Хочу роботу!!!! де ii взяти ,пiдскажите? щей не просту хочу,а в вiльний графiк(це пысля 4 години хочаб) або щось нiчне!!!
Виходячи з правопису, можу передбачити, що роботу Ви знайдете відповідну. Спробуйте написати резюме і розіслати по відомим сайтам для пошуку/пропозиції роботи. Граматика - це як лице, як зовнішність, відразу створює перше враження про претендента на роботу. Також змістовність висловленого, смислове навантаження та вміння докладно висловити думки на слові чи папері будуть плюсом.
Шукаю роботу для своєї мами.Вік 54 роки....може доглядати за старшими,дітьми,готувати їжу(дуже смачну...).За спеціальністю інженер,але ж її не візьмуть...вік не той....а так любу роботу,можна в офісі поприбирати..ретельна,сумлінна, комунікабельна..... Наперід вдячна... Напишіть в ПП.
Можливо комусь потрібен бухгалтер, для ведення приватного підприємця чи підприємства на неповний робочий день. Про себе: стаж бухгалтера 6 років, мама в декреті, хочеться по-трошки вибиратися з тих памперсів між люди, та й якийсь гривник не завадить. Звертайтесь в приват.
Пропоную починаючим журналістам, письменникам, всім хто любить і вміє писати створити власне незалежне інтернет-видання. Хто зацікавився пишіть - :cesored: контактувати через форум ---------- Додано в 17:17 ---------- Попередній допис був написаний в 17:15 ---------- сто відсотків
Пропоную роботу для студентів і випускників ВНЗ, які відмінно знають хімію/фізику/математику або щось одне з переліченого. Пишіть в приват. На разі терміново потрібні хімики.
Шукаю роботу на неповний день або з вільним графіком. Маю дві вищі освіти, одна діловода, друга - педагогічна. Вік 25 років, маю досвід роботи нянькою. Працюю на півставки в Львівській політехніці, але зарплата мвізерна, не проживеш, тому дуже потрібний якийсь підробіток. (Чесна, скромна, відповідальна)
Приватній компанії на роботу потрібна дівчина зі знанням комп'ютерних технологій (базові навики програмування і відповідна освіта в сфері ІТ вітаються). Деталі в ПП.