Пропоную роботу / шукаю роботу

Тема у розділі 'Робота', створена користувачем Ksyusha, 20 січ 2007.

1. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Дуже класна робота на сьогоднішній день, на мій погляд, це виробництво, підтримка, розробка функціоналу сайтів, СЕО, .... Для цього потрібно, як мінімум місяці три, щоб підівчити HTML, CSS, PHP, Photoshop, Dreamweaver. З таким набором можна заробляти 5-10 тис.грн в місяць не виходячи х дому. В загальному орієнтуватися і почати практикувати.
    Чому класна така робота? - Та тому що нема ні начальника, ні графіка, ні різного роду інстанцій-санстанцій. Прицюєш собі на лавці в саду з ноутом. Не має ніякого значення місце проживання. Основне в такій роботі рівень знань, який має властивість інтерпретуватись у відповідні гонорари. На сьогоднішній день є купа інформації в мережі, щоб вивчити програмування.

• Подобається Подобається x 2
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

а з чого почати, не підкажете? :) а взагалі мене цікавить більше робота QA. Не маю досвіду, того, що знайшла в книжках недостатньо, треба, щоб хтось мене навчив, або підказав, де знайти корисну інфу..Як думаєте, є в мене шанси таку роботу знайти?

4. Максим Великий

Не мав ніколи справу. Так розумію, що то інженери програмісти, які тестують різне ПО, шукають помилки, сумісність, вразливість, .... Тут знань треба набагато більше. З чого почати, важко сказати, мабуть варто спробувати з легших речей програмування.
    По тому, що я писав вище, добре підходять відеоуроки Попова, які можна знайти на торентах.

5. Mazerati

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Рома, у всіх втома... о, вірш! :)

Зараз сезон - картопля, жуки... Продавай засоби від них - на вокзалах, базарах, електричках. Негайно. Це найшвидший заробіток. Ходиш-їздиш, продаєш. Своїх 500-700 доларів заробиш. Це 20-30 доларів на день, тобто 150-250 грн. Абсолютно реально. Не треба тягати велику вагу на собі. В хаті можна заробити, якщо щось виробляти руками, і продавати оптом. Над цим треба думати і вміти. І мати інструмент. І матеріали. І збут. Комп"ютер - не так реально. Треба мати підготовку.

Взагалі - заробити - то треба крутитись і посміхатись. Про "колію і втому" - забудь.

• Подобається Подобається x 1
  7. Romko

Шас.
    Приведу Зоряну з лісу і поїду продавати...

8. poetka

poetka Дуже важлива персона

Так можна загнутись швидко.....
    А може "човникувати "до Польщі?Ну там сигарети ,горілку перепродувати...В мене знайомий тим зайнявся, і вже не погано заробляє,от тільки товару для початку треба накупити на тисяч 2.

---------- Додано в 19:02 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ----------

А шо тоді робити?
    Доречі,як Зорянку в школу прийняли? Чи ще на індивідуальних?Якби Зорянка ходила до школи було б легше.А так співчуваю.Нічого мудрого не можу придумати.

9. Максим Великий

А ще з комп'ютером і нетом можна зайнятися продукуванням гівносайтів (ГС), сателітів. Це сайти на стандартному двигуні, не для людей, а для ПС, наповнені унікальним контентом(З книжки тупо брати текст). Книжку шукаєте на якійсь бібліотеці у форматі пдф, або дежавю. Важливо щоб ніхто скорше ту книжку вже не взяв. Перевірили в гуглі на унікальність контенту. Якщо нормальний, тоді розпізнаєте файнрідером, поправляєте помилки розпізнавання, вставляєте якісь малюночки в статті та закидаєте на сайт. На сайті чуть-чуть треба змінити дизайн, щоб не був стандартним. Орієнтовна к-ть статей біля 100 штук, чим більше тим краще. Вартість такого сайту складає від 10 до 70 доларів. Покупців вистачає.
    Така робота марудна і рутинна, але реально в місяць заробляти до 1000 доларів. Навчитися можна за пару днів, а далі на автоматі штампувати. В мене кілька знайомих таким займалися довший час, потім перейшли на серйозніші та цікавіші види робіт.

Якщо вмієте писати статті під конкретні теми(копірайт), або переписувати готові статті своїми словами(рерайт), теж можна непогано заробляти. Але тут лише російською мовою, бо україномовний сегмент дуже нерозвинений, а в російськомовному середовищі рерайтерів і копірайтерів бракує.

10. poetka

А детальніше можна,де брати інформацію, на які сайти скидувати,бо я шось суті не вловила.Якщо можна в пп.

11. Romko

В Польщу ми возили колись мікросхеми... Горілка і сигарети зараз реально хіба великими гуртовими партіями...але то і гроші...і нові зв'язки і...хм..."чрєвато"... Я б ризикнув...але.... Все впирається в малу... Я вже багато років не можу відійти від хати,більш,ніж на кілька годин...по змінах з дружиною. Зараз Зоряна старша,дружині важче дати собі з нею раду...та й сили вже не ті... Я такий ж... Та то таке...

12. poetka

Ну то може пробуй в неті ......

13. Максим Великий

Напишу сюди, може ще комусь цікаво буде.
    Берете стандартний двигун для сайту, Вордпрес простий для розуміння. Повністю рос чи укр. Можна також Джумлу, Дле, Друпал, ....
    Наповнюєте його контентом, який берете зі сканованих книжок, які лежать на бібліотеках в мережі, або самі скануєте книги. Розпізнаєте і закидуєте на свій сайт(ГС).
    Коли все відредаговано і готово, вішаєте пропозицію продажу і чекаєте клієнта.
    Що саме не ясно?
    Мй типовий ГС - http:// правда контент не унікальний і його там мало. Продавати не хочу, бо завішав рекламу і проводжу там експеримент на індексування ПС скопіпащеного контенту.

Правда останнім часом значно вигідніше робити сайти для людей (СДЛ) і заробляти з них на рекламі. Типу Львівський форум є СДЛом, в нього непогана відвідуваність, а відповідно і заробіток. Якщо маєте цікаві ідеї для форуму чи сайту, на який ходитимуть люди і лишатимуться там надовго, то варто спробувати.

Для прикладу показую скільки заробляє нормальний ресурс для людей з відвідуваністю в день біля 50 тис тільки від реклами Гугла.

Останнє редагування модератором: 10 чер 2010
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо не треба писати тест-кейси, автоматизовувати процес тестування і т.д., то роботу тестера можна знайти і без досвіду. Важливим є знання англійської мови, бо фірми часто розробляють проекти для іноземців. Спробуйте просто порозсилати своє резюме на різні фірми (СофтСерв, Епам, Елекс, Логіка і т.д.). Може якраз щось десь :)
    А ще можна глянути по оголошеннях в неті і дізнатись які вимоги для цієї посади. І вчитись тим речам. Хоча частенько вимоги значно перебільшені, але все ж віддають перевагу тим працівникам, які знають більше.
    (зараз працюю тестером на фірму, яка розробляє програмки для Фейсбука. тестую ігри. просто тупо бавлюсь. а в оголошенні про пошук тестера вимагались такі речі, які я навіть не знала що це :) переконалась, що важливіше мати клепки, ніж знання для цієї роботи ;) ). Успіхів!

15. Mazerati

Нірванко, дякую! резюме склала, та як прийшлось до розсилання, то стало соромно, що ніц не знаю, тобто не маю практики. Бо книжки читати то одне, а мати практику - інше! думала спробувати до Софтсерву на курси, але як побачила форму, що треба заповнити...я таких слів не знаю...Коротше, стидно мені...але я вчусь!
    І ще боюсь розсилати резюме,бо як візьмуть собі на замітку, що я ні бум-бум, то коли вже почну щось шурупати і говорити зі мною не схочуть....

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не треба боятись!! Адже буває, що фірмам якраз і треба таких "ні бум-бум", щоб не платити високу зарплату. Бо ті, що "бум-бум" вимагають зразу багато грошей :) А для простеньких завдань підійдете і Ви. Щоб протестувати гру чи сайт не потрібно бозна-яких знань.
    Свого часу була на співбесіді на СофтСерві. Просто так з цікавості. Так от питали чи знаю бази даних і всяке таке про них. Не знала нічого. І виявилось, що то не проблема зовсім, бо могли б навчити, якщо в мене є бажання і інтерес.

• Подобається Подобається x 3
  17. mikyoda

mikyoda живу

Для мене головне шоб робота була цікава, а копірайтити, ну аж ніяк не пре, хоча не спорю, якщо в це втянутися то можна і заробити, але тоді вже, той же час можна витратити на нормальне вивчення веб програмування і тоді вже косити ще більше, про себе, все ніяк руки не доходять, люблю активну роботу :)
    Все ще шукаю роботу у Львові, хоть Айтішніком, хоть офіціантом))))))))
    До речі на софт серв и тп розсилав резюме і навіть заповнював їхні спеціальні анкети, реакції взагалі нуль(( при тому що я добре знаю англійську(

Останнє редагування: 7 тра 2010
  18. comanche

comanche знайшовся

після кризи в іт зара розфасовка кадрів. повторні обороти починають компанії набирати :)
    А відповідають ХР-и зазвичай під проект.
    В залежності від мов програмування, зараз дуже Java активувалась. і для QA роботи побільшало :) А от C# та .net зара переживає не найкращі часи. Ну і як завжди всюду потрібні ++ :)

19. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Пошук роботи - то нормальна річ. Не варто чекати, що звалиться якась манна з неба, а треба самостійно шукати. :) Так і роблю.
    Але не розумію, правда, людину, яка навмисно мені "завалює" роботу, тобто не виходить навіть на співбесіду піти - щось роботодавці передумують: спочатку кажуть "так", а потім "ні, нам не підходите". І оце ж бо думаю, що таке - працюю з 17 років, резюме більше ніж нормальне :), є досвід роботи в різних галузях, а така незрозуміла ситуація вже 10 місяців...А це ж бо мені хтось вирішив "допомогти". Принаймні по трьох випадках я це можу сказати - то не було просто "ви нам не підходите", тут прихований глибший зміст...
    Жахливий настрій. :sad:

• Подобається Подобається x 4
  20. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Приклади.
    Працювала ще будучи студенткою в одній фірмі, в мене виходило робити необхідну роботу і роботодавцю подобалось, але я пішла звідти, бо якраз треба було писати диплом і часу на роботу не залишалось.
    Пройшов певний час і я вирішила вернутись туди. Зателефонувала, мені сказали в принципі можна вернутись, але більш детальніше треба було дізнатись в однієї жінки, яка, кажуть, буде на роботі на наступний день. А на наступний день в мене перестав працювати домашній телефон і мобільний глючив. Домашній телефон майстри зремонтували аж через три дня. І аж тоді я телефоную на ту роботу і що мені сказали? Правильно - "ні, нам не потрібно ніяких працівників".
    Інший випадок, теж пов'язаний із людьми, з якими вже працювала раніше і їм моя робота сподобалась. Телефонують через два роки після останньої співпраці і кажуть, ми будемо тоді-то і там-то у Львові і хочемо побачити і почути те і те. Обсяг роботи величезний і до того ж іноземною мовою (а взяти ніде - доводиться самій перекладати). Готуюсь майже місяць до цього т. зв. "проекту", бо знаю, що може бути і подальша співпраця і це було б суперово. За день до "проекту" роботодавець телефонує і каже, що плани змінились - того всього їм не треба, а треба зовсім інше, на підготовку чого в мене часу вже нема. І взагалі, вони вже у Львові і їм все файно. На запитання як так вони у Львові, якщо нікого до цього часу не мали тут знайомого, вони просто промовчали.
    І таких випадків купа. Купа. Я вже мовчу про безперспективність відправлення резюме по e-mail.
    І що робити в тому житті? Які антидепресанти порадите?

а де твій аватар? :)