Порадьте будь-ласка гарного викладача іноземних мов Ситуація така. Один мій друг відкриває школу іноземних мов у Львові. Там плануються заняття з англійської, іспанської, французької та італійської мови. Викладачів англійської мови у Львові вистачає, а от з рештою не все так просто Тож, якщо хтось відчуває, що володіє достатнім рівнем іспанської, французької або італійської мови та хоче підзаробити або працювати на постійній основі, або має таких друзів-знайомих, то пишіть у ПП Що стосується заробітної плати, то це 40-50 грн./год, може й більше, дивлячись як домовитись. Можливо ще якусь інформацію треба буде, то пишіть і я з радістю все розповім. Буду дуже дуже вдячний
Для тих хто знає фотошоп Шукаю людей знаючих добре фотошоп, для спільної співпраці. Кого цікавить пишіть в приват
Шукаю роботу. Маю досвід : Дизайнер-консультант (кухонні меблі італійського виробництва) Адміністратор меблевого магазина. Банківський співробітник. Маю дві вищих освіти: технична та економична
Пропоную разову розоботу. Роздавати рекламки. Терміново. Робота полягає в роздачі листівок в центрі Львову. Дві години на день, протягом 2-3 днів (залежить від ситуації). Оплата 25 грн. за годину, тобто виходить 50 грн. в день за 2 години роботи. Кого зацікавило, пишіть в ПП. Терміново.
Робота для музикантів (на Новий Рік) Потрібні музиканти на проведення Новорічної розважальної програми 2010/2011 у приватній садибі, що знаходиться в Буковелі. Необхідні елементи: 1) «гуцульський колорит» (може підійти і загальнонародноукраїнський, але щоб був близьким до Карпат по своєму духу =)), 2) весела програма з конкурсами, 3) Дід Мороз і Снігурочка. Пропозиції в приват.
Якщо чесно, то НР вже з середини літа у нас на носі =))) Як то кажуть – готуй сани влітку – дуже актуально ))
На горівку? ) ) З ЖЕКу не хотіли викликати? Детальніше, які крани, який матеріал, який район (принаймі вулицю) ?
А чому не розсилаєте резюме по софтверних компаніях? У Львові таких багатенько. Можу помогти з контактами у деяких компаніях .
Шукаю роботу.Все, що пов"язано з декоруванням, , флористикою,реставрацією, можу навчати дітей рукоділлю(крім вишивки і в"язання)
Шукаю роботу, розгляну всі пропозиції, вік 19р., освіта: Львівський поліграфічний коледж, спец. "Бухгалтерський облік", ПК - 1С:Бухгалтерія 7.7., Microsoft Office.