хрєн то правда, він пробував мене інфільтрувати, ніц з того не вийшло, підготовка видно не та... ---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:22 ---------- Полкан!!!! йопересете!!!
Карабіне, та що ж Ви так розхвилювались? Не переймайтесь так. Полковник трохи попариться і знову буде в строю..як огірочок
Пропоную розділ "Баня" перейменувати у "Русская баня". Декому там буде комфортніше (как в родной деревне), а декому - соромніше.
Недавно,новенький,Прокс,назвав мене людиною. Він помиляється. Я давно вже не людина. І прекрасно це усвідомлюю. Просто існую. Попросив,Анновн,щоб бан був довічний. Щоб не виникало спокуси вернутись. Відмовила...даремно. Мій світ не має жодного сенсу... Відчай і видимість суєти. І жодного виходу. Піду я звідси...не піду - який сенс? Років з 10 тому,як знервувався,робив пару кругів район і дуже радів,як попадались мені пару кайжеликів з сакраментальним: - Слиш,дай закурити. Відривався по повній. Тепер товчу грушу,як маю час добратись до спортзалу. Совки - своєрідна груша... Але спарингів мені й вдома вистарчає. http://www.youtube.com/watch?v=O56l_N8SjSs&feature=share&list=UUVuSaG867LpsRdiQDH45QZg щодня,щогодини...постійно...
В "Термы" ---------- Додано в 12:13 ---------- Попередній допис був написаний в 12:04 ---------- Кому отвечать? Карабину_ака_Бамбук , или Бамбуку_ака_Карабин ?