто не поверил !!!....
-сказал Мих... утер мужскую скупую слезу...и взмахнув волшебной модераторской палочкой,отправил в вечный бан Бранко!
Не бачу для себе подальшої можливості перебування на цьому форумі з причин невідповідності мого текучого бачення поняття "свобода висловлювання" вимогам форуму. Тому, наразі дякую всім хто дивився і оцінював фото в мої попередніх постах. Модератора повторно прошу, якщо є така можливість, видалити всі мої попередні пости і аккаунт цілком. Всім вітання Бувайте Юрій Никон
Нещодавно Borkhes ставив таке питання, теж хотів видалитися, але йому відповіли, що це неможливо. Ось тут ця тема: http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=840087&post840087
Свобода лінкування, якщо уточнити. Повторю ще раз, що новачкам краще утримуватися від лінків, щоб не виглядало спамом. Не вважаю це проблемою і поважною причиною покидати форум. Ще раз пропоную не поспішати. ЗІ: акаунти на ЛФ не видаляються, дописи - лише у крайніх випадках.
Шановні форумляни. Через проблеми с зором (лікарі порадили обмежити комп до мінімума), я припиняю свою активну (не наполегаю) діяльність на форумі. Дякую всім, хто підтримував мене та поділяв мою думку. Дякую також опонентам за те, що в багатьох випадках давали нагоду цю думку висловити. Шкодую, якщо когось образив. Бувайте здорові. Слава Україні!
KLIBERN, мені буде Вас бракувати!Я любила і люблю читати Ваші дописи. Багато з них заслуговують, щоби сказати Вам: "Не в бровь, а в глаз!" Сподіваюся, що Ви таки час від часу нас будете радувати своїми дописами.
Мені теж Вас буде не вистачати... Але здоров'я - важливіше! Щастя Вам і Вашій родині, пане KLIBERN!!!
Звісно,очі потрібно берегти.В мене те саме...але...зараз тепло і за вікном багато зелені,тож можна відчинити віконце і час від часу(коли обдумуєте якусь відповідь,дивитися на зелень.Роблю так деякий час і зауважила,що очі менш втомлюються. А взагалі - бажаю Вам міцного здоров*я і....не покидати ЛФ ---------- Додано в 15:27 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ---------- І ще пан ynykon...такі фотографії чудові!Не йдіть,направду.Все рано чи пізно владнається.
Очі ще менше втомлюються, якщо не відповідати на усю пургу форумну, що наметуть. Теж хороший спосіб, не тільки для очей
Ну вот и мне пора............ Бувайте здоровы! Желаю что бы все (с) ...... .особенно Мих... П.С. Ома не волнуйтесь,если Федорович,уйдет раньше времени...зайду и спрошу,куда выслать Ваш приз. А если что..... то прочитаю Вашу "повинную"...в день иногурации следущего.... бай....