Пропоную фін. консультації

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем august, 11 січ 2008.

1. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Відповідь: Пропоную фін. консультації

Так, посередництво, як послуга, має чимале значення у розвиненому суспільстві - це ж ті самі функції чи операції, на які є попит (відповідно, ціна), що встановлюється на відповідному ринку. Я за посередництво на засадах прозорості, а не штучних взаємодомовленостей по узгодженню ціни у бік зростання, з метою отримання прибутків будь-якою ціною.
    Про яке порівняння може йти мова, беручи до уваги доходи наших громадян? Мова не про тих, хто важкою працею заробивши кошти за кордоном, старається кудись їх інвестувати на теренах України, аби попри сумніви і вагання не втратити напрацьоване. Тому і не рахуються ні з чим, скуповуючи нерухомість за штучно підвищені розцінки.
    Навчіться читати поміж рядками, вловивши суть проблеми. Концепція, як і погляди існують завжди.

2. Forpost

Forpost Стоїк

Молоді то не вміють ,та й не потрібно їм то. Хоча майстри жанру на Форумі є, хоч при совку не жили...

3. august

august Member

а ніхто навіть і питав....

4. demetris

demetris Well-Known Member

Питаю.
    Маю 5 тис долярів - хочу з них зробити десь під 15-20 на добру машину (ну, то так умовно назвем "добру" ;)).
    що робити?
    термін - якнайскорше (машину хочу вже!!!)
    Я думав взяти на решту кредит - але якщо є кращі шляхи? (тобто я згоден почекати 2-3 роки і купити одразу, ніж платити кредит 5-7 років).
    То як?

5. august

august Member

якщо б Ви брали кредит, то який місячний платіж Ви б могли платити. Ця інформація мені потрібно для визначення можливості накопичення або поповнення.

Додано через 13 хвилин
    якщо б Ви брали кредит, то який місячний платіж Ви б могли платити. Ця інформація мені потрібно для визначення можливості накопичення або поповнення.

6. demetris

то все залежить від мотивації. Тобто якщо вже їздити на машині - то 200-300 баксів, а якщо чекати 1-3 роки то по 100-150 :)
    якщо серйозно - то це залежить від степені ризику. Хай буде 150 у.о./міс. терміном до 5 років

7. august

august Member

Вважаю оптимально буде придбати авто на наступний рік в кредит, тобто 5000$ розміщуємо, як депозит в кредитному союзі чи інвест компанії з дохідністю від 24%річних і більше, плюс треба відкрити вклад з поповненням і щомісячно вносити 150$.
    В результі вийде:
    доходи від розміщення 5000$ = 1200 $ і більше(може становити до 5000)
    від депозиту з поповненням ~ 1880$
    Після чого береться кредит, кошти з депозиту витрачаються на офрмлення(страхування, ДАІ, і т.д.), решта доходу вхоситься як перший внесок.

• Подобається Подобається x 1
  8. demetris

Красно дякую, але, щось то мені не виходить так.
    то де таке є можете щось конкретне назвати???
    якщо 24% - то таквиходить, але
    150*12=1800 (це при накопиченні "під подушку"), а за все решта тільки 80 баксів???

Чого я пінюся! БО для мене основним заробітком (посавним) був депозит (і залишається), а ви його ТАК не дооцінили. А ті фонди - то щось мені ризиковано виглядає. Ви ж кажете їм все віддати.
    Крім того треба чекати рік, щоб потім взяти кредит... фігня! Я ж казав, що якщо брати кредит - то машину хочу вже. Але то таке.

Ну до слова, дякую за увагу до мене і моїх грошей, але якось си пораджу сам.
    Наразі.

9. sselev

sselev Well-Known Member

Підкажіть що то за депозит, на якому можна заробляти гроші.

10. august

august Member

якби я робив так:
    вклав 5000$ в інвесткомпанію(яку можу в лічку написати) під 48 річних, і вклад в банк з накопиченням. і в результаті 2400$+5000$+1880$= 9280$

Якщо зараз брати машину за 15000$, ти береш кредит на 12000$, а через рік, а через рік - 7720$

11. demetris

то так би й написали... але ж я вже рік буду їздити на машині (прокат порахувати? ;))
    А скільки треба часу чекати "заробляючи", щоб не брати кредит?

написати-написати.
    в родоводі "карнавал" - 16,5 % з поповненням (можливим, не обов"язковим). Того року, навіть інфляція не з"їла (ну там 0,02 - то не рахується :))
    Звісно як заробіток то "з нятяжкою" сказано, але...

Коротше кажучи: пишіть в ПП, або сюди де то такі хфірми, що дають 24-48%/рік???

12. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

30/11/2007 останній раз вносив. Сумарно на депозиті стало 80,21$

Сьогодні 17/01/2008. На рахунку вже є 144,02$

Отож, за 47 днів у мене +63,81$ ~= + 76%

Дохідних інвест проектів в неті багато. Тре шукати, читати тематичні сайти, цікавитися тим. Перші депозити у мене були "комом", а потім краще.

• Подобається Подобається x 1
  13. sselev

sselev Well-Known Member

Треба дивитись правді в очі. Гроші зберегли свою купівельну спроможність в результаті їх зберіганні на депозитному рахунку - ось висновок на оптмістичній ноті.

14. demetris

То тільки через нашу довбану інфляцію. В нормі вона не більше 4-5% десь, ні?
    депозитні теж би знизились, але... до 7-9 не нижче. Але маємо те, що маємо (с) Кравчук Л.Д.

15. matvs

matvs миється в бані

Я думаю, що це піраміда. Більш ніж ще рік не проживе.

16. demetris

і кому вірити??? Я теж вважаю, що якби все було аж так просто - то давно би депозити повсир*лися, але ж ні...
    щось там не те

а де твій аватар? :)