Шукаємо менеджера з продажу програмного забезпечення на повний робочий день. Вимоги: - Вільне використання продуктів MS Office і Інтернет програм - Комунікабельність, вільне спілкування по телефону - Бажання навчатись та проявляти ініціативу - Знання англійської мови - Досвід роботи не є обов'язковим - Приємний зовнішні вигляд Умови роботи: - Зарплата за результатами співбесіди
Робота для студентів Шукаємо молодих людей, бажано студентів, які хочуть працювати за професією дейтрейдерів, аналітиків фондових ринків США, торгівців акціями. Пропонуємо на початковому етапі проходження безоплатного стажування у досвідчених фахівців. За його результатами буде підписано контракти з особами, які виконають необхідні умови. Після завершення навчання забезпечуємо знання професійного гравця на фондових ринках. Заробітна плата за результатами стажування. Вимоги: - Зацікавленість фінансовими ринками - Знання англійської мови хоча б на середньому рівні - Готовність пройти навчання і в підсумку працювати в годинах роботи американських торгових майданчиків від понеділку до п’ятниці від 16.00 до 23.00 - Вміння працювати в динамічній команді молодих людей і цікава особистість. Ми пропонуємо: - Професійне навчання під керівництвом найкращих в Україні спеціалістів галузі - Трейдерський контракт після завершення підготовки - Торгівля повністю капіталом фірми - Можливість отримання найвищої заробітної плати в фінансовій сфері в Україні. Якщо ви студент або щойно закінчили навчання, і фінанси це ваша пристрасть, і ви хотіли б продовжити кар'єру в недоступній в Україні сфері фінансів - пишіть в ПП.
У даний час надзвичайно важко знайти нормальну роботу, я вже 2 місяці у пошуку, і потрібних вакансій немає, може хтось знає фірми,що потребують кадрів, куди можна надіслати резюме...буду вдячна
Терміново!!! Пропонуємо роботу офіс-менеджера, обов"язкове знання англійської мови, ПК, орг. техніки. Фірма знаходиться в с. Солонці, зручний доїзд. Графік роботи 8.30-17.00. Всі деталі в ПП.
В том-то и проблема. Побежал народ. Я год назад руководство предупреждал, что это уже не рыночная зарплата. Прогавили. Надо срочно хотя бы на чирик повышать.
Нет,товарищ Полковник,не пойду.Спасибо за предложение. У меня поболе сейчас зарплата,да и кроме полиграфии я ни разу ни в чем не спец,ну и английский знаю маленько.
Требуются эл. монтажники, высотники, мантёры, не старше 35. Зарплата зависит от мастерства и трудолюбия. Постоянные командировки. Повышение квалефикации в США или Австралии. За нарушение дисциплины и особенно техники безопасности, второй раз не предупреждают. С каждым индивидуальное соглашение или контракт.
В Москве на 25 не прожить. Еще с собственным жильем, так ладно. А если снимать... Не поедут. Узбек за койко-место в подвале, реально. Да только он завезет, не обрадуетесь такому водителю...
вільна вакансія пішого кур'єра Проводиться набір на пішого кур'єра, часткова зайнятість. Обов'язки: - Адресна доставка кореспонденції та документації. Вимоги: - Хороше знання міста - Комунікабельність - Бажання працювати - Відповідальність - Досвід роботи не є обов'язковим Модераторське: мова про навчальні курси? Чи про роботу за зарплату, про розмір якої пасує згадати у оголошенні?
робота для дівчини ,або молодої жінки у Львові потрібен продавець в ТЦ розпорядок з 10 ранку до 22 00,два робочих ,два вихідних Вимоги : -порядність -чесність -відповідальність -комунікабельність -приємна зовнішність -досвід роботи необовязковий -вік до 30-ти років деталі в пп
Продавець-консультант на радіо-ринок Потрібні на роботу продавці в магазин на радіоринку для торгівлі мобільними телефонами, цифровою технікою, мр3 плеєрами тощо. Вік 18-27 років. роб день з 09-00 до 17-00, Ср,Пт,Сб,Нд ЗП від 2000грн/міс ********* Номер рельси, в яку замість ПП пропонувалося дзвонити, видалено
Шукаю роботу в сфері економіки/фінансів. Закінчую(через місяць) Львівську комерційну академію з дипломом спеціаліста. В принципі розгляну будь які пропозиції, не обовязково і по спеціальності