А що, Читач в Америці? На постійне проживання? Здивували, Борисе! Думав що він репатріюється бо такого російського (і прокомуністиного) патріота важко знайти. А опинився в капіталістичній, ворожій Росії Америці?..
Люблю читати "Сага про Форсайтів" Голсуорсі. Там такий собі Джеймс, батько Сомса повторював - ніхто ніколи мені нічого не говорить. Що це за секрети такі???
Які секрети? Всі давно вже знають. Читатель вже третій рік живе в Америці. А зараз поїхав у відпустку в Україну. Та то всьо бла-бла-бла-бла. Чим горнець накипів, тим і буде ...... Їх тут багато таких російських (і прокомуністиних) патріотів. Але файно приживаються і назад їх ні палкою не виженеш, ні пряником не виманиш. ---------- Додано в 01:36 ---------- Попередній допис був написаний в 01:28 ---------- Так само ще говорив Коста, тато Тули з фільму "My big fat Greek wedding".
Ось бачите, а я не знав, старий турок! Думав, що Чітатєль далі виробляє в Обухові такий потрібний продукт для трудящіх. ( забув як правильно - трудящіх чи трудящіхся???) Ну то взагалі парадокс - такі вже з Чорнобильцем російські комунпатріоти - а до ворогів. Як вони кажуть - ума нє прілажу!
Pedro, все дуже просто. Їхня любов до совка мотивувалася так "Мені, (безштаньку) держава "дала" освіту і квартиру". І можливість заробити на совєтські штані. А коли побачили, що ТАМ навіть чорні "безштанченки" мають більше можливостей і не переймаються вченням про світову революцію - отут вже совєтські штані нашим "трудовим емігрантам" на голову не налізуть. Проте ж "пагаваріть хоцца!" Олю, і як його гамериканська "бомага"? Користується попитом?
Йду на певний час з ЛФ бо маю купу справ...весілля як не як...повернуся сюди уже опісля всього, з гарними фото...люблю Вас...
13 липня розписуємося, 18 вересня шлюб і власне саме весілля...але ще дуже багато всього потрібно зробити...
Мавпусику, а "відхідняк" тільки на Посиденьках проставлятимете, чи може і нас не забудете? Бажаю щастя!
Прощавайте. Дякую за підтримку. Дякую за все. Надіюсь,що це востаннє. Кому треба,зрозуміє. Бажаю вам побільше свят.
Та вони всі такі... Рассєю люблять, а в кляту Гамерику втікають жити. ---------- Додано в 21:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ---------- йооооооооой, а коли мені аналіз води зробите........?