Пропоную роботу / шукаю роботу

Тема у розділі 'Робота', створена користувачем Ksyusha, 20 січ 2007.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Сильно сказано.
    Знаю я одного идейного и молодого, но он мудак, к сожалению....

---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:13 ----------

Мне тоже надо срочно.
    1 200 у.е. для начала (3 мес.) потом 1 500.
    У Вас как с зарплатой?

• Подобається Подобається x 3
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:y: Чітко і ясно. В резюме треба писати.

У Львові те саме, але гривень.

3. GirlWind

GirlWind Well-Known Member

Потрібен вчитель гри на гітарі.

• Подобається Подобається x 2
  4. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Шукаю роботу QA

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я то всьо вмію і можу.

---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ----------

Полковнику, знання російської обовязково?

• Подобається Подобається x 4
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Миху,

• Подобається Подобається x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

не тре йому дівчина, він жонатий.

8. nastinka

nastinka відсутня

ото зарплати, то у вас в москві?)

9. Полковник

Полковник миється в бані

Это на моей фирмочке.
    К сожалению, сейчас мы под немцами - зарплаты они сдерживают, так что по Москве эта должность несколько выше оценивается.

---------- Додано в 08:17 ---------- Попередній допис був написаний в 08:15 ----------

Не.
    Мы же не националюги какие-то.

• Подобається Подобається x 5
  10. syavych

syavych копач

Одне другому не заважає - дівчина ж потрібна на роботу :)

11. bostvl

bostvl Well-Known Member

На підприємство в Дубляни (біля Львова :) ) потрібна пакувальниця, жінка віком від 35 років. Зарплата на початок від 1500 грн.

Останнє редагування модератором: 8 січ 2011
  12. mpmmarki

mpmmarki New Member

Доброго дня.
    Приводом до написання цього листа послугувала моя колекція поштових марок, яка нараховує більше десятка тисяч марок різних країн світу.
    Дозвольте звернутися з такою пропозицією. Ось у чому полягає її суть:
    Можливо Ви (чи Ваші друзі) працюєте з поштовою кореспонденцією чи архівом. Перед тим як знищити конверт, відріжте чи відірвіть частинку конверту на якій наклеєна поштова марка та надішліть мені. Ось і все.
    За кожну марку України на вирізці з конверту я проплачу Вам 2 копійки. За вирізку з маркою іншої країни чи СРСР Ви отримаєте 5 коп. Звичайно, це не великі гроші. Проте, надіславши декілька сотень вирізок, будете мати невеличку фінансову підтримку свого власного бюджету.
    Оплату за марки та їх пересилку я здійснюю наперед.
    Цей лист не зобов’язує Вас до будь-яких дій. Проте, якщо моя пропозиція виявилася слушною і Ви готові прийняти її – пишіть. :cesored: контактувати через форум
    Мої марки будуть раді новим друзям. Я та моя колекція будемо щиро вдячні Вам.
    Дякую.
    З повагою, Петро.

• Подобається Подобається x 1
  13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

14. Sauer

Sauer Well-Known Member

Хтілось би знайти файне шось. Я: 22р(23 іде), не пью, не курю, ВО (технічна), ДР мінімальний (працював близько до спеціальності, але небагато - сумарно десь 0,5-0,8 року набіжить), права категорії В (досвіду їзди трохи бракує,але я здібний).Само собою розуміється, що володію ПК+навички (які-ніякі,але є) роботи з "Компасом".

15. Tortik

Tortik New Member

Шукаю роботу за професією журналіст! я студентка 5 курсу факультету журналістики університету імені Івана Франка. Мала досвід практики у газеті "Бережанське Віче", на Львівському державному радіо,на ТРК "Люкс" та на телеканалі НТА. Кого зацікавить оголошення , пишіть у приват, контакти чи в аську,одразу ж могла б скинути свої доробки!!!

16. RAYA

RAYA New Member

Доброго дня!
    Шукаю роботу в економічному напрямку ( офісну). Працювала в банківській установі ( 5 років) та на приватних фірмах (2 роки).
    Володію Пк, комунікабельна, швидко та вправно досягаю поставленої цілі.
    Маю Повну закінчену вищу освіту (ЛНУімІФ). Всі пропозиції прошу надсилати в пп

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

18. Summer

Summer Well-Known Member

це ще не гарантує знання всього....перший раз бачу коли так пишуть, чесне слово ...

• Подобається Подобається x 7
  19. Кохана

Кохана LuBimaya

А як вона мала написати? Уточнила, що освіта повна. Бо є і базова вища, і незакінчена вища...

20. Bambook

Bambook Persona non grata

Розшукуються автори публіцистичних текстів для ще не надто відомої, але вже дуже гордої газети :)
    Формат - авторська колонка, "окультурнений" блог. Тематика - політика в Україні чи локально на Львівщині, суспільні проблеми, здоровя, екологія. Розмір - 3 - 4 тисячі знаків. Оплата - 50 грн за тисячу знаків.
    Потреба в текстах - один або два на місяць, але може бути й інша періодичність, якщо буде бажання писати частіше, чи навпаки - рідко, але влучно.
    Можуть розглядатися і готові тексти з приватних блогів, якщо ніде поза ними вони не друкувалися.
    Пишіть мені в ПП.

Останнє редагування модератором: 3 лют 2011
а де твій аватар? :)