ну якщо вже тут таке пішло - понаглію і я відірвусь -а чого нє? візьміть мене хтось працювати юрисконсультом/помічником. переїду до Львова. буду сумлінною. жити є де
Шукаю адміністратора сайта. Потрібна людина, котра візьметься за роботу з реструктурізацїї існуючого сайту фірми, впровадженню інтернет-каталогу на сайт, та обслуговуванню цього сайту. Будь-ласка, пішіть ПП з вказанням вартості послуг та посиланнями на взірці виконаних робіт. Відразу напишу, що великі гроші платити не зможемо, тому крітерій відбору буде ціновий. Дякую всім, кто відгукнеться.
Увага пошук Python програміста для разової роботи Шукається пітон програміст для написання скрипта перегонки даних з бази даних Zope в формат txt або csv, бюджет в районі 100$. Відповім на всі пропозиції. Кількість записів в базі щось біля 50 тис.
Запрошуються люди з добрим знанням італійської мови Запрошуються люди з добрим знанням італійської, німецької, польскої і шведської мов. Вікових обмежень не має.. Запис на співбесіду ***********
Шукаю роботу менеджером по туризму,офіс-менеджером,помічником керівника.... Про себе: 24 роки,організаційні навички,відповідальна,активна.Знання комп'ютера та оргтехніки.Дуже хочу найти роботу
Шукаю веб-програміста (Java+css) для разової платної допомоги Необхідно зробити галерею на сайт. Прошу писати на *******@gmail.com Розкажу детальне ТЗ.
Моя знайома хотіла би знайти приватного викладача танців - зокрема хоче навчитися танцювати степ. Деталі в ПП.
а ніде часом не потрібна допомога аматора-журналіста-письменника, наприклад, пісеньку написати, газетку зліпити?))))
але якщо говорити серйозно, то в позаурочний і позарепетиторський час я би могла щось комусь трошки допомогти... як-не-як, півтора роки була редактором шкільної газети, щось таки навчилась писати