Та йой... "С вєтки слєз" - еволюція, позитив... ---------- Додано в 07:55 ---------- Попередній допис був написаний в 07:20 ---------- Не Франція, не Франція... Ніц не вдієш...
Сам себе виставив: спочатку на аватарі, сидячи на гілці, а потім тут. Мама, он мєня с...й обозвал! (с) Муж жене: - Дорогая, ты не права. - Ах, я не права, значит, я вру. Если я вру, значит, я брешу. Если я брешу, значит, я - собака... Мама, он меня сукой обозвал!!!
Пересмикуєте? Ви за Ромка в іншому дописі вступилися. А оце вже було зайвим, хіба ні? Я розумію, що головне вчасно почати бідкатися, але тако наклепи зводити...
Хочу сказати до побачення усім, з ким мені було приємно спілкуватися. Я йду, бо у мене виникло відчуття огиди, після спілкування з деякими людьми. Мене попереджали, щодо москалів. Тепер я добре бачу що воно таке. Нехай щастить.
Для чого ж так. Просто не спілкуйтеся з тими деякими людьми. Для чого через кількох осіб позбавляєте нас свого товариства? Ми чим винуваті?
Мені дійсно жаль...але таки сподіваюся,що "до побачення",а не "прощавайте" Мила Filosof,хочу сподіватися,що таки переважить оте Вам усього найкращого,і...до зустрічі:girl_tender:
Читав... читав... так і не зрозумів... в чому конфлікт? Хто ту поганий, а хто файний? Кого любити, а кого журити? О! Полковник поганий! Сам казав, але ніхто йому не повірив.