Відповідь: Вакансія менеджера для студента Нет, Ума, так нельзя. Сам смысл менеджерства - руководить КЕМ-ТО для решения поставленной цели. Набирать людей, обучать их, руководить ими, контролировать их работу и добиваться решения поставленных задач. Или не?:confused:
Відповідь: Вакансія менеджера для студента в принципі, не обов"язко кимось, можна і чимось, наприклад, процесом!
Відповідь: Вакансія менеджера для студента я не стверджую, я припускаю менеджер - це керівник, а керівники різні бувають і керувати різним можна
Потрібен сервіс-інженер по серверному та мережевому обладнанні!! ДР обов'язковий. Запрошуємо інженера-проектувальника СКС (структуровані кабельні систми), електрика, заземлення.
Відповідь: Вакансія менеджера для студента У кейсі три бізнес-ситуації, потрібно запропонувати рішення щодо подальшого розвитку фірми. Критерії оцінки- креативність і новизна (10 балів), практичність (10), структурованість запропонованих рішень (10). Автори кращих робіт будуть нагороджені дект-телефонами та запрошені на співбесіду.
The person in this position will develop software for browser-based and Windows applications. REQUIRED SKILLS: - Ability to quickly and efficiently learn the complexities of a large code base - Ability to work effectively in a distributed environment. - Implement working software applications while following programming standards - Test developed software - Learn required technologies, standards and methodologies as necessary - Ability to work from a home-office JOB REQUIREMENTS: - At least 3 years professional programming experience - Experience developing with ASP, Visual Basic, COM objects, MS SQL / Transact-SQL, HTML, Javascript a must! - Experience developing with ASP.NET, VB.NET is plus - Excellent English communication skills - General knowledge of business processes - Registered as a Ukrainian Sole Proprietor Business (SPD FO) or willing to register. - Always-on internet connection is a definite plus. (Leased line/DSL/etc.) Salary from 1500$ To apply, please send your detailed resume in English and Russian to [EMAIL (write “VB/ASP Developer” in the subject line).
Відповідь: VB/ASP Developer (удаленно). $1500 Оголошення працедавця - чудово. Лише от питання: чому резюме має бути російською мовою? Адже, як я зрозуміла, ваш офіс у Києві, в Україні?
Резюме не обов'язково має бути російською мовою. Також можна слати на українській та англійський мовах. Це не принципово. Просто російською - зручніше. Вікторія, Ви зацікавилися даною вакансією? Я можу відповісти на усі Ваші запитання. Вакансия все еще актуальна! Вот описание покороче, чтобы было понятней: В крупную компанию срочно требуется веб-разработчик для работы НА ДОМУ в любом городе Украины. Обязательно хорошее знание ASP, VB, MS SQL. Хороший письменный английский. Оплата почасовая, в среднем от 1500 у.е. в месяц. Работа постоянная, не проект. Ждем Ваше резюме по адресу [EMAIL с указанием в теме письма «VB/ASP Developer», или звоните по телефону 8(044)****** Контактное лицо – Марианна. Я с удовольствием отвечу на все Ваши вопросы!!! В крупную компанию срочно требуется веб-разработчик для удаленной работы в любом городе Украины. Обязательно хорошее знание ASP, VB, MS SQL. Хороший письменный английский. Оплата почасовая, в среднем от 1500 у.е. в месяц. Работа постоянная, не проект. Ждем Ваше резюме по адресу [EMAIL с указанием в теме письма «VB/ASP Developer», или звоните по телефону 8(044)*******. Контактное лицо – Марианна.
Відповідь: VB/ASP разработчик для удаленной работы. А почему в такого рода объявлениях, фигурирует "крупная фирма", а название не указывается?
Робота: вакансія тогового агента З/П: від 300 у.е. Графік работи: повний рабочий день Вік: від 21 до 35 Компанія дистриб’ютор продуктів харчування Вимоги: вік 21-35, комп’ютерна грамотність на рівні користувача Word, Excel, комунікабельність, робота в команді, працелюбність. Основні потреби: 1. Виконання плану продаж; 2. Пошук нових клієнтів; 3. Робота з існуючими; 4. Аналіз клієнтів; 5. Планування продаж по клієнту; 6. Аналіз дебіторської заборгованості; 7. Готування звітів. Компанія надає роботу і можливість високих заробітків в залежності від виконаної роботи.
Відповідь: Робота для жителів Львова Я своїм "діточкам" за це, свого часу, платив! Помити машину - 25 грн. Прибрати в хаті -30 грн.
Відповідь: Робота для жителів Львова Ну,а от мій брат тож татові машину прибирав,той йому гроші давав. Недавно,ми для приколу,сказали,шо допоможемо йому,а він....пообіцяв нам 5 грн.Братік ледь не вмер,мол,давай як мінімум 25!І тато вирішив сам прибрати....
Відповідь: Робота для жителів Львова О! бачте який недосконалий метод заохочення дітей грошима)) Якщо у батьків не вистарчить колись грошей, то діти стакану води не подадуть) Мег, це не Вас стосується, фігурально висловилась Просто в свій час приділяла багато уваги порадам психологів щодо виховання дітей. Вони зазвичай категорично проти такого заохочення. Щоб діти вчились цінувати саме батьківську любов, а не тільки гроші.
Відповідь: Робота для жителів Львова Я теж так вважаю.Насправді,батьки ніколи не заохочували мене грошима,це мій брат любив торгуватися з татом,але то все було жартома.