Ну й нехай!А в Вас ікавка...від доброзичливости тої...з блокуванням доступу до тем...Ну як минулого разу! Ой...шо я тут з фарбованими бльондинками спорю. Більше не буду,а то забаните!А не забаните...то сам піду!
Українською "гикавка", самоназваний філософе. Сперечаюсь, це раз. Два - я брюнетка. (А образити мене може тільки інтелігент). Хочете бути черговим мучеником ЛФ і написати ще одного бездарного "катрена"? ))) Ну-ну...
Блондинка під чорною фарбою просить Катрена скалатати їй... Давайте фарбуйтесь тепер ...на-зелено І будете...прямо,як Змій! Ю.Н.
А хто боронить "поспорити"? Але як хамло може тільки до жінки пащеку розкривати про колір волосся, ну то трудно...
Вгадайте з трьох разів ...То модератор той допис зітре. А тому, хто в слідуючому дописі увагу зверне, картку дасть. Ібо нєфіг фоумлянам з сусіднього государства перечити.
Ну Ви ж розумна людина. Перечитайте, скільки від цього "форумлянина" бздур і спроб образити. І уявіть, ні одного видалення. Навіть більше - я сама проти того, аби оті "аргументи" з "компліментами" видалялись. Хай усі бачать справжнє лице "доброзичливців".
Погоджуюсь. Особливо гарна, якщо врахувати, що носом не ткнеш, бо стерто. Але... Я знаю, ви знаєте, ще двоє знають. А решта або схаває лапшу, або взагалі не зрозуміє про що мова. А це нам і потрібно. Тобто вам. ---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 18:59 ---------- Я перечитав в рази менше бздур і бидлярства від інших "форумлян", про яких навіть в логах бані спогадів не залишилось.
мені потрібно не порожняки про міфічні репресії модератора, а конкретні звернення конкретних людей про конкретні дії модератора. Тоді звернення можна розглядати, встановлювати справедливість і карати винних. Оскільки таких звернень нема, то порожняки залишаються порожняками.
А воно й не дивно. Бо якщо це стосується мене - то я дивлюсь на бздури і бидлярство крізь пальці. А от якщо щодо інших - звиняйте. До речі, а хто то в нас в бані безвісти пропав?
конкретніше можна? Я так з ваших слів розумію, що вас особисто хтось на форумі дуже образив, а модератор відмовляється його відправляти в бан? Якщо це дійсно так, то можете описати суть проблеми мені в ПП, ми обов"язково розберемося. ПС: в бані логів не було ніколи
Начута. Казали мені, що десятки скарг писали. Правда, коли попросила текст "звернення", то всі опитувані відповіли, що пп повитирали...
Боронь Б-же Людину, яка не хоче бути ображеною, образити неможливо. Я взагалі ту балачку затіяв виключно тому, щоб потім не жалкувати, що не спробував. Я просто мав на увазі, що люди забанені настільки давно, що на сторінці бані їх вже не видно. Я не пам"ятаю хто сказав це - чи Бруно, чи Копернік, чи Галілей "Свята простота" Більше на думку ніц не приходить. Навіщо пп... Зайдіть в профілі Полковника, ВасМТ, Очкарика, чи як там черговий клон зветься (клонування заборонено правилами, до речі), прочитайте скільки гівна на вентилятор накидалі ці люди, скількох людей вони образили прямо чи опосердковано. І розбирайтеся. Може в тройку включити ... і ... І як резюме. Раджу власникам таки визначитися, що ви від того форуму очікуєте. Бо заради зайвої копійки зараз ви просираєте набагато більше завтра. "Тимур, 5 лет, требуется пересадка костного мозга Добавьте сюда вашу рекламу всего за 1.4 $ !" Всьому є свої межі. Але те, що зараз зверху сторінки, це вже якийсь феєричний і меркантильний п...ц