Пропоную роботу / шукаю роботу

Тема у розділі 'Робота', створена користувачем Ksyusha, 20 січ 2007.

1. thinkers

thinkers Well-Known Member

Поміняйте ставлення до себе і до роботодавців. І не треба буде шукати антидепресанти

• Подобається Подобається x 8
  2. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Тобто? Поясніть, будь ласка, що Ви маєте на увазі? Яке в мене є ставлення, а яке має бути?

---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:12 ----------

Думаю, тут кожен би почав шукати антидепресанти, якби його/її хтось вирішив собі самовільно вважати як свою приватну власність, а не ставитись як до особистості.

---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ----------

До речі, сьогодні теж заходила до однієї пані, яка раніше час від часу давала роботу. Пані суперова людина і знає мене близько 5 років, знає, що я можу і знаю. :) Не повірите - біля 3 хвилин мені приділила уваги, і то якось ні до ладу, ні до складу сказала, що роботи нема і більше не буде. Правда, навіть в очі не могла довго дивитись - так явно дурила, але ніц. Може так треба було? Таке враження, що з нею поговорив якийсь чортяка перед моїм візитом і тому вона так дивно поводилась.

• Подобається Подобається x 3
  3. thinkers

пояснюю...
    поставте себе на місце роботдавця, і скажіть чи взяли б на роботу людину, яка замість "завтра" зникає на 3 дні? зламаний телефон - це настільки смішна причина, що мені аж заткало:) це по-перше...
    а по друге, Ви продаєте своє вміння, навики, а роботодавець купує. от і намагайтесь товар красиво подати

• Подобається Подобається x 8
  4. pukhnastyk

Зовсім несмішно. :)
    Ще раз про ту ситацію. Я в тій фірмі вже працювала і приблизно знала, коли краще туди підійти, аби узгодити всі нюанси. То по-перше. А по-друге, є люди (переважно, які обіймають посаду начальника), які люблять, щоб їм перше задзвонили і домовились про зустріч, бо може в них раптом не той настрій, і вони зустріч перенесуть на інший день, а не приходили несподівано. Варіант прийти "як сніг на голову" не всім подобається.
    Але поламаний телефон - то дійсно не армагедон. :) Тому в ті дні коли ремонтували мій телефон домашній і глючив мобільний (от співпадіння, нє?), я ходила туди двічі, але ту начальницю, яку було потрібно, на роботі не застала. :sad: А коли телефон полагодили, то виявилось, що їм працівника вже не треба.

Останнє редагування: 21 тра 2010
  5. thinkers

таки не смішно... зрозуміло, що дрібні нюанси Вам відомі краще, але все ж у мене складається враження, що Ви в описаних вище ситуаціях самі себе обманювали. Є люди, яким важко дається слово "ні", от вони й делегують повноваження:). А з того, що Ви писали, у мене особисто склалося враження, що ніякі працівники тим людям не треба, просто не знають як делікатніше відшити

з.і. співпадінь не буває. ніколи. повірте

• Подобається Подобається x 1
  6. pukhnastyk

п.с. точно вірю, що то не було просто співпадіння :)

---------- Додано в 18:02 ---------- Попередній допис був написаний в 17:57 ----------

Ні, працівники їм таки були потрібні - натрапила на їхнє оголошення про вакансію через два тижні після свого візиту. І досвід роботи в мене був якраз той, що їм було треба у вакансії. Так що то не той варіант, що Ви кажете. :nea:

---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ----------

Та що вже дивуватись. Як мені сьогодні роботодавець взагалі цілковиту байку розказала, хоч я точно знаю, що такого у Львові не було...

• Подобається Подобається x 3
  7. Locke

Locke невиправний реаліст

А яку конкретно роботу шукаєте? За якою спеціальністю? Яка у Вас освіта? На яку зарплату претендуєте? Може хтось із форумчан щось підкаже, допоможе, чи принаймі поцікавиться серед знайомих.

• Подобається Подобається x 2
  8. sani

sani Well-Known Member

Мені потрібен недорогий(антикризовий :) ) і хороший дизайнер-фрілансер, що вміє малювати гарні логотипи і красиві "веб2.0ні" сайти....

9. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

мені робив логотип навіть безкоштовно, набивав тоді портфоліо. Він зі Львова.

Останнє редагування модератором: 10 чер 2010
  10. sani

sani Well-Known Member

Максим Великий, дякую за контакт, зв"язався, але потрфоліо взагалі не сподобалось :sad:

шукаю далі :)

11. NightBitch

NightBitch New Member

веб-студія, яка займається розробкою сайтів шукає менеджерів для пошуку клієнтів, вільний графік роботи, з\п - % від вартості сайту, за який Ви домовитесь!

12. sani

sani Well-Known Member

портфоліо має? дизайн робить?

13. pukhnastyk

Ну тепер в мене навіть сумнівів не виникає яка ж це гоп-компанія мені так наполегливо "свиняє" в пошуках роботи через інтернет, знаючи мій інтернет-трафік за допомогою відомого їм ІР. :haha:

14. mobilejob

mobilejob New Member

Пропоную роботу менеджера гуртового відділу

Потрібен менеджер з продажу. Група товарів - мобільні телефони. Обов'язки - пошук нових клієнтів в Львівській на суміжних областях. Заробітна плата - відсотки з продажу. Резюме надсилати в приватних повідомленнях.

15. Straniera

Straniera Active Member

Шукаю роботу на повний/неповний день. У 2004 році закінчила ЛНУ Франка, іноземні мови, диплом магістра з відзнакою. Вільно володію - англійською, італійською, французькою. За плечима досвід як викладача, так і перекладача.

• Подобається Подобається x 5
  16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Моя мама шукає підробіток нянею. Вільна щодня після 15:00. Може доглядати дітей, забирати з садочка. Бажано в районі Наукова-В.Великого-Тролейбусна. Зараз працює нянею зранку до 14:00 в хлопчика 2 роки. Виховала мене і брата. По моєму, вдало :)
    Прохання писати в приватні повідомлення (клікнути на мій нікнейм і вибрати "Надіслати ПП...").

17. NightBitch

NightBitch New Member

Шукаєм працівників для пошуку клієнтів, по розробці сайтів безпосередньо по фірмах, через телефон, інтернет, вільний графік роботи!

18. syavych

syavych копач

• Подобається Подобається x 16
  19. Amira

Amira New Member

Шукаю жінку для прибирання квартир, можна пенсійного віку, яка проживає в центральній частині міста. з/п 1000 грн. в місяць, ненормований робочий графік, 2 дні в тиждень вихідні.Якщо когось зацікавить, пишіть в приват.

20. Полковник

Полковник миється в бані

К Артобстрелу обращались?

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ----------

Хм.
    Беспокоюсь о здоровье Панночки.

а де твій аватар? :)