Програмування

Тема у розділі 'www', створена користувачем YelloWS, 14 вер 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Програмування

З рахівницею.

• Подобається Подобається x 1
  2. syavych

syavych копач

Дуже сильно помиляєтесь, шановний. Я вже не одну програму написав для своєї компанії, але мені точно до 50 далеко. І керівництво не скупердяї - просто вони на реальному прикладі побачили що після використання ПЗ, написаного "серйозною" девелоперською хвірмою за купу тисяч долярів приходилось ще кожного місяця викликати (і платити відповідно) спеціяліста з тої ж хвірми щоб він виправляв всі проблеми програми. Вже пройшло більше 5 років використання цього ПЗ, але нормальної і стабільної версії так ніхто і не побачив. А мати власного програміста який напише програму яка робить тільки те, що їм потрібно, а не купу інших непотрібних речей задля збільшення її ціни, і при тому при будь-якій помилці тут же на місці її виправить, не так вже і погано. Я не стверджую що наші супер-пупер розрекламовані девелоперські хвірми пишуть поганий софт, ні, добрий, але не для нас, для Гамерики. У відділі розробок ПЗ для України сидять як правило ті студенти, які тіко Дельфі знають і вміють мишкою компоненти перетягувати...

Додано через 1 хвилину
    П.С. Пупере вибачай що використав твій нік для останнього допису, просто ну дуже підходив :)

• Подобається Подобається x 2
  3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

повністю погоджуюся з тим, що завжди краще зробити щось своє....
    звідки я знаю, яку жабу пропатчили у програму?!...

пс. сявич, та не вибачайся... [​IMG]

4. dvin

dvin Well-Known Member

Коли побачимо ваш софт, який поставить SAP на коліна? :)

5. Demyan

Demyan Well-Known Member

+1
    Мабуть іншим програмістам це не зрозуміти. Готові софти пишуть для бідних підприємств які не хочуть брати спеціально людину і не хочуть далі розвиватися. Ось їм коробочний варіант і підоходить.
    Я знаю не одне підприємство (велике) якому навіть потім сплачували за простій чи за неправильні дані...і тоді керівництво бралося за голову і робили новий відділ типу АСУ. А за виконані роботи, перевиконання плану підприємства..виплачували премії, окрім високого як ви кажете штатного розпису.
    А щодо старих тьоток - це теж маячня. Якщо ви робите програму - то фактично будете командувати тими тьотками, якщо вони не будуть слухати і не захочуть вчитися нормальне керівництво просто бере молоду людину, а отже ті тьоті дуже тримаються за місце, все роблять і слухають вас уважно (бачив навіть як один програмер "заставляв" чистити мишки і клавіатури - бо казав що інакше не буде працювати софт :) ).

6. Forpost

Forpost Стоїк

Гиги ...,Ви не бачили справжніх старих тьоток,а молоді то тіко виїздні секретарші, вони більше на нічого не годяться

7. Demyan

Demyan Well-Known Member

Бачив бо був на багатьох підприємствах (робота така), причому був і в містах і в селах де люди не бачили компів але ті тьотки локті гризуть щоб їх не вигнали...а також бачив нормальні фірми з нормальними секретаршами (хоча до чого тут секретарші не зрозумів).

8. EntOther

EntOther Well-Known Member

Програмування , то така штука, що як щось одне пропустив, так вже все в сторону пішло...Коротше треба починати з нуля, та нічого не пропускати , бо все взаємопов'язане..Якшо ви новачок то раджу починати з Бейсіка, по елементарних книгах.

9. CoyC

CoyC Member

Не треба Бейсик, краще вже Турбо Паскаль, бо цей бейсик нікуди потім не згодиться. Крім того, вам треба визначитися, будете ви створювати\відлагоджувати\підтримувати программи чи сайти. Це два великих напрямки. Якщо программи, то вам потрібні мови С++, Turbo Paskal, Delphi, а якщо сайти, то вам не обійтись без знання JavaScript, PHP, Perl, MySQL ну і звичайно HTML (останнє не рахується як мова программування, але це основа, з ней раджу починати, якщо обрали напрямок программування сайту *вєб-девелопер*)

10. EntOther

Бейсік якраз і потрібен, щоб зрозуміти основу програмування, зрозуміти суть всього цього програмування, а потім вже на паскалі і делфі переходити...

• Подобається Подобається x 1
  11. Forpost

Forpost Стоїк

Не родився програмістом нема чого туди лізти

12. EntOther

:sad: Що може ше поговоримо про Асемблєр..?!

а де твій аватар? :)