да вернеться он. остынет и вернеться, то я его не знаю. он вообще лучше б не ездил в выходные никуда. мало того что простудился, так еще ноги растер до крови и одна походу загниваться начала, так еще натворил чего-то или что, злой как собака приехал. с утра сегодня ругался с кем-то из своих вояк в аське. а львовский форум наверное просто под горячую руку попал. не переживайте, перебеситься и вернеться. все, ухожу, пока не поймали. спасибо.
Прекрасно вас розумію і підтримую. Львівський форум у політичних темах скоріше нагадує філіал Москви, чим Львова. Витрачати час на цих хамів це все одне що замість відпочинку проїхатися в переповненій маршрутці, де тебе потопчуть та облають матом. Але ображатися на них, чи вступати в дискусії, це все одно що вступати в дискусії з лайном. Чим більше вступаєш - тим більше вступаєш. Я поки ставлю їх усіх в ігнор. Але заходити сюди все одно все менш хочеться. Не хочеться ходити в місця, де велика вірогідність вступити...
А до чого тут політика? Якщо і там всі каналізаційні стоки з бані "амністувати" - і там будуть втрати. не сумнівайтеся.
Та де там! В мене тільки Полковник лишився - всі решта в ігнорі... Як би там не було - всього Вам найкращого terrible! Не хворайте. Добре, що Ви в реалі не щезаєте ---------- Додано в 16:43 ---------- Попередній допис був написаний в 16:41 ---------- Він і мав на увазі Всіх з такими...
Юро! "Машингвери свої запорошені Нам не випадуть з рук!" Тримайтеся! Нам бракуватиме Вас! (укр) Кому що, а курці просо (рус) Кому что, а ше****ому - банька. (чи подобається громаді мій "квазі-георгієвський" аватар ?)
А я то думаю...что за арестанта Борис налепил... к дню рождения готовится что ли.. а вон оно как... Борисе!Класс!Насмешили!!!! Фигня полная....
Shlyak: З Білайном співпрацювали, але зараз - вже ні. Здається, Білайн рекламують севастопольські таксисти на своїх антенах.
Ромку, перепрошую, екран смикнувся і я Вам замість (не_скажу_кого_-_та_й_вже_забув) вліпив червону карму. Зняв, додаю 2 зелених!
Борисе! Я ще вчора помітила, що Ви змінили свій аватар, чому дуже здивувалася... Бо той кіт, попередній, був гордий, незалежний, одним словом - справжній БОЄЦЬ! А цей - якісь хитрий ледащо, якому все - ні до чого! ( Це я тількі про аватар, Борисе! ) . Хоча з іншого боку - цей такій собі "ВЕТЕРАН" "квазі-георгієвський"... Той Вам більше личив, як на мій погляд.
Я вас тут, вже всіх захарив, та й сам захарився всіх вас, тут харити. Отже я прийняв рішення остаточно покінчити з кіберіснуванням - зробивши ритуальне харакірі. Цим же самим остаточно позбавившись залежності від будь-чого. Все, пароль й електронна скринька назавжди стерлась з моїх темних безпробудних лабіринтів свідомості. Прощавайте.
Гарна тема. Щоб наостанок не відкривати нової,напишу тут. Не міг не написати. Не міг піти,не попрощавшись. Всі,хто був в темі,яку я попросив Мартіні видалити,зрозуміють причину мого вчинку. Два дні...заглядав сюди і ловив себе на думці,що просто не можу писати. Нічого. Біль...образа...знов біль....але справився. Йду усвідомлено. Мають рацію Ліля з Левандівкою. Майже для всіх форум - місце,де вони можуть розслабитись після важкого робочого дня. А тут...отакий чорнющий Ромко з вічним ниттям і чорнотою. Болем,скиглінням і відчаєм. Який зробив з форуму місце,де то виливати. Дуже правильні слова. Сил в мене стає все менше...хочу їх віддати Зоряні. Прошу пробачення в Лілі,яку образив в кількох дописах. Прошу пробачення у опонентів,до кого,можливо некоректно звернувся. Прошу пробачення в тих,кого коробили мої відвертості...хоча...то мої звичні дні. Прошу пробачення в тих,хто підтримував мене і кого.можливо,вразить мій вчинок. Дякую Вам всім за те,що були в мене. Були моїм домом,моєю сім"єю. Моїм світом. Дякую за молитви. За підтримку. За співчуття. За поради. Моліться за нас. Ми далі тут...в лісі. Але...допоможи собі сам(с). Прощайте,рідні.