Сильно сказано. Знаю я одного идейного и молодого, но он мудак, к сожалению.... ---------- Додано в 21:15 ---------- Попередній допис був написаний в 21:13 ---------- Мне тоже надо срочно. 1 200 у.е. для начала (3 мес.) потом 1 500. У Вас как с зарплатой?
Я то всьо вмію і можу. ---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ---------- Полковнику, знання російської обовязково?
Это на моей фирмочке. К сожалению, сейчас мы под немцами - зарплаты они сдерживают, так что по Москве эта должность несколько выше оценивается. ---------- Додано в 08:17 ---------- Попередній допис був написаний в 08:15 ---------- Не. Мы же не националюги какие-то.
На підприємство в Дубляни (біля Львова ) потрібна пакувальниця, жінка віком від 35 років. Зарплата на початок від 1500 грн.
Доброго дня. Приводом до написання цього листа послугувала моя колекція поштових марок, яка нараховує більше десятка тисяч марок різних країн світу. Дозвольте звернутися з такою пропозицією. Ось у чому полягає її суть: Можливо Ви (чи Ваші друзі) працюєте з поштовою кореспонденцією чи архівом. Перед тим як знищити конверт, відріжте чи відірвіть частинку конверту на якій наклеєна поштова марка та надішліть мені. Ось і все. За кожну марку України на вирізці з конверту я проплачу Вам 2 копійки. За вирізку з маркою іншої країни чи СРСР Ви отримаєте 5 коп. Звичайно, це не великі гроші. Проте, надіславши декілька сотень вирізок, будете мати невеличку фінансову підтримку свого власного бюджету. Оплату за марки та їх пересилку я здійснюю наперед. Цей лист не зобов’язує Вас до будь-яких дій. Проте, якщо моя пропозиція виявилася слушною і Ви готові прийняти її – пишіть. :cesored: контактувати через форум Мої марки будуть раді новим друзям. Я та моя колекція будемо щиро вдячні Вам. Дякую. З повагою, Петро.
Хтілось би знайти файне шось. Я: 22р(23 іде), не пью, не курю, ВО (технічна), ДР мінімальний (працював близько до спеціальності, але небагато - сумарно десь 0,5-0,8 року набіжить), права категорії В (досвіду їзди трохи бракує,але я здібний).Само собою розуміється, що володію ПК+навички (які-ніякі,але є) роботи з "Компасом".
Шукаю роботу за професією журналіст! я студентка 5 курсу факультету журналістики університету імені Івана Франка. Мала досвід практики у газеті "Бережанське Віче", на Львівському державному радіо,на ТРК "Люкс" та на телеканалі НТА. Кого зацікавить оголошення , пишіть у приват, контакти чи в аську,одразу ж могла б скинути свої доробки!!!
Доброго дня! Шукаю роботу в економічному напрямку ( офісну). Працювала в банківській установі ( 5 років) та на приватних фірмах (2 роки). Володію Пк, комунікабельна, швидко та вправно досягаю поставленої цілі. Маю Повну закінчену вищу освіту (ЛНУімІФ). Всі пропозиції прошу надсилати в пп
Розшукуються автори публіцистичних текстів для ще не надто відомої, але вже дуже гордої газети Формат - авторська колонка, "окультурнений" блог. Тематика - політика в Україні чи локально на Львівщині, суспільні проблеми, здоровя, екологія. Розмір - 3 - 4 тисячі знаків. Оплата - 50 грн за тисячу знаків. Потреба в текстах - один або два на місяць, але може бути й інша періодичність, якщо буде бажання писати частіше, чи навпаки - рідко, але влучно. Можуть розглядатися і готові тексти з приватних блогів, якщо ніде поза ними вони не друкувалися. Пишіть мені в ПП.