Відповідь: шукаю роботу а Вам шановний Torro просто щоб чимось дорікнути? то про ДПА і що не можу мати другу роботу, тепер про укр. риси. я волію не розголошувати цього і мені здається це є моє право, а також я напевно для цього маю причини. усього найкращого
Відповідь: шукаю роботу хотіла також прокоментувати, але мене випередили. Ольга, звідки такі висновки?
Відповідь: шукаю роботу Миху та якби так було то ми б жили в ідеальному суспільстві і всі б знали що таке правда і справедливість! я мала на увазі, що якщо працівник дійсно є спеціалістом і працює в більш-менш хорошій компанії то чому дивуватися, що 3000 грн це велика оплата?
Відповідь: шукаю роботу якщо працівник дійсно є спеціалістом і працює в більш-менш хорошій компанії, компанія знаходиться за кордоном, і керує нею рідний вуйко, який тримав до хреста того працівника, тоді є можливість мати зарплату більше 3000 грн.
Відповідь: шукаю роботу Суттєвий момент, що 3000 це за 15 робочих днів (два через два). 40 баксів за день це, по моєму, непогана зарплата і для Європи і для США нє?
Відповідь: шукаю роботу Нє.Для Канади це погана , тобто взагалі ніяка зарплата. За 5 баксів/год вже навіть ті , що не мають паперів(дозволу на працю) і не знають англійської мови робити не хочуть.А хочуть 9 і вище. А для спеціаліста це так з $19-20/год. мінімум. Цей спеціаліст з сертифікатом і зразу після прискорених курсів в коледжі , які = україському ПТУ. А з повноцінним дипломом і після повної програми коледжу/університету(український еквівалент- технікум , інститут.)то 22-25. А ще , як і член асоціації(інжeнерів , бухгалтерів і т.д.) - то і на запропоновані 27 , буде носом крутити. Додано через 37 хвилин Моя сама перша робота в Канаді була (коли я ще не знав дуже , що до чого) , зразу після того як , я дістав папери -це в Інтерконтіненталь готелі в Торонто з головного входу на паркінг і з паркінгу під головний вхід переганяти авта.То зарплата моя була - $12.50/год + типи( це було в 92р.) В середньому 9 годинний робочий день, часто треба було залишатися довше , за що звичайно платили.Коли в тиждень назбирувалося більше 42год. всі решта години після цього оплачувалися в 1.5 рази більше. Ну і типами(це додатково) виходило десь в середньому $80/день.Коли було $70 - це поганий день. А все , що більше 80-добрий.Одного разу , коли була якась конференція - я заробив був $165.Летів додому , як на крилах.От це була удача для новоприбулого емігранта
Відповідь: шукаю роботу Легального з паперами(я ж наверху написав-"зразу після того як , я дістав папери" ) і знанням англійської мови. Нелегали переважно працюють- мужчини на будові , але не на дуже великій.Де власник українець , або поляк. Додано через 3 хвилини Податок - 22% від офіційної зарплати.І "0" від типів(чайових)
Відповідь: шукаю роботу який процент від доходів складають необовязково-примусові виплати(на пенсію,на обовязкове страхування здоров"я, життя, автомобіля і таке інше)