Терміново потрібна няня для хлопчика 9 місяців, на 2-3 години в день 2-3 рази на тиждень. Можна студентку. Акуратну, відповідальну, охайну, врівноважену. Оплата погодинна, за домовленістю.
Доброго дня, шановні форумчани! Одна моя колега по роботі зараз займається відкриттям у Львові танцювальної школи (тобто вона є представником власників однієї танцювальної студії у Варшаві, які хочуть приблизно з нового року відкрити у Львові свій філіал). Якщо когось із Вас чи Ваших знайомих цікавить робота інструктора у танцювальній школі (основні стилі, в яких шукають інструкторів: хіп-хоп, нью стайл, нью ейдж, модерн джаз, денс хол, сальса, стріт денс), то прошу звертатись в ПП, дам її координати
Знайома репетитор з англійської мови шукає учнів. Вона змогла би приїжджати до них додому. Ціна помірна. Якщо цікавить- дам її контакти в ПП.
Потрібна робота після 18 00 Доброго дня шановні форумчани)! Хто, що може порадити ? Потрібна робота після 18 00, накшталт кур"єра, шось - десь завести отримати гроші і поїхати. Я працюю на основній роботі але грошей не вистачає і тому шукаю додатковий заробіток. Якщо хтось зможе допомогти буду вдячний. У "ВАШ МАГАЗИН" таких вакансій нема, та й ніхто такого не виставить, в неті складно теж таке найти. Може є в когось інші пропозиції ? Наразі дякую за увагу ))
Шукаю роботу офіс-менеджера, кадровика, менеджер з персоналу, стаж роботи в даній сфері 5 років, згідна на переїзд ...
Доречі, того банкіра, який перевіряв вас по банківській справі звільнили, як некваліфікованого.... доля....
Агенція нерухомості запрошує на роботу рієлторів. Вік від 23 до 45 років, можна без д/р. Вимоги: вміння працювати з людьми, активність,пунктуальність, наполегливість.Умови праці при співбесіді. Контактувати через форум! :cesored: Марія Михайлівна.
Заробіток в інтернеті, робота удома - правда чи брехня? Всі ці повідомлення про додатковий заробіток дуже вже подібні на звичайний лохотрон. Можливо хтось порадить де можна додатково підзаробити у вільний час ---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ---------- Якщо можна більше інформації про дане оголошення та про умови праці
Порядна, працьовита і дуже чистоплотна жіночка 50р.( моя свекруха) шукає роботу по прибиранню квартир і інша допомога по дому. Якість і відданість роботі гарантована.
Для виконання разового проекту потрібен флеш-програміст або команда програмістів. Посилання на портфоліо прошу в ПП та всі деталі-обговорення також в ПП.
Шукаю роботу на дому, або з вільним графіком, або з неповним робочим днем (впевнений користувач ПК, швидкий набір тексту, комунікабельність). Розгляну всі пропозиції. маю досвід роботи промоутером. і ще: може знайдеться така людина. яка зможе зробити з мене тестувальника ПЗ? досвіду роботи нема, бажання вчитись велике, але самі орієнтуватись в навчанні важко. Було би добре , якби хтось взяв мене на практику. Готова безкоштовно працювати заради знань. Якщо хтось зможе мені допомогти, то звертайтесь , будь ласка, у ПП.
Можливо хтось порадить, куди слід звернутися. Маю досвід в роботі еколога, спеціалізуюся на екологічному менеджменті, екологічному праві
А Львові є представництво? ---------- Додано в 11:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:11 ---------- Мені здається, ефективнішим для міста і людей буде робота в міській владі чи комунальному господарстві