Требуются строители на высокооплачиваемую работу в Европе. Обязательно с паспортами Евросоюза ( румынские, болгарские, венгерские и другие ) Обращайтесь по телефонам в ПП
Шукаю роботу по спеціальності Інженер-конструктор(будівництво). 1 липня буде 4 роки як працюю. знаю програмні комплекси ПК "ЛИРА", ПК "Мономах", ПК "Scad office" ФОК-ПК, ФОК-ЛЕНТ, ФОК-ПК+ЛЕНТ, також маленькі програмки типу Base,Foundation. В мої обов'язки входило розрахунок та проектування металевих та з/б елементів будівель, прооведення технічних обстежень та оцінка стану придатності до експлуатації як будівель так і споруд. Якщо буде ще одна вакансія то маю можливість привести з собою ще одного контруктора. Основна причина пошуків роботи - це нема роботи. також маю немалі знання в області ІТ - по підтримці на настройці ПЗ, Комп'ютерів
тем временем, проект успешно запустился http://www.calendarium.com.ua/ все еще требуются писатели. нужна хорошая грамотность. для начала работы требуется выполнить тестовое задание.
таки так, або хоча б редактор порахуйте помилки, кому не лінь І ще: І ще мені не сподобалося, що незважаючи на налаштування браузера, за замовчуванням відкрилася російськомовна версія. А загалом ідея дуже хороша. Добре би ще інтеграцію з гуглівським календарем зробити.
Поліграфічно-рекламна фірма прийме на роботу менеджера з продажу. Графік роботи вільний. Деталі в ПП.
Хотів, напевно, видатися мудрим. Шукав чужі скалки, таскаючи шпали за собою ) Не звертайте уваги. Він вже знайшов місце, де платять зарплату за протирання штанців, про що свідчить маса щоденного флуду по всіх темах
А що, дуже просто все, який підтекст. Гавнополіграфісти доморощені - перша по популярності професія в Україні.
Шановні, може досить оффтопити? Ви не бачите назву теми? Усі Ваші наступні дописи будуть видалені, а ви будете оштрафовані!
Я ж і кажу, нікуда не беруть - Фотошоп, і ти вже мегадизайнер. Яка проста професія, можна ведмедя навчити.
а чи можна припустити, що Ваших знань та навиків недостатньо? бо, наприклад, у фотошопі можна просто знати інтерфейс та кілька фільтрів, а можна малювати картини http://www.youtube.com/watch?v=Uq1lc1Uo-lg