Прощавайте!

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Мих, 17 лис 2009.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

3. terrible

terrible Well-Known Member

дякую Вам за гарно проведений час... за добрі емоції... дякую що декілька років були частиною мого життя.
    я більше не повернусь. прощавайте.
    не тримайте зла.
    живіть з Поклвоником, Пересеветом, Невстренцем, Спікою... гадаю, вони ліпші львовяни, ніж я.
    тож прощавайте. і не згадуйте лихом :)
    і спасибі за все :)

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Якщо вже тікати, то тихенько, пішов, та й все, а не показувати свою слабкість публічно, "дивіться, я - дизертир!"

• Подобається Подобається x 4
  5. - Жаль, но это Ваше право.

6. Полковник

Полковник миється в бані

Как грится:"Скатерью дорожка!"

П.С. Теперь только после Дня Победы вернётесь?
    Или между праздничками увидимся?

• Подобається Подобається x 1
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А що, на ЛФ тільки вони і є? Більше немає з ким спілкуватись? Обідно. однако...

• Подобається Подобається x 8
  8. terrible

я вирішив пояснити дещо.
    тільки вчора повернувся з Маківки, з реконстуркції бою 1915 року, знявся в документальному фільмі про ті події.
    враження ще сильні залишились. в незначній, звичайно мірі, довелось влізти в шкуру солдата першої світової. ще до сих пір болить все тіло і про ночівлю на голій землі при мінусовій температурі нагадує легка нежить.
    я заходжу на форум... і бачу новостворену тему. знаючи характер Полковника, я відчув негарний підтекст в даній темі. тому все так і вийшло.

пробачте, але от кому-кому, але то вже не Вам вирішувати :)
    я гадаю, Ви самі все розуміете.

щасливо.

9. MARTINI

Террібл, Вам краще на Дівочі Посиденьки перебратися, там про політику майже нема, а те що є - то все так ніби спеціяльно для Вас написано було :)

10. - ну вот, всё объяснилось, уходить не нужно.

11. terrible

я занадто жива людина, щоб спокійно дивитись на всю оту фігню, що твориться в салуні... не ображайтесь :)

Мартіні, друже, от що на душі лежить... якби Ви думали не тільки про... а і ще про дещо, то гадаю, багато цікавих співрозмовників би повернулося на ЛФ :)

і ще. мені є куди піти. без Ваших пропозицій.

12. MARTINI

я розумію, бо за ці роки вже бачив багато таких самих ображених з "обидвох боків барикад", всім не вгодиш. Трошки шкода, що з форуму йдуть ніби адекватні форумляни але з неадекватних причин (або просто вигадавши привід). Одні - бо форум антиукраїнський, другі - бо антиросійський. Ось це розумінню моєму не підлягає :) Тому вибачте за, можливо, різкий коментар. Успіхів Вам у житті і бажаю знайти (або створити) правильний форум. А як не знайдеться, то повертайтеся ;)

13. Alias

А нафіга Ви туди заходите? Я теж жива, але не йду туди, де мені не подобається.

14. poetka

poetka Дуже важлива персона

100% Підтримую....шкода звичайно....що йдуть нормальні люди,але кожен знає,чому він так чинить..адекватно не адекватно,але факт залишається фактом.

15. Alias

Шкода, що люди під враженням емоцій, настрою, погоди і т.д роблять поспішні висновки грюкають дверима і йдуть.Краще порахувати до 10-ти чи може до 10 000, кому скільки допомагає, відміряти сім разів, ніж зразу відрізати...

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Знаєте, в чому пришпил?

Я впевнена на всі сто, що якби ми всі зійшлись в житті - ми б не побились. :)

Я бавлюсь, коли читаю в"їдливий гумор і шпильки, міряння піськами з обох сторін, аргументи серйозні і зовсім смішні, я поважаю опонентів (у більшості, хоча випадки протилежні є, їх направду дуже мало).

Погодьтесь - якими б були дискусії без чіткої категоричної позиції?

(Хоча я рідко категорична - життя цьому вчить. А ще щось мені підказує, що краще посувати дискусії до знаходження спільної точки зору, не воювати заради війни).

Але кожен, звісно, має бути де йому добре, навіть якщо це всього лиш форум.

Ну і нагадаю усім, що життя - не тут. )

17. MARTINI

а то вже у кого як
    людина так просто взяла і позбулася частини свого життя...

• Подобається Подобається x 1
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

terrible, а Ви знали про таку функцію, як "Ігнор"? ;) А пробували? Заради тих, кому Ви цікаві, спробуйте, будь ласка. Може якраз допоможе Вам надалі перебувати там, де хочеться, без тих, кого не хочеться. Га? ;)

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

А де? В лісі,чи шо?

20. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Ба! Да тут целая Санта-Барбара!.. Никогда не понимал таких людей. :dntknw:

а де твій аватар? :)