Пропоную фін. консультації

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем august, 11 січ 2008.

1. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Пропоную фін. консультації

Разніцу чувствутє...перший варіант-викинути гроші на вітер. другий лишається будинок. 10тонн вистачить на земельний план .взятки і первинне обслуговання кредиту банку .Ну а через пів- року новий кредит під нєзавєршонку... перший вже на продаж мона виставити і дивись через пару років всі цілюють паню Олюнечку в руцю

2. august

august Member

Вибачте, з 10000$ можна зробити за рів 15-20 тис. мертвих американських президентів... яким чином? дивіться пораду "зеленого чоловічка"... якщо ви хочете примножувати гроші аби їх просто ставало більше, то виникає питання на який термін ви хочете інвестувати.... з цього і виплеве куди вкласти і яким портфелем

3. Олюнечка

Олюнечка миється в бані

Шо виплеве? Земельний плян під забудову коло львова ( 30 км) коштує не менше 25 тис. Якшо менше, значи брак чогось - газу, світла, людей, школи, дороги, дурнів...

Авґусте, раз ви ту радите, то розкажіт, де купити недорогий плян піді львовом? з тими цінами - а буде ше дорожче най поцьомают мене в друге місце. :beee:

4. august

august Member

перш за все про план... знаходите хорошу земельну ділянку(за ціною 40-50тис.),....обираєте банк...оформляєне кредит(перший внесок макс 6750$ + 500$ оформлення)....решту коштів пасивно інвестуєте під 3% і більше відсотків місячних... докладаєте по 100$-200$ і закриваєте кредит. Через рік продаєте ділянку за 60-80тис.$ ....прибуток виходить цікавий

5. Олюнечка

Олюнечка миється в бані

А легко продати пляц за 60-80тис.$? :download: ві львові хіба шо...
    Мені сі здає, авґустійший, же ви не поради даєте, а банк реклямуєте... кажди хто має клепку в голові знає, шо єдине шо напевно подорожчає, то земля. можна купити кеш і не морочити собі голову банком, а зеленому чоловічку вашою банею. :feminist:

6. august

august Member

якщо Ви маєте відповіді на всі запитання, то Вам непотрібні поради.

7. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

От саме завдяки таким рекомендаціям, інвестиціям, спекуляціям, прямим і непрямим діям, ви вцілому і привели ринок нерухомості до такого плачевного стану - сотні і тисячі мешканців просто невзмозі дозволити собі придбати бодай будь-яку площу або житло за свої заощаждення! Батьки мудрують і виходять з себе, аби якось допомогти своїм дітям, їх майбутнім сім'ям мати дах над головою, продають все, що можна продати, у тому числі і себе у якості раба за кордоном (( А ви продовжуйте бавитись у купівлю-перепродаж, втішаючись маржею за рахунок чужого поту. Ганьба!

• Подобається Подобається x 2
  8. august

august Member

хтось живе з маржі на продтоварах, а хтось на нерухомості. Бізнес є бізнес. Нічого особистого.

• Подобається Подобається x 1
  9. Forpost

Forpost Стоїк

Сусідка в під"зді відкрила продуктовий магазин,то скуповує самий дешевий товар по всьому Львову і ставить націнку таку, що ціна перевищує "Арсен" .Нерухомості мені не тре, а кушать хотся всегда,воть де ГАНЬБА!.І ніхто не слідкує за допустимою рентабельністю.

10. Олюнечка

Олюнечка миється в бані

22 грудня 2007 17:47 Продається земельна ділянка 0,16га по проспекті В.Чорновола р-н госпіталю .Ціна 1190000у.о. http://www.realty.lviv.net/php/guestbook.php
    Кільо там нулів, Авґусте - можна незле заробити! і так дістанете перший внесок макс 6750$ + 500$ оформлення. :cowboy:

• Подобається Подобається x 2
  11. Forpost

Forpost Стоїк

це вже з десятих рук,а що нереально і чи існуюче законодавство хоча теоретично дозволяє отримати ділянку(план під будинок) , в территоріальних межах юрисдикції міськРади, в оренду на 99 років для зведення приватного житлового будинку.Де наша маюнка?

Додано через 4 хвилини
    $74375за сотку?????? По-моєму то Ви в нуликах змилились ,така ціна сотки хіба що на Красной площе біля Кремльовської стіни

12. Олюнечка

Олюнечка миється в бані

а на тім самім лінку:
    28 грудня 2007 13:06 ПРОДАЭТЬСЯ Земельна ділянка, Брюховичі (вокзал), "під будівництво та обслуговування бази відпочинку" пл. 25 сот, ц. 550 000 у.о.
    і там само:
    14 січня 2008 14:12 Продается элитный дом в Праге. Дом полностью укомплектован, двухэтажный с балконом, зимним садом, большим участком и двориком с системой автоматического полива, прачечная, гараж, сауна, ванна-джакузи и душ. В верхней части – большая спальня, связана с кабинетом и две комнаты поменьше с лоджиями. Цена - 550 000 USD

13. august

august Member

я думаю що ця ділянка з дозволом на зведення багатоповерхівки. тому і такий порядок цін.

Додано через 2 хвилини
    я бачу, що ви гарно констатуєте факти, але нічогісінько не робите щоб їх використати. Якщо Ви будете шукати проблему, а не шлях її вирішення....так і залишаться у Вас 10000 мертвих американських президентів, яких потроху їсть інфляція.........

• Подобається Подобається x 1
  14. spm1950

spm1950 Well-Known Member

В мене є гроші в одному з іноземних банків біля 500000 дол. і куди я іх можу інвестувати , і хто які дає гарантії.Порнтібні конкретні пропозиції з гарантією держави.

15. august

august Member

що Ви розумієте під держ.гарантією? гарантію уряду?
    На яку прибутковість Ви розраховуєте, хоча як я розумію Вам важливішим є мінімізація ризику.

16. Forpost

Forpost Стоїк

є порядок переуступленння проектно -кошторисної документації?..Дозвіл то був виданий кокретному суб"єкту господарюваня з наявністю конкренноі ліцензії на провадження будівництва....

17. august

august Member

чи маєте змогу брати участь в управлінні конкретного проекту.

18. Forpost

Forpost Стоїк

19. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

хм... мене не було аж три дні, чого ж ви досі жодної поради нікому не дали? ;)
    ну наведіть хоча б приклад як ви комусь дали пораду і що з того вийшло
    чогось я не бачу вас як фінансового консультанта, все що ви кажете і я можу сказати, це швидше з області загальних знань, принаймі наразі :)

20. Тіріон

Тіріон Active Member

Сучасний ринок нерухомості в Україні - всього лише наслідок монополії, корупції, перепон на вході. В будь-якій вільній економіці операції з нерухомістю - одні з найприбутковіших (посередництво - дуже важлива ніша в економіці), при цьому ціни на нерухомість там - значно нижчі українських.
    До того ж, шануйте працю підприємців. Будь-який самостійний вид діяльності - це величезний ризик (особливо в сучасних умовах).
    А мій мінус спричинений безапеляційністю вашого допису.

а де твій аватар? :)