Як все-таки Інтернет в наше життя міцно вжився! Хто би міг уявити років з десять тому, що тут такі драми будуть відбуватися?!
Миху..я,во,про тебе подумав... про наші шпіґання в релігійних гілках...і си анігдот нагадав... Ліпше би’с прийшов,я б тобі про дриглі шось повів...про фарисеїв...про Ющенка..а ти такво...
Я шокована. Тільки сьогодні, щойно, в ту хвилину побачила цю страшну тему. Я і так зле сплю останнім часом, а тепер і ока не змружу. Миху, ну що ви таке надумали? Що то є за вибрики? Зробіть собі піст, почитайте профільну літературу і назад. Ви лишили мене саму на барикадах, то так роблять "однополчанє"?
Народ, ви мене ставите у незручне становище. Дайте Михові віддихнути. Гляньте скільки у кого скільки дописів і ви зрозумієте, що Мих зробив правильно. І ще одне. Немає особи на форумі, через яку я пішов. То є чисто моє рішення. І ще раз кажу: ніколи не кажи ніколи. Тобто... я не виключаю свого повернення. Але... зрозумійте і мене. Що забагато - то нездорово. Щасливо всім!!! З повагою, Мих.
да хоть десять !!! Просто напужал людей , а на самом деле просто в сторонку отошёл перекурить,есть же разница?
Да тут у нас навсегда уже много кто уходил. НАВСЕГДА. В основном возвращаются. Я не исключение. Это как бросить курить. Хотя вот курить я бросил.
тест тест...... ---------- Додано в 00:43 ---------- Попередній допис був написаний в 00:42 ---------- спеціально для Миха , щоб він не сварився з Сявичем, на форумі зроблено автоматичне склеювання дописів
я так пойняв, що драки не буде?! :tanksmile: Ех, пропала моя мрія про віртуальний тоталізатор. :eek: Закон про заборону азартних ігор рулить. Нє?
Прощавайте... http://www.youtube.com/watch?v=5L3zDgMMUpc&feature=related Для вас пісня... Дуже люблю її...
Бросайте курить Ромко, займитесь здоровьем, а уходить с форума не собирайтесь. Еще несколько лет поспорим. Курение - вредит вашему здоровью, Минздрав предупреждает. Не игнорируйте предупреждение, вы своим родным нужны.
Юро! Terrible! Сподіваюся, що все буде ОК. Мені вже бракує Вас. Маякніть на exchange02 собака укр дот нет (Адреса "одноразова").