Пропоную роботу / шукаю роботу

Тема у розділі 'Робота', створена користувачем Ksyusha, 20 січ 2007.

1. mysika82

mysika82 New Member

Терміново потрібна няня для хлопчика 9 місяців, на 2-3 години в день 2-3 рази на тиждень. Можна студентку. Акуратну, відповідальну, охайну, врівноважену. Оплата погодинна, за домовленістю.

2. Anrig

Anrig New Member

Доброго дня, шановні форумчани!

Одна моя колега по роботі зараз займається відкриттям у Львові танцювальної школи (тобто вона є представником власників однієї танцювальної студії у Варшаві, які хочуть приблизно з нового року відкрити у Львові свій філіал).

Якщо когось із Вас чи Ваших знайомих цікавить робота інструктора у танцювальній школі (основні стилі, в яких шукають інструкторів: хіп-хоп, нью стайл, нью ейдж, модерн джаз, денс хол, сальса, стріт денс), то прошу звертатись в ПП, дам її координати ;)

• Подобається Подобається x 1
  3. Straniera

Straniera Active Member

Знайома репетитор з англійської мови шукає учнів. Вона змогла би приїжджати до них додому. Ціна помірна. Якщо цікавить- дам її контакти в ПП.

4. 4ybik

4ybik New Member

Потрібна робота після 18 00

Доброго дня шановні форумчани)! Хто, що може порадити ? Потрібна робота після 18 00, накшталт кур"єра, шось - десь завести отримати гроші і поїхати. Я працюю на основній роботі але грошей не вистачає і тому шукаю додатковий заробіток. Якщо хтось зможе допомогти буду вдячний. У "ВАШ МАГАЗИН" таких вакансій нема, та й ніхто такого не виставить, в неті складно теж таке найти. Може є в когось інші пропозиції ? Наразі дякую за увагу )):)

• Подобається Подобається x 3
  5. Olyshka

Olyshka Member

Якщо ще актуально. Я можу. Але Вам напевно треба удень, а я вільна після 17.30.

6. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Шукаю роботу офіс-менеджера, кадровика, менеджер з персоналу, стаж роботи в даній сфері 5 років, згідна на переїзд ...

• Подобається Подобається x 4
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доречі, того банкіра, який перевіряв вас по банківській справі звільнили, як некваліфікованого.... доля....:mocking:

8. Milena

Milena Member

Агенція нерухомості запрошує на роботу рієлторів.
    Вік від 23 до 45 років, можна без д/р. Вимоги: вміння працювати з людьми, активність,пунктуальність, наполегливість.Умови праці при співбесіді.
    Контактувати через форум! :cesored: Марія Михайлівна.

Останнє редагування модератором: 2 лют 2010
  9. VOVA G

VOVA G Member

Заробіток в інтернеті, робота удома - правда чи брехня? Всі ці повідомлення про додатковий заробіток дуже вже подібні на звичайний лохотрон. Можливо хтось порадить де можна додатково підзаробити у вільний час

---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ----------

Якщо можна більше інформації про дане оголошення та про умови праці

10. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

під церквою

11. VOVA G

VOVA G Member

Дякую за пораду, дуже розумно. Бачу досвід у тебе в цій справі неабиякий.

12. Glori

Glori New Member

Порядна, працьовита і дуже чистоплотна жіночка 50р.( моя свекруха) шукає роботу по прибиранню квартир і інша допомога по дому. Якість і відданість роботі гарантована.

13. Pani

Pani New Member

Пропоную послуги няні. Доброжелательна, без шкідливих звичок. контактувати через форум

Останнє редагування модератором: 11 лют 2010
  14. Анута

Анута Well-Known Member

Для виконання разового проекту потрібен флеш-програміст або команда програмістів.
    Посилання на портфоліо прошу в ПП та всі деталі-обговорення також в ПП.

15. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Шукаю роботу на дому, або з вільним графіком, або з неповним робочим днем (впевнений користувач ПК, швидкий набір тексту, комунікабельність). Розгляну всі пропозиції. маю досвід роботи промоутером.
    і ще: може знайдеться така людина. яка зможе зробити з мене тестувальника ПЗ? досвіду роботи нема, бажання вчитись велике, але самі орієнтуватись в навчанні важко. Було би добре , якби хтось взяв мене на практику. Готова безкоштовно працювати заради знань. Якщо хтось зможе мені допомогти, то звертайтесь , будь ласка, у ПП.

Останнє редагування: 18 лют 2010
  16. Ninulya

Ninulya Well-Known Member

Можливо хтось порадить, куди слід звернутися. Маю досвід в роботі еколога, спеціалізуюся на екологічному менеджменті, екологічному праві

17. rododendronia

rododendronia Member

Пропоную роботу перукаря!

Пропоную роботу перукаря в перукарню по вул Зеленій.

18. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Может в Greenpeace :blush:

19. Ninulya

Ninulya Well-Known Member

А Львові є представництво?

---------- Додано в 11:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:11 ----------

Мені здається, ефективнішим для міста і людей буде робота в міській владі чи комунальному господарстві

20. skarlet66

skarlet66 Member

Потрібні жіночки з Рудно чи Зимної Води, які люблять і вміють гачкувати. Робота на дому, нескладна.

а де твій аватар? :)