Шукаємо водія з власним авто для відвезення/забирання дитини з садочка. Сихів (р-н Іскра) - вул. Родини Крушельницьких. Оплата за домовленістю. Всі деталі в ПП.
Народ перебираюсь к Вам в ваш волшебный город ) И ищу работу по профилю системный администратор со стажем)
Аааа, заберіть, будь ласка, той фон у вигляді туалетної плитки! То несерйозно, без образ А фото гарне. Резюме нічого таке
Привіт! Знаходжуся в активному пошуку роботи у Львові. Тому залишу це тут - http://www.work.ua/ua/resumes/2378856/ можливо згодиться. Мрії мають здійснюватись!
Доброго Дня! Мене звати Ліана, мені 19 років. Досвід роботи з дітьми є. Народилась в багатодітній сімї, я старша і за меньшими сестричками і братиками я доглядала сама, тому що мама і тато постійно працювали.Най меньшому 8 місяців, тож за маленькими я вмію доглядати. Якщо я вас зацікавила - пишіть в ПП
Шукаю роботу тимчасову на серпень, якщо є пропозиції - пишіть! ---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ---------- Прізвище, ім'я те саме у контакті і на фейсбуці.
Потрібні продавці в продуктові магазини, вул.Виговського( біля Південного) і Кн.Ольги( початок). Звертайтесь.
В принципі, пропозиція актуальна досі. Хіба, можна добавити : і кулінарів (на японському обладнанні по японській технології - досвіду роботи не обов"язково).
Доброго дня. Шукаю людину, яка б змогла закінчити покрівлю даху (прикрутити верхівку, довести все "до ладу"). ДОСВІД виконання подібних робіт ОБОВ'ЯЗКОВИЙ.
Пропоную приватні уроки історії. Готую до складання тестів ЗНО,маю фактично 10-річний досвід роботи в цьому напрямку, а також 15 річний досвід роботи в школі вчителем історії та права. Використовую аудіо- та відеоматеріали, картографічні матеріали, тестові завдання, презентації тощо. Також маю 8-річний досвід роботи гідом-екскурсоводом по Криму.
Ще співпрацюєте з людьми, хто володіє цими мовами? Дякую ---------- Додано в 22:56 ---------- Попередній допис був написаний в 22:46 ---------- Активно розширюємо штат наших спрацівників (компанія Smart Support), але треба високе знання однієї з іноземних мов... Espanol, Deutsch, Francais, Portugues, Norsk, Nederlands, Italiano, English, Japanese
Планирую переез во Львов, в связи с чем ищу работу. Бухгалтер, офис-менеджер, администратор, секретарь. Резюме скину по запросу.
Срочная ВАКАНСИЯ! Для проведения исследования требуется интервьюер. Отличное знание польского, отличное знание английского языков. Работа временная по контракту. Требования: Стрессоустойчивость Ориентированность на клиента, умение вежливо непринужденно беседовать , совершая холодный звонок! Ответственность! Отличное знание Польского языка Отличное знание Английского языка Отличный скоростной интернет, для установки оборудования для ай пи телефонии. Звонков за рубеж через телефон. Более 7 мв. Описание работы: Маркетинговое исследование на польском языке для англоязычного заказчика. Начало работу во вторник 2 декабря 2014 года. Длительность проекта: 3 недели. Полный рабочий день по Польскому времени. Такие проекты будут появляться часто. Для тех кто хорошо проявил себя. Оплата 3 доллара в час! Оплата после всего проекта. Сразу пишите на английском : ваш Скайп: Ваше имя : Номер телефона: Електроннаяп очта: Резюме присылайте на polskadpua@gmail.com добавьте меня в скайпе : gheleng