Пропоную роботу / шукаю роботу

Тема у розділі 'Робота', створена користувачем Ksyusha, 20 січ 2007.

1. lesvel

lesvel миється в бані

Та я ще нічого не заробила. Тільки зайшла на форум, а ви як щирі українці , хочете :dntknw:.:dntknw::dntknw: То є спілкування . І я рахую, якщо в наш важкий час люди хочуть допомогти конкретно , а не бла.. бла.. ні про що, це треба підтримувати, а не...

2. Iriska

Iriska Well-Known Member

Якось не в*яжеться...:
    і:
    Про перспективу говорять тоді, коли видно власний результат...

Я і далі шукаю людей, які б представляли виробника (шкло завод) в різних регіонах України. Продукція: посуд (стопки, бокали, коньячки і т.д.), флористика (вази з композиціями і без). Вся продукція сертифікована і якісна. Бій - міняється.
    Перспектива: не все одразу, великий кусень аналітичної роботи здійснено, тепер справа за людьми, потрібно розвивати ринок збуту. В умовах сьогоднішнього дня (подорожчання імпорту і масове закриття конкурентів) не складний вхід на ринок. Лояльні відносини з партнерами (ціна, відтермінування коштів).

3. Vetta

Vetta Well-Known Member

Ириска а як виглядає то входження на ринок? Які умови ви надаєте для роботи?
    Чи просто торбу в руки і по магазинам ходити взірці показувати?

4. Iriska

Iriska Well-Known Member

Ну це ви троха загнули, хтіла б я подивитись, як хтось буде ходити з торбою шкла... особливо в таку слизгість. Взагалі, то для цього існують каталоги. Крім того, Ви говорите, про торгового представника, професію якого зара сильно опозорили власне кремщики і книжники отими торбами. Я ж говорю, про людей, які організують збутову структуру і сам збут. Для мінімізації затрат на початковому періоді цікавить співпраця з оптовиками, які дадуть змогу створити вал, який надалі, буде тягнути роздріб. Але походу то все не в темі, а в ПП. Тому, каюсь... повелась на провокацію, готова отримати купу мінусів. :cry:

• Подобається Подобається x 1
  5. Vetta

Vetta Well-Known Member

хм...з оптовиками....ну то тоді ви не роботу пропонуєте а шукаєте партнерів, тих же ш власників гуртівень чи людей які на них працюють...а так я шось не уявляю як проста людина може організувати збутову структуру? Це як мінімум торговий агент може трохи ліпшого гатунку....який вийде на великі гуртівні...або якась людина на вашому п-ві зробить ту саму роботу...А також відкриття своїх фірмових точок,магазинів,та й тих же гуртівень як мінімум в 4х різних регіонах України.

6. Iriska

Iriska Well-Known Member

От блін... цце було як підказка. А проста людина, з певними навичками, може прописати бізнес-план, визначити точку беззбитковості, визначити скільки людей (торгових агентів, але не з сумками) потрібно, які ймовірні продажі, і т.д. кожен в своєму регіоні. Я це роблю у Львові, зараз у Львові мені потрібні люди які продовжать роботу тут і розширять це, а я зможу зайнятись іншими регіонами.

Ні, це людина, яка має аналітичний склад розуму, досвід в торгівлі, або бажає його набути, комунікабельна, вміє вести переговори.
    Саме такі люди раніше організовували всі торгові доми, які на сьогоднішній день існують. Чи Ви думаєте власники бізнесу самі все робили? Якби так, то простим смертним не було б роботи.
    Партнерів я не шукаю через інтернет, щодня проводжу переговори з тими чи іншими потенційними партнерами. На всякий випадок, прописую, що в народі така посада називається регіональний менеджер, або директор філії, чи Ви вважаєте, що вони тільки маркетинговий бюджет собі в кишеню кладуть? Я пропоную роботу і заробіток, а не дивіденди з чужих банківських рахунків.

7. bora

bora Well-Known Member

А простіше було написати - шукаю дистриб"ютора;)

8. Iriska

Iriska Well-Known Member

1. В передпопередньому повідомленні це було вказано.
    2. Не тільки.
    Ладно... менше з тим.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Потрібен технолог-харчовик для того, щоб організувати розлив фруктової води на підприємстві. Пишіть в ПП. Зарплата не зла.

10. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Агенція перекладів, де я працюю позаштатним, потребує менеджера проектів з локалізації (англійська мова)
    Фактично потрібна людина з професійним знанням англійської, української та російської мов, досвідом перекладання та редагування, доволі усідчіву і з хорошими організаторськими здібностями.
    Ну і звичайно, яка має поняття, що таке локалізація.
    У компанії уже є один такий працівник, так що вчитися буде у кого.
    Деталі в ПП.

11. bora

bora Well-Known Member

Потрібні викладачі Microsoft Project для індивідуальних семінарів для керівників великої компанії. Важливо - практичний досвід та вагомий досвід викладання.

12. Novo

Novo New Member

Потрібен дизайн інтерьєру вітальні

Привіт усім! :preved:

Мені потрібена порада з дизайном інрерьєру гостинної 40м.кв, висота 5,5м до крокв (друге світло).
    Добре як би зголосився дизайнер початківець, якому потрібна портфолійна робота. Архітектурне рішенні доволі цікаве, тому ця робота зайняла би гарне місце у вашому портфоліо.

Кому цікаво, напишіть приватне повідомлення (ПП), я скину фото.

дякую

13. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Шукаю роботу!
    Менеджер з продажу, торговий представник, представник, водій-експедитор.
    Є власний автомобіль, постійний інтернет!
    Можна і тимчасову - водія з власним авто, чи без...

Постійну або тимчасову...
    Маркетинг і т.п. не пропонувати!
    -----

14. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Потрібен консультант в новий великий магазин. Продаж електроінстументів, бензо-,пневмо-техніки, розхідного матеріалу і т.п. Вимоги - активний, сприйнятний до навчання, відповідальний, комунікабельний. Зарплата ставка+премія від об"єму продаж. Прохання надсилати резюме на paschenkomax@ukr.net Телефон для контакту 80632279848(Максим). Місце знаходження кут Замарстинівської-Мазепи.

15. Daniel

Daniel New Member

Пропоную роботу..:
    якшо у вас є велосипед і ви готові до співпраці,
    пропоную роботу курєром..
    моя візитка:****.mail.ua

Останнє редагування модератором: 22 тра 2009
  16. Мертвий

Мертвий Well-Known Member

шукаю роботу. Розумову:)Можна на літо, можна постійну. На все готовий, швидко вчусь. Бажано не торгівля.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

іванофранкове - то добре, а шо можете?

18. Мертвий

Мертвий Well-Known Member

Новояворівськ) ну, залежно шо тре??

досвід роботи: консультант в банку; офіс-менеджер

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Пишу від імені юзера Limon, в якого проблеми з входом на ЛФ.
    "Шукаю роботу на літо для підлітка, наприклад, промоутером".

Останнє редагування модератором: 14 чер 2009
  20. Softer

Softer Member

Шукаю роботу у вечірній час та на вихідні. Буду вдячний за ідеї та пропозиції.

а де твій аватар? :)