Промосковська отрижка півдня України дає примарні надії Путіну.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 2 лип 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Можна.

2. ГРАНД

Дивними речами міряєтесь. Не тим який регіон більш освічений чи політично свідоміший, а тим, який більш начхаьтельський, та травоядніший.;)о_О

3. ГРАНД

Одеса в травоядності та начхательству на українське чемпіон. Принаймні я одесі надаю перевагу. Святкуйте перемогу над Дніпропетровськом сміливо.

4. ГРАНД

Це в Одесі?

5. ГРАНД

Не корчіть із себе нерозумьоху і не вважайте решту такими ж.

6. ГРАНД

Сама постановка питання Степанич, вже свідчить про те, що себе Ви вважаєте твариною. Я себе вважаю людиною вільною.

7. ГРАНД

Дякую Форестере, що зайвий раз підтвердили мої докази того, що будь яке москвинська інформагенція зазделегідь вважається щонайменше не об"єктивною, а простіше кажучі відверто брехливою.

8. ГРАНД

Стосовно Меркель опитувань не проводилось і на півдні України ніколи проводитись не можуть. Бо Меркель на хана, царя, деспота, аж ніяк не тягне. А для тамтешніх несознатєльних це вже являється відємною якістю. Простіше кажучі вона не варта навіть опитування.

9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Вопрос, наверное в нашей аудитории риторический,: а в чем я, гражданин Украины, должен доверять/не доверять Путину? Если речь идет о доверии его словам касательно Украины - это одно. Если ему как политику вообще - другое. Касательно романа с Кабаевой - третье. И т.д.
    Постановка питання свідчить про суто професійний інтерес. Не хочете - не відповідайте. "Вільною людиною" не приймається, це з реалу. А мені цікаві Ваші фентезі.

10. ГРАНД

Ваша професія не передбачає знання метафоричного стилю та образних порівнянь? Вона (професія) вимагає виключно точних молекулярних визначень? Як що так, то міняйте професію. Бо вона зробить із Вас деграданта.

Ай да Степанич, ай да ........:))

11. forester

forester Well-Known Member

Эк Вы вывернули... В одном предложении, столько ошибок наделали.
    Во-первых, я ни каких Ваших "доказательств" не подтверждал. Хотя бы потому, что Ваш источник является просто обычным источником коих полно в Интернете.
    Во-вторых, что значит Ваше "москвинская" информация. Она с тем же успехом может быть и украинской и молдавской и американской и финской...
    В-третьих, информация представляет интерпретацию какого-то исследования корреспондентом. То бишь является всего лишь частным мнением. На сколько это мнение репрезентативно, трудно судить (тем более из Ваших, тенденциозных подборок).
    В-четвёртых, даже если информация и необъективна, то совсем не значит, что она лжива.
    И в-пятых, зная за Вами страсть к размещению на этом форуме подобного рода "сенсаций" я могу предположить, что с Вашей стороны это просто очередная провакация: размещаете чепуху от имени "москвинов" а потом их же и поливаете помоями. Это же так просто, господин Гранд.

12. forester

forester Well-Known Member

Так и я о том же: Гранд источник на исследование не выдал, а то что доступно - обычная трактовка "чего-то". Что, как известно, можно делать как душе угодно.

Вот те раз! А с виду и не скажешь...

13. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

А потім і...дегенерата!
    Жалко буде... птічку!(с)
    :))

14. ГРАНД

Не на пряму, а опосередковано.

Це ваше джерело, москвинське. Доволі широко цитуєме в інтернеті.

Не інформація, а інформагенція. Різницяю бачите? Вона не може бути молдавською чи українською. Та і американською також. Бо вона москвинська. І не варто від неї відмовлятись.

я лише її виклав для обговорення.

Напів брехлива, чи на ретину брехлива, чи з незначною часткою брехні інформація, вже апріорі являється брехливою повністю. тому що не передає повноти реальної картини. Так само як і вагітність, або вона є, або її немає.

Те що я оперую переважно москвинською інформацієй -правда. Бо саме так мені вдається висвітлювати всю ізнанку москвинської свідомості і показувати це форумчанам для подальшого усвідомлення та приходу до власних висновків. Нічого порочного в цьому немає.

15. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Опять опупея...))))))))
    Инга- :p

16. ГРАНД

Інга?о_Оо_Оо_О Вона про це здогадується?:rolleyes:

17. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Да импотент Вовочка. Так что никакого романа с Кабаевой у него не может быть по определению.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Що, не ту групу м'язів качав?

19. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Мужчины..а вы сплетницы))

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Пенсіонери не зараховуються сюди. Вони вже не "він", не "вона", вони вже ВОНО.

а де твій аватар? :)