Прощавайте!

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем Мих, 17 лис 2009.

1. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

о_Оо_Оо_О певно в нірванки був поганий настрій в той день... розберемося, terrible, не відходьте далеко

• Подобається Подобається x 6
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Жаль, что у такого молодого, а нервишки уже шалят... (шерше ля фам - однозначно :) )
    Что уж нам, старым пенсионерам говорить.
    Жаль мальчика.
    Весёлый был.
    Улыбался и смеялся часто.....

• Подобається Подобається x 2
  4. - Жаль, что ушел. :sad: Весёлый. Улыбается и смеётся часто. :)

5. syavych

syavych копач

зато в terrible, судячи по дописах, настрій був прехороший :)

П.С. Вернути з бані тре, хоч і не зовсім пристойно поводився. Інакше виходить що троліопоненти виконали свою місію - вивести з себе цінних дописувачів і цим самим їх позбутись, нє?

• Подобається Подобається x 12
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я знаю, що дії модераторів не обговорюються.
    Модератори - живі люди і не помиляється тільки той, хто нічого не робить.

Може якийсь пост Юри прибрали, але з тих, що залишилися на момент бану - не побачив нічого навіть на "жовту картку".

Сявичу, зараз ми перед вирішальною битвою за нашу подальшу історію. Не той час, щоби стріляти у своїх форвардів.

З повагою.

• Подобається Подобається x 6
  7. - если уж совсем серьёзно, то и Тёркин никого на "национальной почве" не обижал в том сообщении, за которое его забанили. Хотя, возможно, я так и не узнал пока всех подробностей о некоторых национальных почвах :) Действия модераторов священны, безусловно.

• Подобається Подобається x 1
  8. Fremut

Fremut Well-Known Member

Кстати,Тёркин всего лишь процитировал одного из кандидатов в президенты Украины.А когда его откровенно стали разводить на скандал,Miki кажется,он процитировал его ещё раз.И потом,разве "бандеровец" это национальность?ИМХО
    Даёшь амнистию обоим!!!Как бы я при этом не относился к terrible , его было интересно читать,когда он не переходил за рамки

• Подобається Подобається x 3
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Додам лише нагадування про те, що в бан потрапляють не лише за один допис (хоча бувають і такі випадки: спамери, флудери тощо). Цитую правила форуму:

3.2. Система покарань і попереджень передбачає нарахування штрафних балів. За різні види порушень передбачено різну кількість штрафних балів. Попередження можуть виносити адміністратори та модератори.
    3.3. Коли відвідувач набирає 13 штрафних балів протягом місяця, він потрапляє у бан на 3 доби. У випадку, якщо за місяць набрано 20 балів, бан триватиме три тижні. За 30 балів - бан назавжди. В окремих випадках адміністратор залишає за собою право особисто визначити термін покарання.

Тобто навіть якщо хтось має порушень в сумі на 19 балів і зробить навіть незначне порушення і отримає 1 бал, то автоматично потрапить в баню.

10. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Суто абстрактне мiркування: сферичний модератор, якщо бачить, що у сферичного нормального (хай i гарячого) дописувача є Х-1 бал до банi, має повноваження та iнструменти або дати той бал, або таки не дати, а натомiсть провести сувору виховну роботу (у т.ч. нагадавши, що до банi таки лише 1 бал лишився) :) Перевiрено модераторською практикою ;)

Деталей ситуацiї, що вiдбувається, не знаю, тому ще раз кажу, що то абстрактно. Загалом модерування Нiрванки менi до вподоби :)

• Подобається Подобається x 4
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

То було тільки пояснення для того, щоб не думали, що в баню попадаєш за один матюк чи хамство ;).
    Теоретично так і є, як Ви кажете, якщо дійсно там одне порушення незначне, а коли 19 балів і надалі користувач порушує правила і не раз, ну то вибачайте :pardon:
    А взагалі, я думаю, що стримувати свої емоції в неті простіше, ніж в реалі. Будьмо чемними, тоді ні з ким не прийдеться прощатись ;)

• Подобається Подобається x 10
  12. Fremut

Fremut Well-Known Member

nirvanka,:give_rose::give_rose::give_rose:

13. Boris_Kiev

micasa - Не туди попав - 28.01.2010 - Ніколи - syavych

Нагадує edik'a. Той теж ніби з Харківського форуму прийшов і так же пішов.

:) :) :) :)

14. Fremut

Fremut Well-Known Member

Не прислушался парень,предупреждал же его по-хорошему обороты сбавить.

15. Boris_Kiev

Кому він тут потрібен?
    Гадаю він нецікавий ані Степаничу, ані А. Тітієвському - їм вистачає у робочі години таких.

16. victorys

victorys позитивчик :)

• Подобається Подобається x 7
  17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

18. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Будем се прощати...
    Що хотів я сказати, теє я сказав.
    І що хотів почути теє я почув.
    І мені вже тут нічого робити.