Унiкальний iнтернет проект Корпорацiя "IWC" вже 2 роки успiшно веде бiзнес в найперспективнiших сферах економiки - електронна коммерцiя, фондовый ринок и ринок нерухомостi. Нашi партнери успiшно володiють електронними магазинами, мають доступ до мiжнародних фондових бiрж, а найголовнiше -КУПУЮТ КВАРТИРИ за кошти, зароблен тут. Всiх бажаючих стати забезпеченими людьми запрошую в нашу команду. warm.myintway.net
Відповідь: Унiкальний iнтернет проект где то я єто уже видел лета два так назад .Даже ошибки те же, вначале текста женщина под конец мужчина " Меня зовут Eкатерина." " Я должен быть уверен, что подписку сделали именно Вы," Додано через 2 хвилини ну кажу ж два роки назад " И они набрали массу программистов и в течение двух лет создали глобальный проект." Додано через 5 хвилин Ги- ги..... КОНЦЕПЦИЯ з бодуна копіювали бо два рази вставили текст Додано через 7 хвилин "КОНТАКТЫ МОЙ E-mail ДЛЯ СВЯЗИ: business-2007@mail.ru" Баня адназначна!!!!!!!!!!!
Відповідь: Пропоную роботу=) і ще. важливо! робота н евимагає повної зайнятості. Частково це вільний графік
додатковий або постійних дохід Вакансії: - Менеджер-консультант – надання інформаційних послуг - Менеджер по персоналу – вирішення кадрових питань - Помічник керівника – вирішення адміністративних питань Вимоги: НВО, ВО, вік від 19 р., комунікабельність, порядність, вміння швидко навчатись. Запис на співбесіду: пн – пт з 10.00-18.00 за тел.:276-20-42. Запитувати Олега Вікторовича
Відповідь: додатковий або постійних дохід Маркетинг ? Заробітня плата ? Це ваших оголошень 2 сторінки у "Вашому магазині" ?
Відповідь: додатковий або постійних дохід Альона телефон же вказано. Подзвоніть - спитайте. Нам розкажете.
Відповідь: додатковий або постійних дохід Так, це маркетинг. Це все залежить від того, на яку вакансію ви зможете претендувати. Більш детальну інформацію ви зможете отримати в офісі на співбесіді. Особисто моїх, не 2 сторінки
Відповідь: додатковий або постійних дохід Дзвонити не буду, питати не хочу, вам не розкажу :D :D :D :D :D
Відповідь: додатковий або постійних дохід як в анегдоті..... лист спалю, фотокарточку порву, кобелі прокляті.....
шукаю роботу роботу пов"язану з комп"ютерами. режим два через два. високої з.п. не потребую. оператора ПК не пропонувати. якщо в когось щось є пишіть в приватні повідомлення.
Відповідь: шукаю роботу хтось колись пропонував роботу в компютерному клюбі - витирання пилюки з компів якщо Ви починаючий адмін то я можу в ПП дати інфо про вакансію... але там умови не найкращі
Відповідь: шукаю роботу два через два - означало два дні робочі два вихідні, так як маю постійну роботу яку ні в якому разі не хочу покидати зборка комп, установка ос , налаштування... можу чогось навчитись (можна навіть сказати хочу) до Ольга чому умови не найкращі?
Відповідь: шукаю роботу стару не кину бо: 1.подобається 2.з.п. більше 3 тисяч 3.державна шукаю ще одну роботу для того щоб чогось навчитись, зайняти вільний час, ну і щоб копійка якась капала
Відповідь: шукаю роботу ДПА.... Додано через 1 хвилину От добра, добра не ищут... Додано через 30 хвилин