Прогулянки Пітером (ч. 2)

Тема у розділі 'Санкт-Петербурзький форум', створена користувачем Alexander Shutyuck, 2 лют 2014.

1. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) То й кажу, за чотири роки бачив на форумі аж трьох, нормальних.

І це ще багато.

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Українців з України не більше :dntknw: і то, як не рідні :facepalm:

3. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

))

4. Коммунарец

Я мав на увазі, що ЛЮБОВ - це спаситель ( Так вираховано в темі "хроніки апокаліпсису" - це його ініціали), а не кохання в розумінні людському.
    До речі, на відео, викладеному Саошиантом є ті знаки ( "предвидение будущего" в теме " хроніки апоааліпсису). ONW.
    А ще вони нагадують сторони світу - мабуть він це мав на увазі. Але не по порядку. Нетривіально і винахідливо!

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

То всьо фігня...

Є багато дуже щирих патріотів, котрі на одних форумах-ресурсах при нагоді б"ються копитом в грудь, цитують великих українців, раком стоять за вільну і незалежну, а як тільки переходять на інші форуми-ресурси, то відразу забувають і свою мову, і свою історію і підігрують вчорашнім опонентам.

@Коммунарец, от ви якою мовою послуговуєтеся у спілкуванні дома, в побуті?

Також мені цікаво - на якій мові дома, в побуті і на роботі розмовляє @cncmaster?

Останнє редагування: 17 лис 2018
  6. Коммунарец

Для мене мова не є предметом задоволення своєї зверхньості чи самовираженням позиції громадянської. У мене мова для спілкування, по її призначенню.
    Зараз більше українською спілкуюся, а так - в залежності від співрозмовника. Хоча іноді як казав одній - для работьі лучше русским гаркнуть, а українською пісні співати.
    Розумійте, як вам ліпше.

7. ІгорМ

Я так і зрозумів, що ви і в трусах і з хрестиком ;) :)))

зі

десь читав

"Спочатку віднімає мову, потім пропадає пам"ять, потім зразу же наступає смерть" (с)

8. Коммунарец

Ні, тут як казав Жиглов - будь з людиною уважний і відкрито будь до неї. А що саме важливе по-перше? То, на якій мові почнеш з нею говорити. Понятно?
    Коли я повернувся в Україну, то працював в селі на шумщині. Мене під'ьоб.... за мову. Одну разу я їм сказав - послухайте себе... у вас на сотню слів тільки три українських, решта - матюги невідомого походження. Відвалили від мене.
    Якось написали листа в литву українською по поводу важливого замовлення, а ті їм на литовському відповіли відмовою із-за такого мовного звернення. Триндюлів усі отримали від директора)

9. ІгорМ

Байку про лист в литву українською вже всі горобці переспівали років десять тому. Тоді ще москалі були нам братами і цією казкою підколювали українців :)))

А за послуговування мовою я з вами не погоджуся.

От недавно мені одна панєнка з Миколаївщини каже, що їй краще в мережі розмовляти на язикє, бо, по-перше, вона погано розмовляє мовою, а головне - її так зрозуміють російські опоненти, котрим вона доказує, що вона патріотка України і вільна Україна - це харашо :)

Поспілкувався я з тією панєнкою кілька днів - тепер її не впізнати. І мовою досить добре розмовляє, і російським опонентам нічого вже не доказує - просто послала їх нахер. Каже, що дома тоже почала розмовляти українською. Тепер думає зареєструватися на Посиденьках :)

• Подобається Подобається x 1
  10. Коммунарец

Направте її до мене. Я її з Богом познайомлю. Про вас забуде. ))

11. ІгорМ

Ви знаєте Бога? о_О

зі

Я їй для початку запропонував "Історію України-Русі" Аркаса ;)

Якщо ви ще не читали або призабули, то рекомендую

12. Коммунарец

То не казка. Можу дати телефон людини, яка там ще працює і знає про це.
    А то, що брехні довіряють більше, ніж правді - то так.

13. ІгорМ

Якщо хочете, то я вам дам номер телефону людини, котра недавно переносила через піший перехід в Шегині три сумки з золотом Партії Регіонів. Вона все знає про це ;)

• Смішно Смішно x 1
  14. Коммунарец

Дякую, прочитаю.
    Я не казав, що я його знаю. Скоріше він мене знає. Я менше... Але як ви гадаєте чи носило б вас сто днів по Україні, якби не вірили і не відчували підтримки Його?
    Спробуйте пройтися.

15. ІгорМ

А для чого вас носило сто днів по Україні? Ви щось шукали нове? Чи шукали шось загублене?
    Для чого воно мені? :scratch_one-s_head:

16. Коммунарец

Не повірили...
    Добре. Давайте номер телефона челнока. Візьму інтерв'ю

17. ІгорМ

Вишліть кілька пустих СМС на 88001 і вам передзвонять. Чим більше вишлете СМС, тим скоріше з вами з"єднаються.

• Смішно Смішно x 1
  18. Коммунарец

Про то написано у віршах, які винечитаєте.
    Для чого вам? Може для того, щоб зрозуміти, що ви нічого не знаєте і всі ваші потуги у житті не мають ніякої вартості?

19. Коммунарец

Ви схожі на кацапюру - поки не пригвоздішь - буде брехати.

20. ІгорМ

Я і так знаю, що я нічого не знаю ;)

Я і так знаю, що всі мої потуги у житті не мають ніякої вартості - вони безцінні ;)

а де твій аватар? :)