Шукаю роботу журналіста або прес-секретаря. Досвід в ЗМІ - 5 років. (журналіст друкованого видання, редактор новинного інтернет-сайту, прес-секретар громадської організації). Фріланс теж підійде. Шукаю у зв'язку з переїздом з Дніпропетровська до Львова на ПМЖ. є пропозиції - пишіть в ПП.
Хто бажає прийняти участь в стриптиз-шоу онлайн? Кому сподобається, можна і на постійній основі! Звичайно, матеріальні винагороди гарантовані в хороших розмірах. Кого зацікавило пишіть в ПП. Прохання до тих, хто хоче просто про ЦЕ поговорити, також в ПП.. не флудіть тут!
Шукаю роботу на декілька годин в день.Гуляти з собакою, з дитиною,сходити за продуктами. Знаходжуся в декретній відпустці. Досвід спілкування з дітьми - 1р,7міс, з собаками -все життя))Акуратність,уважність та чистоту гарантую..Живемо в р-ні "СПАРТАКА" на Мельника.
Вакансія: коваль художнього кування. Потрібен коваль художнього кування, м.Харків. Вимоги: досвід роботи, художній смак, без шкідливих звичок. :cesored: контактувати через форум
Банківський клерк. Мучусь вже три роки. Хочу звільнитись. Мо кому тре буде для якого креативчика, пишіть
Шукаю регіонального предстваника Потрібна людина, яка у Львові реалізовуватиме продукцію нашого підприємства. більше детальніше через приват
Представлю ваші торгові інтереси в районних центрах (Стрий, Дрогобич, Трускавець, Миколаїв, Долина, Калуш). Шукаю компаньйона. Розгляну всі пропозиції. Пишіть в приват.
Шукаю роботу у Львові, системного адміністратора, добре знання комп. мереж, маю досвід роботи з FreeBSD, окрім вінди, відповідальний, комунікабельний, тощо. В принципі цікавить будь яка робота у сфері Інформаційних технологій. Звертатися :cesored: Илля ака Yoda.
склалася думка, що на роботу беруть лише якщо кум-брат-сват. А ще негативне відношення, що переїздимо з іншого міста...
Таке дійсно помічав, але в державних структурах. Приватники не дуже хочуть брати рідню чи кумів, бо потім у випадку чого і звільнитичи покарати буде важко, бо ж образяться, все таки рідня. В даний час і львівянам практично неможливо знайти більш-менш хорошу роботу. Вже мінімум зо 2 роки щоденно переглядаю сайти з пропозиціями роботи - абсолютно нічого пристойного немає. Хіба так на 800 - 1000 грн., не більше. А вимоги - просто абалдєть. Недавно зміст одного оголошення довів мене до істеричного сміху. Потрібний був продавець-вантажник для продажу зі складу керамічної плитки для стіни і клею до неї з обов'язковим (!) знанням італійської (!!!) і англійської або німецької мови, вища освіта само собою, знання бухгалтерії 1С, законодавства і ще куча прибамбасів. Причому людина, яка володіє такими якостями сміливо могла би претендувати, як мінімум, на директора супермаркету чи керівника пристойної фірми. Просто абсурд якийсь.
У мене є знайомий майстер з Львівської області, різбляр по дереву, просто унікальна людина. На жаль, він уже не має здоров"я, та ще й восени пальця обрізав... Я був у нього якраз після травми, і одразу замовив йому для себе кілька різьблених дверей, і заплатив гроші далеко наперед - сказав йому - щоб коли видужає, то тоді робив. Просто я хотів його підтримати і морально, і матеріально, але й образити не хотілося, бо він надзвичайно совісний. І він тепер подзвонив мені, і сказав, що вже почав роботу... Я дуже радий, що у нього все добре, бо він - майстер найвищого класу, оздобив багато церков в Україні, як православних, так і католицьких, та й греко-католицьких. Тому: якщо комусь потрібні висококласні і, як зараз кажуть, "елітні", а я б сказав - високохудожні різьблені вироби з дерева в стилі барокко або подібних - пишіть мені в приват. Я просто хочу йому допомогти, бо він пречудовий майстер, і дуже добра і беззахисна людина. Жодного доходу для себе мені не потрібно - я маю і так. Прошу врахувати, що потрібен буде детальний малюнок того, що ви хочете замовити. Якщо майстер погодиться, і щоб це не було для нього важко фізично - я передам вам його телефон і адресу, і ви самі зможете домовитися.
Люди... Шукаю роботу.... Останнім часом поіздєржався начисто..."декуючи рідній владІ" Тут бажано вставити резюме. Хм... Дотепер,13 років я займався гуртовим продажем р/деталей. Викупляли склади...колишні електронівські...їздили по радіозаводах...по Львові...областях... Роз"єми,мікросхеми,транзистори..і теде... Прилади...КІП.."всьо,що горить"..тобто,все,що має стосунок до виробництва.... Останніми роками йшло все...але всьому настає кінець.Є ще лоток на р/базарі..але,фактично..нуль... Є часом ще замовлення...в основному,люди,з якими я працював йдуть мені назустріч...але в мене зв"язані руки... Щоб почати щось нове,треба час..кожна робота потребує повної віддачі. І сил. А їх не залишилось... Можу налаштувати комп...переставити вінду...але не є програмістом... Останнім часом це є чи не основною статтею доходу...(приносять ноути,зношу вісту,ставлю ХР) Недавно мав роботу...скручував компи і ставив вінду.Але то разове. Правда,признаюсь,що це не є на професійному рівні..претендувати на звання комп"ютерщика не смію... Йти на роботу...куди?...і яку зарплату треба мати при моїх постійних витратах?(3-4 тисячі в місяць на ліки) Вибачте за отаку відвертість...бо я просто в шоку...що буде завтра... Порадьте щось... Цейтнот повний...а місяць почався.... ---------- Додано в 11:36 ---------- Попередній допис був написаний в 11:29 ---------- Ага...вмію ще цемент розгружувати....
Усім не байдужим Дорогі форумчани, Львів"яни, добрі і не дуже люди, "прості смертні", і боги і богині Ну значить зібрався, серйозно переїздити до Вас у місто Шановні... І звичайно було б значно легше якби мені хтось домоміг, можна і моральною підтримкую А взагалі я хлопець не дурний, ось шукаю роботу, з житлом думаю якось можна буде розібратися... Сам по собі я дуже різний, але звісно б хотілося працювати по кваліфікації. Інформаційні технології, люди ІТшніки, чи хто хоч якось з цим пов"язаний, давайте поспілкуємося на цю тему, може хтось і зможе допомогли, я дуже ціню будь яку турботу і все все все що хоч зможе дати мені краплинку надії. Так вийшло що нормальної роботи у мене в місці немає, розвитку ну ніякого... А Київ я не люблю, так як там навчаюся і знаю що це за місто, ось доля мене привела у Львів, закохався без тями, думаю і кар"єру тут вдасться зробити. Місто дуже кльове, нідіюся що воно мене не розчарує
Вантажником не заробиш і здоров"я втратиш, бо тобі не 25 років. 13 років гуртового продажу радіодеталей - то добрий досвід, який не варто губити. Шукай в Інтернеті продуцентів електронного обладнання України і Польщі (ти ж маєш знайомих - може щось порадять?) і пропонуй їм свої послуги дистрибуції. Всім підряд і все підряд. Потрібно буде швидко докваліфікуватися - знайти типові договори на постачання продукції або брати їх у продуцентів, скласти власну базу потенційних клієнтів, якщо справа дійде до імпорту - то спілкування з митницею тощо. Але ти розумний чоловік - це видно з твоїх 17 тисяч дописів на ЛФ, тому, якщо захочеш - зможеш. Головне - мета, посмішка, енергія. Починати треба з посмішки. Бо коли покупець дивиться на твоє лице, він повинен бути впевнений, що та електроніка, яку він у тебе купує - не вибухне.
Кількість дописів на форумі аж ніяк не свідчить про наявність великого розуму. Радше про брак спілкування з собі подібними...просто потриндіти...того,в реалі нема... А,щодо твоїх порад.... Я ж тим(майже тим) і займаюсь останнім часом....правда...таких,як я називають "дикими"....Донині я раду якось давав...час від часу випливало замовлення,яке я мав змогу виконати,в своїх реаліях... Але... Та що там пояснювати... Колія...і втома...
Варто щось тоді пустити під укіс... Мудрих порад не дам, але щоб вийти на суму 3-4, то тре таки в будівництві шукати. А то є мандри і варто зразу в Київ або в Польщу (думаю краще). Якщо вже тут лишитись то меблевий бізнес ще може потягнути там як такого спаду нема... Можна яку аптеку закатати ... але тут я мало петраю, хіба попитати... (за одно до лісу ближче) перепрошую, що так багато ... на компі багато не заробиш, якщо то не інтернет-супермаркет