розпорошуються форумні спеції... ((( та і Ви сама щось рідко пишете, чи то ми просто не перетинаємся )
Та й Ви не можете похвалитись, на жаль... Пишу я багато, відправляю мало... Я все більше переконуюсь, що люди не вміють посперечатись без того, аби не спробувати когось образити, не пробують не ображатись, сприймають протилежну думку як напад. Живими залишаються хіба "солодкі" теми і оффтопи, де можна не дбати на тему дискусії. Про дотримання правил взагалі мовчу...
ви шо читаєте то шо я пишу? а, перший допис точно читали..... п.с. ви завжди в скритому режимі на форумі? чи з профіля завжди виходите?
Попробував прожити без форуму нну кількість днів-вийшло.Жаль звісно, привик, з людьми здружився, але що поробиш.Не люблю коли більшість шапкою крутить, як в тому кіно-шапка крутиться відповідно до переміни влади.Так само і на форуміт більшість вступило в ПР.Ну що скажу-хай щастить.Я більше не вірю в те що колись українська держава відбудеться як така.Не судилося.Такої держави ,яка будується тепер мені не треба. Мовчки буду терпіти-що зроблю,я вже стільки років пробував змінити цей світ, але на мене дивляться як на чудака-йому більше всіх потрібно-нащо так легше дати хабаря і купити диплом, купити дозвіл, купити справку- українці по своїй ментальності пристосуванці-каші з ними не звариш.Так що бувайте, вибачайте, якщо когось насердив.
Цікаво, а математиу докторам знати не треба? Противників пр більшість. Інша справа, що зменшилась кількість прихільників БЮТу. Шкода якщо надовго зникните. Завдяки і Вам, відчув різноманітність українсьої мови. За цим і прийшов на ЛФ.
Та не в БЮТі справа а в тому, коли люди сьогодні говорять одне а завтра інше. Але менше з Тим-я також дістав задоволення від спілкування з Вами.А на рахзунок різноманітності-даю Вам посилання на один цікавий сайт, там не тільки мова там є і відео і гумор і література -цікаво все-на все добре. http://www.kolyba.org.ua/glossary1
Дякую. Але тут емоції, відвертість, та що казати , тут - справжня мова. А посилання дійсно цікаве, ще раз дякую.
Ну от і все. Є таке вислів: "Ніколи не кажи ніколи". В житті всяке буває. Можливо заглядатиму коли, може й слово яке ляпну, але то буде вкрай рідко, та й чи буде взагалі? Життя йде вперед. Я ітак вже застряг тут довший час. Знайшов тут і позитив і негатив, але найбільше шкода за тими, що були напочатку і тими, що вкінці. Основна причина - несприймаю модерування Левандівки. Сявичу, бідоласі, не прийдеться вже обєднювати дописи за мною, хоча який у тому зміст? Безпоняття. ЛФ міняє своє лице і то є обєктивно, бо приходять інші люди. Всім привіт і доброго здоровя. Не скучайте! Перепрошую, кого образив чим. З повагою та любов"ю Мих. http://www.youtube.com/watch?v=xfgCNJY2f-Y&feature=related
Мих, Ви мене дивуєте так само, як Ромко. Враховуючи Ваш досвід спілкування, не бачу причини для таких заяв. http://www.youtube.com/watch?v=HS-GtYjbjas
- Абрам, мені погано.. - Всім погано, Сарочко. - Абрам, мені дуже погано.. - Всім дуже погано, Сарочко. Наранок - нема Сарочки, померла. - Сарочко, що ж ти не сказала що тобі "гірше за всіх"?..
- учитывая ветку, наутро Сарочка сказала "Абрам, ось я померла, не соромно тобi?" Мих, не йдiть - а этого в первом сообщении ветки ровно два года назад не было. Зато вот это: было. Поняли, что наоборот?
То добре,то файно...же будете заглядати сюди часом! Я так само люблю си заглянути часом... Подивити сі, як тут колотиться і колотять!