Да? И кто? Аж самой стало интересно. Да никто На счёт тем...что-то ничё в голову не приходит.Вроде как уже обо всём темы есть. ---------- Додано в 12:32 ---------- Попередній допис був написаний в 12:29 ---------- Я не проти,але з ними було цікаво.Ні в якому разі не хочу нічого поганого сказати за теперешніх дописувачів...багато цікавих людей. Просто я тут давно і згадались минулі....ностальгія чи шо
Це одна з причин, чому не пишуть старожили - не будуть же викладати одну й ту ж історію новеньким. А новенькі звикло штрафуються за створення існуючих тем, бо їм ліньки читати вже кимось написане...
дякую...а сонечко довгенько вам тре буде чекати...поки привезу... нічо тут на форумі є пару сонечок..
до Нового року, сподіваюся, встигнете? Аааа! Як могла забути - та тут на ЛФ, що не глянь, сонечки, ой, чи соняшки Нам можна і по електронці сонечко! Щасливо!:girl_bye:
навіть не наю чи там будуть копички....... ---------- Додано в 13:35 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ---------- няшки то шо треба....
"деякий час" виявився значно коротшим ніж я думала...люблю вас і буду з вами,бо вирвати з серця рідних мені людей не є так просто
ось і гарно воно і на самоті корисно побути, але не довго ) то Вам у тему "я повернувся/-лася!" вітаю! а то у мене в "друзях" і так небагато, а ще, як почнуть відсіюватись з форуму...