Відповідь: Пройдіть тест- допоможіть будь-ласка в науковій роботі... Пройшов. Нагадайте мені 3 питання ( для колекції ) За браком часу про свої враження від запитань повім згодом.
Відповідь: Пройдіть тест- допоможіть будь-ласка в науковій роботі... Дякую Для колекції: "3. Для Вас важливо, щоб продукція була екологічно чистою? так ні важко відповісти"
Відповідь: Пройдіть тест- допоможіть будь-ласка в науковій роботі... Я просив п.3 а не 4. До речі на е-пошту мені прийшло від Вас власне: "*************** Дякую Для колекції: "4. Для Вас важливо, щоб продукція була екологічно чистою? так ні важко відповісти" *************** " Тому будьте уважні і дайте відповідь точно !
Відповідь: Пройдіть тест- допоможіть будь-ласка в науковій роботі... Дякую Додано через 2 хвилини 3. Для Вас важливо, щоб продукція була екологічно чистою? 1: так 2: ні 3: важко відповісти 4. При виборі продукції Ви надаєте перевагу: 1: вітчизняному виробнику 2: іноземному 3: по-різному
Відповідь: Пройдіть тест- допоможіть будь-ласка в науковій роботі... А цей тест у Вас лінійний, чи наст. питання враховують відповіді на попередні ?.
Відповідь: Пройдіть тест- допоможіть будь-ласка в науковій роботі... Хоча б якісь результати кинули... А то пройшов а толку якщо чесно не побачив.
Відповідь: Пройдіть тест- допоможіть будь-ласка в науковій роботі... Лінійний, є питання що враховують попередні. Додано через 2 хвилини Дякую. Результати опублікую в цьому форумі як тільки більш менш почнуть вимальовуватися якісь тенденції. А то покишо дуже багато різних відповідей і шось простежити в динаміці важко.