як далеко може зайти ворожнеча між зятем та тещою! левандівко - чого ж ви з просвітницькою метою за три дні ні разу маму не навідали?
Кілька слів про себе: мені 26, працюю аналітиком у будні з 9 до 19, добре знаю комп'ютер, креативний, ввічливий та відповідальний. Маю права категорії В С та водійський стаж. Конче потрібна ще одна робота, щоб вилізти з кредитного дна.
Робота продавцем у супермаркет. Будівельні матеріали. 3х3 дні, офіційно. Відділи "Фарби", "Інструменти", "Декоративні покриття" (паркет, ламінат лінолеум, ковролін). Вимоги: чол, до 35 років, бажаний досвід роботи в продажах, базові знання товару. Про деталі та зарплату в приват, або кидайте свої контакти.
потрібен психолог, який вміє робити оцінку за шкалою MADRS ( Montgomery Asberg Depression Scale). запитайте у своїх знайомих, може знайдеться такий професіонал, якому не завадить екстракеш (невеликий, але регулярний) протягом кількох місяців. англійська не обов"язкова. пишіть в приват.
Нуждаюсь в программисте-дизайнере Проще говоря, нужен сайт на польском языке. Исходный сайт на русском есть, польский текст тоже есть.. Надо повставлять вместо русского полький... Спрашиваю специально на этом форуме, так как минимум две трети львовян по польски разговаривают и понимают... Мой меил: colovada@gmail.com. Пишите предложения, естетвенно эта работа не бесплатна.. Всм удачи..
На роботу в ЖЕК потрібні працівники (електрики, сантехніки, слюсарі...). Попереджаю зарплата "не фонтан", але може когось зацікавить. Пишіть в ПП.
Потребую роботу Отож всім добрий день Цього року поступив до Львова..так як я з Луцька, і будуть потрібні гроші на проживання то шукаю собі робуту З першого курсу фізично працювати не хочу, бо ще вчитися треба )) А от робота комп'ютерним дизайнером якраз ) Можливо хтось має якісь пропозиції? Ай нід хелп! Досконало знаю Photoshop знаю Flash можу програмити html та php сайти ( не дуже складні ) можу робити афіші для концертів банери на сайти і взагалі все що робиться в фотошопі ) то і обробка фото, і таке інше ) Перші 2 замовлення пробно-безкоштовні без оплати ) жеби людина змогля глянути що я можу..і або послати, або взяти ) Наперед усім дякую Чекаю пропозицій
Отож всім добрий день Цього року поступив до Львова..так як я з Луцька, і будуть потрібні гроші на проживання то шукаю собі робуту З першого курсу фізично працювати не хочу, бо ще вчитися треба )) А от робота комп'ютерним дизайнером якраз ) Можливо хтось має якісь пропозиції? Ай нід хелп! * Досконало знаю Photoshop * знаю Flash * можу програмити html та php сайти ( не дуже складні ) * можу робити афіші для концертів * банери на сайти * і взагалі все що робиться в фотошопі ) то і обробка фото, і таке інше )) Перші 2 замовлення пробно-безкоштовні без оплати ) жеби людина змогля глянути що я можу..і або послати, або взяти ) п.с. а взагалі цікавить будь що, що можна робити після пар, та заробити на цьому грошей Наперед усім дякую Чекаю пропозицій
Ви мене зовсім не знаєте, і те що я не знайшов тему нічого не означає тож прошу мені рекламу не робити Як то кажуть - на кожен товар є свій покупець