Прогулянки Пітером (ч. 2)

Тема у розділі 'Санкт-Петербурзький форум', створена користувачем Alexander Shutyuck, 2 лют 2014.

1. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

А поки ми блукаємо Санкт-Пєтербургом, кацапи проходяться по Абрикосовій та Виноградній.
    Їм подобається.

То є так звана "геополітика", вони це полюбляють.

)) А ми будемо балакати про жызнь_вєчную, "суд_божый" та карму. Така вдача.
    Еге ж, Коммунарєц?

Останнє редагування: 20 лис 2018
    • Тупо Тупо x 1
  2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Для того, хто живе у поєднанні з Богом - всі є близькими. Хто шукає ближнього собі - той хоче щось мати для себе. Відповідно, задовільняючи своє егоїстичне самозадоволення. Бо ніхто не довіряє іншому, всі є конкуренти за місце під сонцем.
    Полюблю того, хто мене полюбить... А я його за те, що купив сережки... А я дітей своїх люблю, а ви хто мені? Батько, сват чи кум? Ми з вами пили?
    Ну і типу : я поступлюся місцем своїй мамі тільки, а чужі нехай тремтять на своїх стоячи...
    ---------
    Чув, що у євреїв раввіни вирішують спори і прийняте рішення майже завжди приймається сторонами або йдуть в громадянський суд. Бо вони спочатку вирішують питання за законами Тори і Талмуда, тобто за моральними божественними принципами, а потім вже йдуть до громадянського суду, якщо не вирішується судом раввінів. Тому раввіни не працюють, а їх отримує громада за те, що вони знають ті закони.
    ---------
    Диявола не існує. Але без його образу неможливо від'єднати зло від добра. Треба ж на когось списати?

3. Коммунарец

Ви маєте план, якби зробити так, щоб ті кацапи не гуляли по Україні?
    Цікаво послухати...

4. Коммунарец

За це не турбуйтеся, усє предстанем і побачимо. А там, як Бог скаже)))

5. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

)) Ото воно й є.

Усі вже "предстали" й побачили. Й бог вже сказав своє.

Чо там ото турбуватись

Плани прості - треба зрозуміти, що та як роблять кацапи.
    А ось вже тоді - як бог скаже.

Малесеньку частку того, "що та як", можна побачити хоча б у цій темі , з її продовженнями.

А ти тут про вселенську любов розповідаєш. То є "ніачём".

)) Ото ж бо. Зблизька краще бачити, хто єсть ху.

Так усе ж таки - а хто є нам ближній?

6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Хрин вам на комірець а не коритися /перепрошую за різкість, але то мене євробляхери рознервували :blush:/

"Коритися" може і є в якихось патріархатах, а в людей того нема.

7. Коммунарец

Значить немає...
    Однім Бог, а комусь своя шкіра.

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Один гебешний карлик вже п'ятий рік українців підкоряє, а вони все не підкоряються.
    З промислом Божим складно: чи то нас випробує, чи то нас наказує...
    Треба просто робити, що треба і не підставляти другу щоку. Треба боротися і за себе особисто, і за свою страну.
    А всі ті, хто вилазять на Банкову, це ж не помазаники Божі, це прості смертні люди, вони можуть бути і неосвічені, і смішні, і дурні, і хитрі, і брехливі. Єдине, що треба, щоб можна було без крові їх міняти на кращих.
    До речі, від них не так багато і залежить, коли нормальні інші інститути влади. Он як Трампу дає по руках Конгрес.

• ... ... x 1
  9. Коммунарец

Вчора хтось сказав, що їх "Автосила" вивела на вулиці, щоб снизити якусь там ставку і її знизили в кабміні, тільки від того легше їм не стало, бо НДС все перекриває.
    Хто оні? - Да лопухі!)))))

10. ІгорМ

Я ніц не поняв... :scratch_one-s_head:
    @Коммунарец, а тепер, якщо можна, то по суті...

11. Silver bullet

Чого це лопухи? Доб'ються, чого хочуть. А хочуть, як я розумію, щоб не платити більше за старішу машину. В бідній країні тільке цього бракувало. Зібрались в Раді мільйонери, зробили з людей злиднів і тепер знущаються - наказують за те, що не може людина купити нове авто, а купляє б\у...

12. ІгорМ

Я тільки що їхав маршруткою з райцентру додому. Попали під акцію євробляхарів. Маршрутка стоїть, чиясь дитина плаче, симпатична жіночка спізнюється на роботу.
    Підходжу до євробляхера, питаю "чо не їдеш в Київ, в Кончу-Заспу і не перекриєш під"їзд до хати Порошенка - Луценка- Гройсмана - Парубія і всіх міністрів/депутатів і не тримаєш їх в осаді до Нового року, а перекриваєш дорогу простим людям?" Він у відповідь мичить шось про справедливість...

Короче, євробляхери козли /я йому так і сказав і на їхній сторінці це написав/

13. Коммунарец

«ЄВРОБЛЯХАРІ» РОЗПОЧАЛИ ВСЕУКРАЇНСЬКУ АКЦІЮ ПРОТЕСТУ: БЛО6КУЮТЬ РУХ У 14 ОБЛАСТЯХ ТА КИЄВІ (ФОТО, ВІДЕО)

Користувачі автівок із іноземною реєстрацією заблокували рух у середмісті Києва, перекривають траси міжнародного значення та прикордонні пункти пропуску, протестуючи проти прийнятого закону про тарифи на розмитнення авто.

Як повідомляє "Укравтодор", дороги 20 листопада "євробляхарі" заблокували в 14 областях:

14. ІгорМ

Ага, дякую, зрозумів...

Свою думку я сказав вище:

Я тільки що їхав маршруткою з райцентру додому. Попали під акцію євробляхарів. Маршрутка стоїть, чиясь дитина плаче, симпатична жіночка спізнюється на роботу.
    Підходжу до євробляхера, питаю "чо не їдеш в Київ, в Кончу-Заспу і не перекриєш під"їзд до хати Порошенка - Луценка- Гройсмана - Парубія і всіх міністрів/депутатів і не тримаєш їх в осаді до Нового року, а перекриваєш дорогу простим людям?" Він у відповідь мичить шось про справедливість...

Короче, євробляхери козли /я йому так і сказав і на їхній сторінці це написав/

15. Коммунарец

Ага, їм ще доплачувати треба за утилізацію лайна )))

16. Коммунарец

Ага....
    Козли направо.... овці наліво..

17. ІгорМ

Я навіть не буду дивитися це відео.
    Через євробляхерів в маршрутці обісралася одна дитина років 7, і одну жіночку можуть вигнати з роботи за запізнення.
    Якщо євробдяхери такі активні - хай поб"ють вікна Парубію, Порошенку, Гройсману, Березюку, Тімошенко, Луценку і всяким там ляшкам і бойкам за компанію

#ЄВРОБЛЯХЕРИ КОЗЛИ

18. Коммунарец

Усьому свій час, а карлику могила.
    Бог дає час подумати. Залишилося менше, ніж 500 днів.

19. Silver bullet

та не лякайте.
    Моя старенька сусідка, яка до речі має вищу освіту, постійно дивиться по ТВ проповідника. Я подивилась...Та одного погляду на нього досить, щоб було ясно якого воно пошибу.
    І сидять же люди, роззявивши рота, ковтають оту отруту, яка їх лякає чи призиває підкорятися.
    Ми вже кінець світу бачили в грудні 2012. Тепер знову якісь 500 днів. Де вам таке втюхали, зізнайтесь?
    Теж проповідників слухаєте?

20. Silver bullet

Хай. Дивіться. Якщо ці здадуться, там можуть бути неприємні законопроекти далі, не тільки для євроблях. Вже перше читання пройшов законопроект, який на всі старі авто такий податок ввести збираються. Наприклад, ми рахували по формулі на 20річне авто, яке держать в гаражі, гарно доглянуте, людина повинна буде викласти в кінці року більш ніж 20 тис грн податку. А в Україні середний вік авто 19,5 років. Це скільки народу із-за неможливості платити такий скажений податок, повинні відмовитися від авто, яке їм потрібно для життя, чи роботи, чи дачі.
    Комунарець, не треба тільки радити мені блукати пішки та автостопом.

а де твій аватар? :)