Їм не місце на форумі з подвійними стандартами. ) Здавалось би, модер мав би відрізняти персональщину від особистої оцінки явища... але ні, не відрізняє. )
Чому сьогодні Ви така сердита ? Особисто я живу з потрійними стандартами, а може ще й ж більшими і вроді нормально себе почуваю. Просто не бачу інакшого виходу, бо люди настільки різні, що всім догодити важко і в кінцевому рахунку терпиш сам... .
Я? Я доброта сама. Я сердита в трьох випадках - коли мені кажуть, як мені виховувати дітей, як жити з чоловіком і як модерувати форум. Нічого з того сьогодні не було, на щастя.
Та... Нема з ким поговорити про історію. Один кричить, другий плюється, третій обвішався плакатами і рєчьовками... А так, без крику... Довгі руки легше зломати... Тай не ховатимусь у схроні. Прошу дуже... Вони дістануть, це точно... Навіть мене, із стабільною та загартованою психікою, починають діставати... Але то минеться. Вся історія є доказом недієсправності націоналізму...
Сьогодні прийшла одна думка... . Я вже майже 6 років на форумі, а де гарантія, що адміністрація форуму не виставить мені рахунок за використання ресурсів форуму для болтовні? Відчуваю, що пора "ставати на лижі", поки рахунок не прийшов... .