Особливо форумчанину, який пише другий допис на форумі. Я, звичайно, вірю, що більшість дописів Ромка ви перечиталим і в курсі справи що і до чого. Так от, звичайно, якщо нема що сказати, то краще помовчати, а що коли є що сказати і то сказане має користь для Ромка? Все одно мовчати? Хай тоне, лиш би не було боляче?
Пацан сказал,пацан сделал!!! Сказал ухожу..и ушел...на Остров: http://ostrovforum.net/showpost.php?p=550905&postcount=71
А шо, треба було відключити інтернет, телефон і перестати спілкуватись зовсім через те, що пропало бажання бути на ЛФі по відомих причинах? Ви цього б хотіли? Вам від того було б краще? Вам мало, що Ромко з ЛФу пішов? Ви, як той, хто добиває лежачого. :n:
Дуже влучно підмітили. Перекипить - і повернеться. Як нераз повертався після тго, як нераз ішов геть...
Правду кажеш... Перекипів...повернувся...на відміну від живих,котрі мешкають в реалі,я форумний глюк. Правда...болючий,як для глюка...але то мої фантомні,глючні болі. як кажуть ги-ги. На то. Як сказже Чітатєль,"каторий работаєт" - нє поссанн. Але мені то,відверто кажучи,пофік.
От і дуже вірно. Ви ж не долар, щоб усім подобатись. Не знаю, що там хтось вгледів, а я спілкуючись в основному у "Салуні" бачу людину із тонкою душевною організацією, патріота своєї землі, у якого серце болить за свою Батьківщину. І до того ж людину, яка несе дуже тяжкий хрест у цьому житті. Прошу Вас, Ромко, не йдіть. Без вас особисто мені буде сумно.
Хм...в Салуні нашими опонентами є люди,котрі долярів не люблять. ФорА...Василь,зі Стрия,Чітатєль,Чорнобилець,Артобстрєл,Дисбатя...наприклад....
Не выдержал...Эк набросились-то на мужика.Сытые,благополучные,заграничные.Вы ведь только представьте,КАК ему живётся! Ежедневные затраты,поиски средств на эти затраты при полном равнодушии властей,отчаяние от осознания безнадёги,боль ребёнка постоянно перед глазами...Всего не передать...От сотой доли всего этого можно сорваться,а тут столько всего и сразу,и каждый день,и каждую секунду,и горизонта и края не видать,при том,что знаешь,каков он-этот край. Мужик сорвался,потом попросил удалить(кстати,я не читал),извинился.Чего Вам ещё надо? Будет лишним напоминать,что я не сторонник его взглядов,особенно манеры их изложения на форуме,но тут не смог промолчать.Есть причины
Знаєте, Васілій, мені ніхто благополуччя на тарілці не підніс. І я, "загранічная", навіть коли йду в басейн з дітьми, то беру ноут, аби була можливість працювати, поки вони плещуться. А ще займаюсь справами абсолютно неприбутковими, аби іншим жилось легше - тим, що на Україні. Я особисто, до речі, Романові не вичитую нервові зриви, але бажання втопити себе самого у них.
Саме оце не має до вищенаписаного відношення... До речі, модератор я поганенький, якщо порівнювати з минулим досвідом...
По ідеї, ми з Ромком уже побалакали в приваті. Був би інший вечір, може, інакше би вийшло йому прочитати. Як комусь так дуже хочеться продовжувати плюватися на ситуацію, то прошу дуже. Казав Ромко, що тему просив викинути не через мої слова. Так що про "заграманичних" тоді слова помилкові.