Пропоную роботу / шукаю роботу

Тема у розділі 'Робота', створена користувачем Ksyusha, 20 січ 2007.

1. Finya

Finya enjoy the silence

Потрібен репетитор з мови Python. Дуже сподіваюсь, що хтось порадить такого)
    В пп, дякую.

2. alisson

alisson New Member

Шукаємо водія з власним авто для відвезення/забирання дитини з садочка. Сихів (р-н Іскра) - вул. Родини Крушельницьких. Оплата за домовленістю. Всі деталі в ПП.

3. SilverLira

SilverLira Member

Народ перебираюсь к Вам в ваш волшебный город ) И ищу работу по профилю системный администратор со стажем)

Останнє редагування: 3 чер 2014
    • Подобається Подобається x 2
  4. SilverLira

SilverLira Member

ооо спасибо и тут поищем)

5. SilverLira

SilverLira Member

• Подобається Подобається x 1
  6. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Аааа, заберіть, будь ласка, той фон у вигляді туалетної плитки!
    То несерйозно, без образ ;) А фото гарне.
    Резюме нічого таке :good:

7. Hailie

Hailie Втілювачка мрій

Привіт! :uanew:
    Знаходжуся в активному пошуку роботи у Львові. Тому залишу це тут - http://www.work.ua/ua/resumes/2378856/
    можливо згодиться.
    Мрії мають здійснюватись!:girl_angel:

8. Доброго Дня! Мене звати Ліана, мені 19 років. Досвід роботи з дітьми є. Народилась в багатодітній сімї, я старша і за меньшими сестричками і братиками я доглядала сама, тому що мама і тато постійно працювали.Най меньшому 8 місяців, тож за маленькими я вмію доглядати. Якщо я вас зацікавила - пишіть в ПП[​IMG]

Останнє редагування модератором: 24 лип 2014
  9. Шукаю роботу тимчасову на серпень, якщо є пропозиції - пишіть!

---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ----------

Прізвище, ім'я те саме у контакті і на фейсбуці.

10. not

not New Member

Потрібні продавці в продуктові магазини, вул.Виговського( біля Південного) і Кн.Ольги( початок). Звертайтесь.

11. manur

manur Well-Known Member

В принципі, пропозиція актуальна досі. Хіба, можна добавити : і кулінарів (на японському обладнанні по японській технології - досвіду роботи не обов"язково).

12. Waterrr

Waterrr Member

Доброго дня. Шукаю людину, яка б змогла закінчити покрівлю даху (прикрутити верхівку, довести все "до ладу").
    ДОСВІД виконання подібних робіт ОБОВ'ЯЗКОВИЙ.

13. Пропоную приватні уроки історії. Готую до складання тестів ЗНО,маю фактично 10-річний досвід роботи в цьому напрямку, а також 15 річний досвід роботи в школі вчителем історії та права. Використовую аудіо- та відеоматеріали, картографічні матеріали, тестові завдання, презентації тощо. Також маю 8-річний досвід роботи гідом-екскурсоводом по Криму.

14. daorient

daorient Member

Ще співпрацюєте з людьми, хто володіє цими мовами? Дякую:uanew:

---------- Додано в 22:56 ---------- Попередній допис був написаний в 22:46 ----------

Активно розширюємо штат наших спрацівників (компанія Smart Support), але треба високе знання однієї з іноземних мов...

Espanol, Deutsch, Francais, Portugues, Norsk, Nederlands, Italiano, English, Japanese :)

15. OlenkaDnipro

OlenkaDnipro New Member

Планирую переез во Львов, в связи с чем ищу работу. Бухгалтер, офис-менеджер, администратор, секретарь. Резюме скину по запросу.

16. Alyonasimple

Alyonasimple Member

Срочная ВАКАНСИЯ!

Для проведения исследования требуется интервьюер. Отличное знание польского, отличное знание английского языков.
    Работа временная по контракту.

Требования:
    Стрессоустойчивость
    Ориентированность на клиента, умение вежливо непринужденно беседовать , совершая холодный звонок!
    Ответственность!
    Отличное знание Польского языка
    Отличное знание Английского языка
    Отличный скоростной интернет, для установки оборудования для ай пи телефонии. Звонков за рубеж через телефон. Более 7 мв.

Описание работы:
    Маркетинговое исследование на польском языке для англоязычного заказчика.
    Начало работу во вторник 2 декабря 2014 года.

Длительность проекта: 3 недели. Полный рабочий день по Польскому времени.

Такие проекты будут появляться часто. Для тех кто хорошо проявил себя. Оплата 3 доллара в час! Оплата после всего проекта.

Сразу пишите на английском : ваш Скайп: Ваше имя : Номер телефона: Електроннаяп очта:

Резюме присылайте на polskadpua@gmail.com добавьте меня в скайпе : gheleng

17. avatarwin

клиент обкурился.

18. Locke

Locke невиправний реаліст

Да ну! Ищите лохов в других местах.

• Подобається Подобається x 3
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

:)))

Ось так... А хто гарував весь час, але проявив себе фігово - шиш.

Ідеї МММ невмирущі...

20. IRONKAGE

IRONKAGE New Member

шукаю разову роботу, всі пропозиції в приват

а де твій аватар? :)