Тобто? Поясніть, будь ласка, що Ви маєте на увазі? Яке в мене є ставлення, а яке має бути? ---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:12 ---------- Думаю, тут кожен би почав шукати антидепресанти, якби його/її хтось вирішив собі самовільно вважати як свою приватну власність, а не ставитись як до особистості. ---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ---------- До речі, сьогодні теж заходила до однієї пані, яка раніше час від часу давала роботу. Пані суперова людина і знає мене близько 5 років, знає, що я можу і знаю. Не повірите - біля 3 хвилин мені приділила уваги, і то якось ні до ладу, ні до складу сказала, що роботи нема і більше не буде. Правда, навіть в очі не могла довго дивитись - так явно дурила, але ніц. Може так треба було? Таке враження, що з нею поговорив якийсь чортяка перед моїм візитом і тому вона так дивно поводилась.
пояснюю... поставте себе на місце роботдавця, і скажіть чи взяли б на роботу людину, яка замість "завтра" зникає на 3 дні? зламаний телефон - це настільки смішна причина, що мені аж заткало це по-перше... а по друге, Ви продаєте своє вміння, навики, а роботодавець купує. от і намагайтесь товар красиво подати
Зовсім несмішно. Ще раз про ту ситацію. Я в тій фірмі вже працювала і приблизно знала, коли краще туди підійти, аби узгодити всі нюанси. То по-перше. А по-друге, є люди (переважно, які обіймають посаду начальника), які люблять, щоб їм перше задзвонили і домовились про зустріч, бо може в них раптом не той настрій, і вони зустріч перенесуть на інший день, а не приходили несподівано. Варіант прийти "як сніг на голову" не всім подобається. Але поламаний телефон - то дійсно не армагедон. Тому в ті дні коли ремонтували мій телефон домашній і глючив мобільний (от співпадіння, нє?), я ходила туди двічі, але ту начальницю, яку було потрібно, на роботі не застала. А коли телефон полагодили, то виявилось, що їм працівника вже не треба.
таки не смішно... зрозуміло, що дрібні нюанси Вам відомі краще, але все ж у мене складається враження, що Ви в описаних вище ситуаціях самі себе обманювали. Є люди, яким важко дається слово "ні", от вони й делегують повноваження. А з того, що Ви писали, у мене особисто склалося враження, що ніякі працівники тим людям не треба, просто не знають як делікатніше відшити з.і. співпадінь не буває. ніколи. повірте
п.с. точно вірю, що то не було просто співпадіння ---------- Додано в 18:02 ---------- Попередній допис був написаний в 17:57 ---------- Ні, працівники їм таки були потрібні - натрапила на їхнє оголошення про вакансію через два тижні після свого візиту. І досвід роботи в мене був якраз той, що їм було треба у вакансії. Так що то не той варіант, що Ви кажете. ---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ---------- Та що вже дивуватись. Як мені сьогодні роботодавець взагалі цілковиту байку розказала, хоч я точно знаю, що такого у Львові не було...
А яку конкретно роботу шукаєте? За якою спеціальністю? Яка у Вас освіта? На яку зарплату претендуєте? Може хтось із форумчан щось підкаже, допоможе, чи принаймі поцікавиться серед знайомих.
Мені потрібен недорогий(антикризовий ) і хороший дизайнер-фрілансер, що вміє малювати гарні логотипи і красиві "веб2.0ні" сайти....
веб-студія, яка займається розробкою сайтів шукає менеджерів для пошуку клієнтів, вільний графік роботи, з\п - % від вартості сайту, за який Ви домовитесь!
Ну тепер в мене навіть сумнівів не виникає яка ж це гоп-компанія мені так наполегливо "свиняє" в пошуках роботи через інтернет, знаючи мій інтернет-трафік за допомогою відомого їм ІР.
Пропоную роботу менеджера гуртового відділу Потрібен менеджер з продажу. Група товарів - мобільні телефони. Обов'язки - пошук нових клієнтів в Львівській на суміжних областях. Заробітна плата - відсотки з продажу. Резюме надсилати в приватних повідомленнях.
Шукаю роботу на повний/неповний день. У 2004 році закінчила ЛНУ Франка, іноземні мови, диплом магістра з відзнакою. Вільно володію - англійською, італійською, французькою. За плечима досвід як викладача, так і перекладача.
Моя мама шукає підробіток нянею. Вільна щодня після 15:00. Може доглядати дітей, забирати з садочка. Бажано в районі Наукова-В.Великого-Тролейбусна. Зараз працює нянею зранку до 14:00 в хлопчика 2 роки. Виховала мене і брата. По моєму, вдало Прохання писати в приватні повідомлення (клікнути на мій нікнейм і вибрати "Надіслати ПП...").
Шукаєм працівників для пошуку клієнтів, по розробці сайтів безпосередньо по фірмах, через телефон, інтернет, вільний графік роботи!
Шукаю жінку для прибирання квартир, можна пенсійного віку, яка проживає в центральній частині міста. з/п 1000 грн. в місяць, ненормований робочий графік, 2 дні в тиждень вихідні.Якщо когось зацікавить, пишіть в приват.
К Артобстрелу обращались? ---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ---------- Хм. Беспокоюсь о здоровье Панночки.