Промосковська отрижка півдня України дає примарні надії Путіну.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 2 лип 2011.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

:o:rose:

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

"Воно" прогуляло урок в 1952 році, коли викладали мову смайликів, тому за точність прочитаного не відповідає. На рівні інтуїції - щось приємно-сприйнятне. Тому інтуїтивно "воно" дякує.

3. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Я и то за месяц о Путине забывать начал, так нет же пане Гранд напомнил, наш дядько, наш "лысый чёрт".:rolleyes: А насчёт птичек, хорошо что коровы не летают.:yahoo:
    И ещё, Вы такие умные и в политике сечёте, слабо ответить почему - у коровы лепёхи, а у овец шариками?:scratch_one-s_head:

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

[​IMG][​IMG]
    я навмисно не коментую цы світлин, щоб Чалдон міг сам придумати оригінальний підпис.;)

5. Luna

Ой, че делаетсяяя...путин около козы...
    Телят хорошо помыли. И мисочки аккуратные поставили - круто))

6. forester

forester Well-Known Member

А это обязательно? Подписывать?

Ага. Я тоже заметил. СимпатиШные...

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Канєшно..., коли батьки отримали аж 3-кімнатну квартиру від більшовиків.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Чисто по більшовицьки, гарні мисочки та... пусті.

9. Luna

В крайней вода. В остальных не вижу...
    Да мало ли у нас...потемкинских деревень?;)

10. ГРАНД

Як не дивно, але мало. Такі стали з"яляться лише рік тому.

11. Luna

:rolleyes:Хвали мене, губонька...

Не надо ля-ля, пане Гранд. У нас даже в Лавру людей не пускают накануне приезда туда высоких гостей - МОЮТ. Что уж тут говорить о рядовых предприятиях, которые вдруг почтили высоким вниманием.

12. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Не давить, а предоставить им выбор: вы или граждане Украины, или если она Вам так не нравится, а нравится государства соседнее - то ничто не мешает Вам поменять гражданство и уехать в Россию?

Не нам же в конце концов дарить им свою ЕДИНСТВЕННУЮ РОдину. Другой у нас нет. НЕ нравится Украину - зачем насильнчиать - путсь едут к совему дорогому Путену:rose:

13. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

А мои - 2комнатную в панельном доме. Отец перед этим 26 лет в коммуналке прожил. пРо маму молчу

Ограбили помещшиков и богатеев, но умудрились не только не сохранить награбленное (молчу о приумножить) - Но и прожрали бОльшую часть

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Так ми ж все ще в одній культурі - з масою Мерседесів на ... розбитих дорогах.

15. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Вот оно и видно что они в политике толк знают и могут ответить сто пудово на вопрос: почему - у коровы лепёхи, а у овец шариками?
    А Вам уважаемый слабо ответить?:)

16. ГРАНД

Мабуть таки слабо. Як би це питання було ключовим в процесі демосквізації та десовковізації України , я би його вивчив вздовж і впоперек. але воно таким не являється. Тому і залишаю на Ваш розгляд та розсуд це найгостріше питання для московщини. Доленосне питання, я би сказав.

17. Inga

Inga Дуже важлива персона

[OFFTOP]Пан Прокіп, я буду Вам очень признательна, если Вы впредь больше никогда не позволите себе подобных двусмысленных высказываний о моих родителях.
    Спасибо.
    [/OFFTOP]

18. ГРАНД

Лавра то як раз і є показник огидної москвофікації. адеже ж добре відомо хто саме нею заправляє. Нічого дивного. Якщо Ви цей приклад привели, щоб жбурнути камінець в українство, або на захист московства- то це невдалий приклад. Нинішня лавра і є гнійником самодурства та "релігійної" здичавілости в обличчі московського праваславія.

19. Luna

Ні в якому разі, я взагалі в українство камінці не жбурляю...лише приклад того, що і в нашій країні очі начальству замилюють - залагоджують...В Черкасах якщо президент з"явиться рослини в зелений колір н епідфарбовують? (це перебільшення, звичайно, але ще як...) То чи маємо право сусідам за це дорікати?

20. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

уменьшить цифру вдвое - и будет реальная картина.

а де твій аватар? :)