ну це дійсно дуже просто. Є проблема - намагатися вирішувати. Якщо спроба не вдалася, тоді можна казати, що такий-то модератор чи адміністратор такий-сякий. А у вас виходить шо ви тримаєте все в собі, накопичуєте злобу, а потім виливаєте одним махом жовч що форум якийсь неправильний. ви прекрасно розумієте,що це фізично неможливо - перечитати все що написали всі форумляни щоб знайти невідомо що. Якщо образили не вас, а когось іншого, і ви про це знаєте, то навіщо ви це приховуєте і посилаєте мене "знайди сам"? Якщо ж це просто ваші фантазії, то майте хоча б сміливість зізнатися що все вигадали
Пани: Мих., Ромко, Шрек, Vasili та інші самовільно вибувші. Не займайтесь самобичуванням, бо користі воно ніякої не дає і по своїй суті напевно ще гірше від мазохізму. Беріть приклад з мене: кільканадцять раз на різні терміни випадав з форуму і хоч мене ніхто в подальшому назад не кликав, я повертався сам. Одна справа тримати слово, інша справа гра амбіцій. Якщо мені приємно спілкуватись з людьми, то для чого гвалтувати себе і в якості гостя заглядати на форум? Люди, будьте простішими і можливо інші потягнуться до Вас. Всі не можуть бути однаковими, а тим більше однаково мислити. Тому якщо вважаєте когось немудрим, то будьте мудрішими Ви. На цьому форумі багато людей і чомусь не думаю, що дурнів більше. Будь-хто може допустити помилку, несвідомо, чи навіть свідомо образивши когось. Давайте, прийміть соточку з дриглями і вперед за орденами! Не спіть, пишіть шось!
Щоб було про що поговорити на іншому "форумі", нове ж написати ліниво/трудно. А так, дупу вимиють - задоволення, дабразичливе. ---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ---------- Соточки мало, щоб визнати, що на пургу повелися.
ось це ключ нажаль, є багато людей, які не можуть прийняти "інакшість" як об"єктивний факт. Такі кучкуються з собі подібними, але рано чи пізно в такій спільноті також знаходяться "вороги" бо в тій чи іншій мірі всі люди різні.
так не кличуть же При зустрічі в обличчя посміхаються, а наступного дня на демократичному форумі з найдемократичнішим фейсконтролем ножа в спину...
Думаєте - важко? Особливо у випадках, коли обговорюється приватне життя - скажу. Богу дякувати, не всі нечистоплотні...
Всего-то? Карма - как деньги, мелочь... а приятно. И сразу видно кто против твоих мыслей... очень помогает в экономии бисера.
Так-так, зайдіть у профілі цих людей і подивіться, скільки там карток (в деяких ще й активних, до речі...) виставлених австро-угорцями... До чого тут це?