якщо серйозно - то далі вчитися. Два роки редакторства в стінгазеті - це замало. На додачу - таки слід поповнювати свій багаж знань - доки є можливість, доки не доводиться заробляти на життя. == в якості "на кішечках потренуватися" - тут можна сісти на якийсь з веб ресурсів перекладачем (коректором, редактором) - і хай навіть безкоштовно, суто задля досвіду - "набивати руку" (здобувати досвід). Якщо дійсно вдало виходитиме - то з часом і гроші запропонують. == не слід марнувати час зараз - потім його не буде.
але скажу, що в нас в гімназії не стінгазета, а досить пристойного вигляду газета, яка друкується у видавництві "Львівська політехніка" тиражем 150 примірників. Останній номер, який робила я, містив 16 сторінок... Але це таке, я не те що похвалитися хочу, просто гімназійна газета - досить важлива справа, яку я вела в своєму ще недовгому житті... і хотілось би, щоби це трішки серйозніше сприймали оточуючі. В будь-якому разі, ще раз дякую за пораду))
З таким пунком в резюме і кількома прикладами своїх письмових робіт можна порозсилати своє резюме до газет, які видаються друкованими тиражами або онлайн.
Студентська робота.... Усім привіт!!! Студентське життя дуже веселе та цікаве.......... Але в наш час, час економічної кризи, необійтись без додаткового заробітку... Розкажіть як можна додатково заробити студенту????
А де можна знайти роботу (за яку б платили, звісно, бо умови "працюйте на волонтерських засадах безкоштовно" не підходять )? Хто які може підказати варіанти? Якщо "Ваш магазин" - повний лохотрон; в міському центрі зайнятості прямо в очі кажуть "вибачте, але вакансії тільки для своїх", а інформація, яку там подають на тач-скрінах - неправдива (брехливі телефони, адреси, або вакансія недійсна); у кадровому агенстві зі сарказмом кажуть "що ж ви, саменькі вирішили собі знайти роботу?" і зовсім не допомагають у пошуку роботи...То що ж залишається?
Как что? Выбирать. Борис из Киева очень часто уверяет, что ТЕПЕРЬ появилось право выбора! Чего РАНЕЕ (при кровавых коммунистах) не было. Попробуйте ему в приват написать. Обязательно поможет - я уверен. П.С. совершенно серъёзно пишу. Представляю Ваше состояние. Тут не до шуток.
Потрібно декілька людей що можуть писати з нуля або переписути своїми словами російськомовні статті, таматика різна. Робота на дому, оплата "від виробітку". Кого цікавить пишіть в приват
Копірайтера і рерайтера називається. Теж свого часу шукав, але взнавши ціни і подивившись на їх творчість, вирішив сам писати статті(описи товарів) для свого сайту, так надійніше, правда купа часу витрачається на марудну роботу. А взагалі таких робітників можете легко знайти на сайтах для фрілансерів.
Потрібен репетитор з польської мови для мого чоловіка. Певний рівень у нього вже є, граматики не потрібно, в основному живе спілкування, обговорення фільмів, книжок і т.п. пару разів на тиждень. Пишіть в ПП тут або на Дівочих посиденьках.