Пройдіть тест- допоможіть будь-ласка в науковій роботі...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Jasmin, 24 вер 2007.

1. Jasmin

Jasmin Well-Known Member

Відповідь: Пройдіть тест- допоможіть будь-ласка в науковій роботі...

оооого Золочівський район після фосфорної аварії в Ожидові мабуть неварто вже відносити до екологічно чистих;)

а будьте такі добрі написати ще такі райони.. нам ж цікаво... а це ваша тема;)

2. Відповідь: Пройдіть тест- допоможіть будь-ласка в науковій роботі...

В мене тема більш екномічного нахилу. І поки більше не маю інформації, бо в першу чергу займаюся економічними розділами. А сторона екології ше попереду.
    Колись шукав де є такі екологічно чисті госоподарства, та на жаль інформації немає по україні. Тому додатково ніц не скажу.
    Хіба пообіцяю, шо через рік відповім на всі ваші питання з професійним підходом, враховуючи всі ваші думки і побажаня, викладені в анкеті.
    І, думаю, до того часу вже і побільшає підприємців, які займатимуться вирощуванням екол. чистої продукції.

3. Jasmin

Jasmin Well-Known Member

от так завжди... як до економічної сторони то всі перші, а як щось для людей... то все... нікого нема, або все на пізніше відкладають...;)

• Подобається Подобається x 1
  4. Відповідь: Пройдіть тест- допоможіть будь-ласка в науковій роботі...

ну шо, будемо сваритися?
    наукова діяльність моя спрямована на вивчення згаданої теми з метою пропозиції конкретних шляхів наближення нас до європи і америки в плані чистої їжі, безпечної для здоровя нашого і наших дітей. Тому ставлю за мету вивчити економічну ефективність виробництва такої продукції (економічна сторона) та її потребу (практична сторона, виходячи із заповнених анкет) серед народу. Якшо то є вигідно робити, то запропоную шляхи, методи і т.д. для реалізації глобальної екологізації суспільства. Якшо ж не вигідно, то пропонуватиму шляхи виходу з низькорентабельного виробництва і все ж доведу шо то вигідно як з економічного так і з екологічного плану.
    Ось.

5. Jasmin

Jasmin Well-Known Member

Ви мене тільки не лякайте:crazy: лякана знаєте...:aggressive: :p

а чого Ви так нервуєтесь? я ж наче нічого поганого не хотіла...
    а Ви так.... тьфу як негарно...
    форум і для того щоб спілкуватися, і висловлювати свою думку! а не подобається - не читайте!;)
    і поводьтеся гарно будьте такі добрі...
    а для Вас наче добре діло зробила.... а ви.... фу як негарно...:beee:

6. Yashma

Yashma Member

Скажіть, а генетично модифіковані продукти відносяться до екологічно чистих? Ту картоплю, яку не їсть колорадський жук, не поливають хімією, але чи вона безпечна?

7. Відповідь: Пройдіть тест- допоможіть будь-ласка в науковій роботі...

Це не одне і теж.
    Екологічно чисті - вирощені без додавання мінеральних добрив і обробки хімією.
    Модифіковані - вирощені внаслідок зміни на генетичному рівні. Але без обробки добривами і хімією, бо нашо обробляти, коли генетично підібрано так, що, наприклад, жуки картоплю ту не їдять, бо вона їм не смакує.

Щодо безпечності таких продуктів, то більше науковців проти ніж за, адже вона шкодить здоровю, бо не перевірено багаторічними дослідами наслідки від вживання модифікованих продуктів. Запевняють шо всьо пучком, бо хочуть отримати прибутки, але насправді все може бути не так гарно як здається. Не оманюйте себе і їжте те, до чого звикли. А ще краще - не їжте, тоді не помрете від тих хімічних продуктів... а від голоду :)

8. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Пройшла ;) Тема дуже актуальна...

9. Відповідь: Пройдіть тест- допоможіть будь-ласка в науковій роботі...

Дякую за участь.

10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Аройшла.А чи є вони ті екологічно чисті продукти? Це щось з області фантастики:))

• Подобається Подобається x 1
  11. Відповідь: Пройдіть тест- допоможіть будь-ласка в науковій роботі...

дякую
    поживемо-побачимо.

12. Jasmin

Jasmin Well-Known Member

цілком пілтримую:crazy:
    от бачите Богдане, не одна я тут така недовірлива...;)

13. Forpost

Forpost Стоїк

Така проста тема...а виявилась хітом тижня

14. Jasmin

Jasmin Well-Known Member

і не кажіть Шреку:crazy:

15. Відповідь: Пройдіть тест- допоможіть будь-ласка в науковій роботі...

Молодець, Іrena, Ти та Я = кльова команда. Може ще кілька моїх досліджень і буде тема хітом року :)

16. Jasmin

Jasmin Well-Known Member

Дякую :shy:

давай продовжуй дослідження, і вже спільними зусиллями зробимо хітову тему;)

17. Мерелін

Мерелін New Member

Пройшла!Цікава наукова робота!!!!!!!!!!

18. Відповідь: Пройдіть тест- допоможіть будь-ласка в науковій роботі...

>>Мерелін
    Дякую

19. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Богдане,
    відповів на питання. На мою думку, покладатися на ці анкети потрібно з осторогою.

20. Відповідь: Пройдіть тест- допоможіть будь-ласка в науковій роботі...

Дякую
    Для обєктивності я ще веду паперове опитування людей. І тенденції, які прослідковуються за результатами інет опитувань і на папері збігаються. Кожну анкету я перечитую. Повір, то відразу помітно коли людина заповнює "від фанаря" а коли від себе. Відкинув покищо тільки 1% анкет, решта правдоподібно виглядають. Всьо ок.

Народ, не забувайте давати посилання на опитування своїм співрозмовникам в чаті, ICQ...

а де твій аватар? :)