От зайду в нет,та й на форум. Нема на то ради Єдина надія,що скоро здохну,а в пеклі нету нема. Чи шо там в СП на ту тему пише,ти ж знавець?
Я не збираюсь у всякої мерзоти питатись дозволу,йти мені з форуму,чи ні. Особливо,в істоти,котру не маю за людину.
Ромку, не переймайся. Був у нашій школі такий собі Марик. Патякав зайве. Його не били по фейсу тільки через його окуляри "мінус шість". Але коли було за що побити - Марик правильно розумів етикет і приречено розвертався тухесом до опонента, щоби отримати заслуженого "ляща". Се ля ві! Коли ти відженеш ротвейлера - ти переміг. А пінчера... навіщо? Нехай собі вважає, "хто більш гавка, в того вища ставка". Тримайся.
Во всякои случае, не такой, во что превратился ЛФ. Уже и заходить не хочется. Читать совершенно нечего. Любая тема превращается в пространные цитаты из сомнительных источников на темы: -Героям Слава -нквд -злыдни -янык =зрадник -Путин -это вообще демон во плоти Да, черепа стало модно показывать, чьи, значения не имеет. Про проклятия всякой зловонной мрази из болот и говорить нечего. О юморе умолчу. Уходить буду от вас. Так, побуду для приличия... А что нового я могу тут прочитать? . П.С Нет, это я хуже стал. Сайт живёт и развивается по своим законам.
Йдiть полковник, йдiть, я вам i так скажу - Ромко ще сто раз прощатися буде i сто один раз повернеться.
Струнко! слухай мою команду! Полковнику, скажіть шо ви троха перебрали.... мо мене як старожила послухають.. випустіть Полковника з бані...проти його волі.... а по моїй волі, га?