Я горда відчувати себе частиною такого величного та сильного форуму, який зміг здобути незалежність та зберегти її попри все. Я постараюсь знайти в собі сили, щоб і надалі наш рідний ЛФ міг зберегти атмосферу львівської кав'ярні, де не буде чутно російського мату, нехай з вуст приїжджих чи місцевих обивателів!
а ви, прошу пана, хто? я нетутешній, ще не знаю перед ким два рази ку робити ... якщо ви ту головний то прошу окрім дозволу ствердити що ви сприймаєте проєкт серйозно а не як іграшку і все, що буде проголосовано будете приймати до імплементації згідно реглямента і будете жорстко бити ногами всіх, хто спробує проєкт саботувати або дискредитувати. натомість даєте дозвіл на конструктивну критику, без образ. а ще треба під будівництво цього сарая виділити окремий підфорум в салуні. у вас є привілей на правах головного в хаті після прочитання реглямента послати все під три чорти і всіх, хто вже записався пограти. ---------- Додано в 17:55 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ---------- то не вила. то єгипецька піраміда іспускає луч надєжди... начорта? хз...
ну от я й кажу, пишіть реглямент, а якшо він нам не сподобається, то закінчите там в себе в харківській колонії, в сусідній камері з самі знаєте ким Якшо наша республіка буде адміно-парламентською, то це одне, а якшо з адміна зроблять англійську королеву, то я на це дивитимусь зовсім по-іншому А наскільки серйозно це має сприйматися? Ви от в назві теми пишете, що це гра, а тепер пишете, що це все капець як серйозно.
недоторканість - це шара. про наявність шари треба питатися у того хто її роздає. я пропишу в регляменті все що забажаєте якщо начальник шари/адмін на таке погодиться. ---------- Додано в 18:10 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ---------- це рольова гра. той хто в рольовій погано грає свою роль того кандєлябром по голові. кому цікаво гратися в несправжнє? стосовно англійської королеви. згідно реглямента у представника влади /або призначеного адміном або самого адміна/ є право до момента початку голосування заявити що він ветує тему і тема знімається з обговорення. це мйже абсолютистська влада. чи ви, падон, ще хочете рубильник, що 220 в сраку депутатам вмикає? так то геноцид, так ніззя, грінпіс свариться буде... отже з вас 1. обіцянка ставитися серйозно 2. виділити трошки львівської землі/місця для підфоруму під проєкт перший пункт обов'язковий, другий по можливости. тоді з мене реглямент. можу написати за 2 години а то й раніше . і ще дещо. народ, таке запитання... я як автор правил гри можу бути збоку процесу або всередині. як краще мені - записатися в депутати і в першому скликанні всіх в ручному режимі вчити чи сидіти ззовні і давати рекомендації здалеку? мені однаково, різниця в тому що в першому варіянті можна відразу на собі все показувати а в другому варіянті на инших. якщо все піде то на кожне перше число місяця будемо старий депутатсський корпус розганяти і набирати новий. право повторно бальотуватися буде прописане, кількість разів на бальотування необмежене.
О, слухайте, я навіть готова в Салун заради такого заходити Єслі шо - мені коса дуже пасує Альбо можу ридати як Богословська на прямому ефірі в Шустера і руки заламувати
ну та серйозно я ставлюся, принаймні поки регламенту не бачив. Може почитаю регламент і буде несерйозно ну і майте на увазі, що ви пишете скоріше проект регламенту, далі будемо його обговорювати і можливо вносити корективи спеціальний підрозділ для гри - без проблем. Але регламент вперьод!
останнє питання і сідаю писати. тут андидат в депутати василько від партії зелених хіпаків питається чи буде недоторканість дял депутатів. я як автор правил напишу що завгодно але бажано в межах того. що форум потягне та адмін витерпить. то прошу вашу позицію по недоторканости депутатів висвітити щоб я знав що писати в реглямент. ---------- Додано в 18:44 ---------- Попередній допис був написаний в 18:27 ---------- вибачте але якийсь вар'ят покрав всі мікрохвони і виступати депутатам доведеться як в ті часи коли дерева були молодими - хто кого перекричить риком. відносно зачісок обмежень немає - якщо ви вдаритеся об стелю чи не будете пригинатися коли через поріг ступатимете то ваші проблєми. життя депутатів на час перебування в парляменті не страхується.
Я проти недоторканості. Хіба що запровадити її для того, щоб потім 20 років боротися за її відміну, ну типу шоб все було як у нас в справжньому парламенті
Шкода, що недоторканості не буде... Знімаю свою кандидатуру. Буду польовим командиром на першому всефорумному Робочому Столі проти фальсифікацій діючої влади...
правила готові. http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=2623438#post2623438 якщо адмін дозволить то гратися можна почати вже сьогодні.
"Поздно, Шура, пить Боржоми, когда печень отвалилась" (С). ПРдун - реальний ворог, передбачуваний. Противсіх - зовні ніби чистенький, а в голові - глисти.
Якщо по такому принципу, то пропоную Полковника (за його згоди конешно) на роль ЮВТ. Вона в заточенні, і він практично з бані не виходить. Аналогія є?! Є!