Прощавайте!

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Мих, 17 лис 2009.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Довго думав, щоб то видати?

• Подобається Подобається x 4
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Нащо ж так????????
    Повторюєтесь!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 4
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

Даремно.............................

• Подобається Подобається x 3
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та бо ніхто Ромка з ЛФ не виганяв і тим більше не казав:

"ти нам заважаєш своєю чорнотою".

Ніхто! І я проти, що він йде з ЛФ. А ви?

• Подобається Подобається x 16
  5. nikolas

nikolas Well-Known Member

Підтримую, я довго слідкував за розвитком подій.Всіх своїм характером всерівно не влаштуєш,а просто піти - дитячий вчинок.

P.S. Не всі вважають тебе "чорною" людиною,вібачєй за "ти".

• Подобається Подобається x 9
  6. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Всяка дія стається "чомусь" і "нашось". І не факт шо важливіше чи "чому" чи "нашо". Раз йде - значить так треба. Може то стане поштовхом до чогось нового в його житю, світогляді ..... Людина мусе мати зніни і в житю і в колі спілкування і форум тут не вийняток. Будем чекали коли вернеться (сподіваюсь шо таки вернеться).

• Подобається Подобається x 8
  7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А я звикла.

8. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Не розумію чому ви так думаєте. Деколи хочеться звідкись піти, припинити спілкуватися. То нашо себе заставляти і комусь шось доказувати. Головне не палити мости. Мої мости не раз мені пригоджувалися. Бо завжди приємно вернутися туди де в тебе є друзі і раді тебе бачити. От як моя перша робота.

• Подобається Подобається x 5
  9. nikolas

nikolas Well-Known Member

Бо у мене склалось враження,що людина йде через тиск.Тиск(не розуміння) форумлян і тиск від самого себе.Може мені перехриститись,щоб не здавалось...?:dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  10. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Абстрагуймося від Ромка бо я не слідкував за ситуацією і не маю бажання проводити якийсь аналіз дій якоїсь конкретної людини.

Давайте уявимо собі абстрактну ситуацію. Є чоловік А, який спілкується з групою людей Г. В якийсь момент він відчуває шо люди з групи Г його не розуміють і частково на нього тиснуть (то так вже заведено в колективах шо якшо колектив когось не розуміє то пробує змінити його так шоб він був їм понятним бо колективу некомфортно коли він когось не розуміє).
    В А є вибір пробувати пояснити свою позицію Г (шо в більшості випадків безнадійно), спробувати протистояти тиску зі сторони Г або уникати контактів з Г.
    Чому ви вважаєте шо вибрати останній варіант то по дитячому? Як на мене то дуже навіть розсудливо. Я неоднократно уникав спілкування з людьми які мене не розуміли чи ше гірше на мене тиснули. Я тисну у відповідь тільки тоді коли не можу уникнути тску на себе або тоді коли відчуваю в собі більшу силу і знаю шо задавлю опонента морально і маю таке бажання його задавити. В інших випадках я волію ступитися.

• Подобається Подобається x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

І як ви в подальшому вирішували проблему? самі, чи хто єнший радив краще?

12. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Яку проблему? Я говорю не про вирішення проблем, а про просте спілкування не по справах.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

ееее, то просто говорільня...

за півом можна говорити будь-шо.

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

некоретна спроба узагальнення. Ви що вважаєте що на ЛФ всі однакові, один тільки Ромко особливий? В кожного свій характер, свої заскоки, свої біди і радощі в житті. Взагалі, в реалі мабуть таке неможливо щоб настільки різні люди зібралися в одному місці і спілкувалися багато років. Тож ніяке ми не Г

---------- Додано в 16:22 ---------- Попередній допис був написаний в 16:19 ----------

і я проти. Ромка вважаю невід"ємною частиною форуму і його історії. Я розумію, що йому важко, хоча, навряд чи зрозумію як важко, але "спалювати мости" не варто. Його тут всі знають, люблять і сприймають таким, який він є і хочуть бачити його тут завжди в будь-яких проявах.

Ромку, як треба йти, то йди, але бодай лиши мости

• Подобається Подобається x 18
  15. олекса

олекса New Member

Повністю згоден. Навіть скажу таке-коли потрапив на форум,першим прочитаним дописом був саме допис Ромка. ВАС БРАКУВАТИМЕ!!!:cry:

• Подобається Подобається x 10
  16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Сподіваюся він поборе те, з чим бореться...

Та хто їх палить? Сподіваюся прийде колись сюди, вздихне і скаже:

Успіхів тобі Ромко...

• Подобається Подобається x 14
  17. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

То було від слова "група", а ви взяли і образилися.
    Ну я ж казав шо
    Я справді говорив не про Ромка і не про ЛФ, а про те шо "по дитячому", а шо ні.
    І шо деколи замість того шоб відстоювати свою позицію, просто хочеться уникнути спілкування (зазвичай тимчасово).

Ееее... Мартіні, ви не праві. Люди яким цікаво спілкуватися будуть спілкуватися багато років і підтримувати звязки. А люди яким нецікаво між собою не будуть того робити ні в межах одного приміщення ні в межах форуму. Тому-то в нас (ЛФ) є різні розділи і в них тусуються доволі різні люди. Але ж не всі між собою спілкуються. Я от помітив шо дуже багатьох користувачів не знаю. Звісно є і такі, котрі спілкуються майже зі всіма. Але здається мені шо в кожного деколи настає момент коли хочеться помовчати.... в тому числі і в мережі.......

• Подобається Подобається x 13
  18. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  19. Даніелла

Даніелла New Member

Скажу так,добилися того, що хотіли... .А людина просто хотіла віртуально виговоритися, відключитися хоть на трішки від свого горя,знайти друзів.Натомість замість співчуття та порад отримала копнняка.

• Подобається Подобається x 2
  20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Уявляю собі, яке почуття викликала ця фраза у тих, хто себе вже давно вважав другом для Ромка і уважно слухав декілька років... Мало слухали і поганими друзями були?

А порад тут міх, тільки б прислухатись...

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)